Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan tilføjer du en TrustBox i PrestaShop Følg

Åbn alle

Denne guide er til PrestaShop-brugere som gerne vil implementere en TrustBox på deres hjemmeside.

På PrestaShop kan du installere CMS-moduler for dit indhold, som gør det muligt at tilføje og ændre indholdet på din butiks hjemmeside. Denne artikel er baseret på det gratis contentBox-modul, som gør det muligt at tilføje HTML, JavaScript og CSS-blokke i PrestaShop 1.5 og PrestaShop 1.6.

Bemærk: Trustpilot tilbyder ikke support til tredjeparts-plugins og er heller ikke ansvarlige for disse.

Sådan downloader og installerer du contentBox-modulet til PrestaShop
  1. Gå ind på http://contentbox.org og download contentBox-modulet.
  2. Log ind på din butiks administratorside.
  3. Klik på Modules and Services og klik derefter på Add a new module.
  4. Vælg contentbox.zip-filen og klik på Upload this module.

Efter filen er uploadet, får du følgende besked: The module was successfully downloaded.

1. Søg efter contentbox i dine moduler og klik på Install.
  2. Vælg Proceed with the installation.

Når installationen er færdig, får du følgende besked: Module(s) installed successfully.

Sådan tilføjer du en TrustBox på din hjemmeside, med contentBox-modulet
  1. På din Trustpilot-konto går du ind under Integrationer og derefter TrustBox-bibliotek.
  2. Find den TrustBox, du gerne vil implementere, og klik på Læs mere for at finde instruktionerne.
  3. Kopiér de to kode-snippets til TrustBoxen.
Bemærk: Læs denne artikel , hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du implementerer en TrustBox.
  1. Gå til contentBox Configure og vælg Tools, </> Source code.
  2. Indsæt de to kode-snippets, du kopierede i punkt 3, klik Ok og Save.
  3. Gå ind på din butiks hjemmeside og gå ned til sidefoden for at se din TrustBox.
Bemærk: ContentBox placerer som standard TrustBoxen i sidefoden på din hjemmeside, men du har mulighed for at ændre dens placering. Se hvordan i Sådan tilføjer du flere TrustBoxe til din hjemmeside med contentBox-modulet.
Sådan flytter du din TrustBox fra standardplaceringen
  1. Gå ind på din butiks administrationsside, klik på Modules and Services, søg efter contentbox i dine moduler, klik på Configure

og Manage hooks.

1. Fjern den hook, der hedder displayFooter ved at klikke på pilen ved siden af Edit-knappen og vælg Unhook.

Nu er displayFooter ikke længere tilgængelig i Positions-listen, og du skulle gerne få den følgende besked: The module was successfully removed from the hook.

1. Klik på Transplant a module.
  2. Vælg contentBox-modulet, flyt til displayLeftColumn og klik på Save.

Du ser nu beskeden: The module transplanted successfully to the hook.

1. Gå ind på din butiks hjemmeside, klik på et af dine produkter og scroll ned for at se din TrustBox
  2. For at flytte rundt på TrustBoxen i produktsidens venstre kolonne, skal du gå ind på din butiks administrationsside, under > Modules and Services > Positions. Søg efter contentBox i dine moduler og træk contentBox-modulet til den ønskede placering under displayLeftColumn.
  3. Opdater din butiks hjemmeside, og du skulle nu se TrustBoxen på den ønskede placering i venstre kolonne.
Sådan tilføjer du flere TrustBoxe til din hjemmeside med contentBox-modulet

Her er et eksempel på, hvordan du kan tilføje vores Carousel TrustBox på din hjemmeside og vores Horizontal TrustBox i sidefoden. I vores TrustBox-bibliotek har vi nogle forslag til, hvor du kan placere vores TrustBoxe på din hjemmeside.

1. Gå ind på http://contentbox.org og klik på Generate your Module.
Bemærk: Trustpilot tilbyder ikke support til tredjeparts-plugins og er heller ikke ansvarlige for disse.

1. Navngiv modulet Carousel og beskriv det som Trustpilot Carousel TrustBox Klik derefter på Generate your Module for at downloade det.
  2. Gentag trin 2 for at implementere Horizontal TrustBoxen. Navngiv modulet Horizontal og beskriv det som Trustpilot Horizontal TrustBox.
  3. For at uploade begge moduler skal du følge trin 1 og 2 i Sådan tilføjer du en TrustBox på din hjemmeside med contentBox-modulet.
Bemærk: Der, hvor der står contentBox”, skulle du gerne kunne se modulets navn.
  1. Nu er Carousel TrustBoxen sat ind i sidefoden på din hjemmeside. For at flytte TrustBoxens placering skal du følge trin 1 til 4 i Sådan flytter du din TrustBox fra standardplaceringen. Vælg displayHome hook’et i trin 4.
Bemærk: Der, hvor der står contentBox”, skulle du gerne kunne se modulets navn.
  1. Opdater din hjemmeside, og du skulle nu gerne se Carousel TrustBoxen på din hjemmeside og Horizontal TrustBoxen i din sidefod.
Sådan afinstallerer eller sletter du contentBox-modulet fra din hjemmeside
  1. Log ind på din butiks administrationsside.
  2. Klik på Modules and Services, søg efter contentBox under dine moduler og klik på Uninstall.

Du skulle nu se beskeden: Module(s) uninstalled successfully.

1. Klik på Delete for at fjerne contentBox-modulet
Bemærk: Der, hvor der står contentBox”, skulle du gerne kunne se modulets navn.