Sådan bruger du Automatisk Feedback Service (AFS)

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Automatisk Feedback Service er en af vores metoder til at automatisere indsamlingen af både produkt- og serviceanmeldelser.

I denne artikel kan du læse, hvordan du opsætter vores Automatiske Feedback Service (AFS), så du kan sende anmeldelsesinvitationer til dine kunder automatisk.

Hvad er AFS?

AFS sender automatisk anmeldelsesinvitationer til dine kunder, efter de har haft en købs- eller serviceoplevelse. Når dine kunder har foretaget et køb hos din virksomhed, modtager de en bekræftelse på deres ordre. Hvis du sætter Trustpilot BCC i ordrebekræftelserne til dine kunder, trigges AFS til at sende en anmeldelsesinvitation til dem.

Sådan opsætter du AFS

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Automatisk Feedback Service.
  2. På siden finder du din unikke Trustpilot-mailadresse, som du kan kopiere ved at klikke på Kopiér e-mailadresse.
  3. Tilføj derefter denne e-mailadresse til BCC-feltet på de ordrebekræftelser, du sender til dine kunder. Det gør du ved at tilføje den under indstillingerne for dit e-commerce-, CRM- eller faktureringssystem.

Bemærk: BCC står for "Blind Carbon Copy", som bruges til at sende en mail til andre uden hovedmodtagerens viden.

Når du har sendt en ordrebekræftelse til en kunde, bliver en anmeldelsesinvitation automatisk oprettet og lagt i kø til afsendelse.

Hvis du vil vide, om du har foretaget opsætningen korrekt, kan du tjekke din invitationshistorik, hvor du kan se, hvilke invitationer der er sendt, og hvilke der er lagt i kø til afsendelse.

Selv hvis du ikke kan sætte Trustpilot BCC i mailen til dine kunder, kan du stadig bruge AFS. Du skal blot bruge en struktureret data-snippet til at inkludere din unikke Trustpilot-mailadresse i skabelonen for dine ordrebekræftelser. Du kan læse, hvordan du tilføjer en struktureret data-snippet for AFS.

Bemærk: Hvis du bruger en ældre version af AFS, vil vi kraftigt anbefale dig at opgradere til den seneste version. Hvis du mangler hjælp med opgraderingen eller er i tvivl om, hvilken version du bruger, finder du nyttige oplysninger i denne artikel.