Opsætningsguide for Automatisk Feedback Service (AFS) 2.0

AFS 2.0 er et af vores mange værktøjer, der kan automatisere indsamlingen af anmeldelser. Med AFS 2.0, kan du automatisk indsamle både produkt- og brugeranmeldelser.

Hvad er AFS?

AFS sender automatisk e-mailinvitationer til dine kunder, når de har haft en købs- eller serviceoplevelse. Med AFS modtager du flere anmeldelser og får bedre indsigt i, hvad dine kunder synes – det kan du bruge til at forbedre kundetilfredsheden.

Når en kunde køber noget på dit website, sender du dem en ordrebekræftelse. Hvis du tilføjer Trustpilot som BCC-modtager på ordrebekræftelsen, trigges AFS og sender en anmeldelsesinvitation til din kunde.

Indstillinger for AFS 2.0 på Trustpilot

Vi anbefaler, at du anvender en simpel konfiguration, når du starter med at bruge AFS 2.0. Når du er blevet lidt mere fortrolig med værktøjet, kan du prøve at forbedre dine invitationer med strukturerede data-snippets.

Når du skal i gang med at bruge Automatisk Feedback Service 2.0, skal du gå til Invitationer og derefter vælge Automatisk Feedback Service. For at oprette invitationer til dine kunder, skal du bruge din AFS e-mailadresse. Du kan læse mere om dette nedenfor i afsnittet Opret invitationer.

På denne side har du også mulighed for at ændre dine invitationers standardindstillinger ved at klikke på pilen Vis ved siden af Indstillinger:

Bemærk: For at få adgang til nogle af disse indstillinger er du muligvis nødt til at opgradere din pakke.

• Invitationsskabelon er den e-mailskabelon, der bruges til at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse. Du kan vælge en af vores optimerede skabeloner eller bruge en af de brugertilpassede skabeloner, som du har oprettet med skabelon-editoren.
  • Afsendernavn er det navn, der vises i Fra:-feltet, når kunden modtager din invitationsmail.
  • Svar-mailadressen er den e-mailadresse dine kunder svarer til, hvis de trykker på svar i en invitationsmail. Svar-mailadressen er som standard opsat til at være den e-mailadresse, der blev brugt til at oprette din virksomheds Trustpilot-konto – dette kan indstilles.
  • Afsendermail er den e-mailadresse, der vises i Fra:-feltet, når kunden modtager din invitationsmail. Som standard sendes dine invitationer fra denne e-mailadresse: noreply.invitations@trustpilotmail.com. Du kan også vælge at få dine e-mails sendt fra dit eget domæne. For at gøre dette skal du muligvis opsætte din SPF record, så Trustpilot kan sende e-mails på vegne af dit domæne.
  • Feltet Angiv, hvilke domæner der kan trigge invitationer specificerer de domæner, som har tilladelse til at sende e-mails til Trustpilot for at oprette invitationer til dine kunder. Standardindstillingen for AFS er, at alle domæner har tilladelse til at sende e-mails og trigge invitationer fra din profil. For at begrænse dette kan du oprette en whitelist med specifikke domæner.
  • Destinationsside er den landespecifikke Trustpilot-side, hvor du ønsker, at dine kunder skriver anmeldelsen, f.eks. https://trustpilot.dk for Danmark.
  • Indstil en forsinkelse for at angive, hvor mange dage der skal gå mellem invitationen oprettes, og den sendes til din kunde. Som standard angives forsinkelsesperioden til 7 dage. Hvis du sætter forsinkelsesperioden til 0 dage, vil invitationen blive sendt direkte efter, den er blevet trigget (af f.eks. ordrebekræftelsen som er blevet sendt til din kunde).
  • Du kan vælge at sende invitationer på et bestemt tidspunkt på dagen. Datoen for, hvornår din invitation bliver sendt, er baseret på din valgte forsinkelsesperiode, og hvis du angiver et specifikt tidspunkt på dagen, vil din invitation blive sendt ud på netop dette tidspunkt på den valgte dag.

Opret invitationer

For at kunne sende invitationer til dine kunder skal du kopiere din unikke AFS e-mailadresse, som du finder under fanen Automatisk Feedback Service. Tilføj derefter denne e-mail som BCC-modtager på de ordrebekræftelser, du sender til dine kunder.

Når kunder afgiver en ordre, modtager de deres ordrebekræftelse via e-mail. Fordi Trustpilot er BCC-modtager på denne e-mail, er vores system i stand til at bruge den til at oprette invitationen. For at sikre at vi henter de korrekte data, er det vigtigt, at du sørger for at indsætte din kundes e-mailadresse i Til:-feltet i e-mailen, og det er desuden vigtigt også at tjekke, at der kun er én e-mailadresse i Til:-feltet.

Hvis invitationen blev oprettet korrekt, kan du se den i din Invitationshistorik under Invitationer. Du kan klikke på en invitation for at udvide den og derved få vist invitationsindstillingerne. Mens invitationen er i kø til levering, kan du ændre dato for levering, afsenderens navn og svar-mailadressen.

Optimér dine invitationer med strukturerede data-snippets

Som standard registrerer Automatisk Feedback Service 2.0 kun kundens e-mailadresse, som så bliver brugt som modtager af invitationen. Kundens navn og referencenummer registreres ikke.

Du kan indsætte en struktureret data-snippet i din ordrebekræftelses kildekode. Dette gør det muligt at tilføje yderligere oplysninger til invitationen, såsom kundens navn eller referencenummer og endda ændre indstillingerne for den enkelte invitation, når den oprettes.

Her er et eksempel på, hvordan den strukturerede data-snippet kunne se ud:

<script type="application/json+trustpilot">
{
"recipientEmail": "KUNDENS E-MAIL",
"recipientName": "KUNDENS NAVN",
"referenceId": "REFERENCENUMMER"
}
</script>

Brug pladsholdere fra dit CRM-system for at sikre, at din data-snippet indeholder kundens e-mailadresse, navn og reference-ID. Vores system vil identificere din data-snippet og bruge de indsatte data til invitationen.

Du kan bruge den strukturerede data-snippet til at ændre flere parametre i din invitation. Eksempelvis kan du angive, præcist hvilken invitationsskabelon du vil bruge baseret på din kundes foretrukne sprog. Du kan endda pre-tagge dine invitationer, så der bliver tilføjet tags til anmeldelsen, så snart den bliver offentliggjort. Disse tags kan senere bruges til at analysere dine anmeldelser.

Læs mere om vores strukturerede data-snippet her.