5 gode tips til at optimere dine anmeldelsesinvitationer

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Hér finder du 5 gode tips til at oprette anmeldelsesinvitationer, der ikke kun overholder vores virksomhedsretningslinjer, men også giver de bedste resultater.

Virksomheder har forskellige muligheder for at invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse. Men uanset hvilken metode de vælger, skal invitationerne være neutrale og leve op til vores virksomhedsretningslinjer.

1. Får alle kunder mulighed for at dele deres oplevelser på Trustpilot?

Vi beder virksomheder invitere alle eller ingen af deres kunder til at skrive en anmeldelse. Hvis det ikke er muligt, skal virksomheder bruge et tilsvarende neutralt system, som for eksempel at invitere hver tredje kunde.

Invitér alle til at skrive en anmeldelse

Et eksempel på en partisk invitation er: "Anmeld os på Trustpilot, hvis du var tilfreds med vores service. Hvis ikke, så kontakt vores kundeservice". Det er ikke tilladt at skrive sådan, da det kan filtrere negative anmeldelser fra. Tilfredse kunder opfordres til at skrive en anmeldelse på Trustpilot, mens utilfredse kunder skal kontakte virksomheden i stedet for at skrive en anmeldelse.

Grib muligheden og opbyg troværdighed

Virksomheder, der bortfiltrerer negative anmeldelser, går glip af muligheden for at få værdifuld feedback og blive opmærksomme på eventuelle forbedringspotentialer. De går også glip af muligheden for at opbygge troværdighed: Forbrugere, der læser anmeldelser på Trustpilot, bemærker gerne, hvis en virksomhed har gjort en ekstra indsats for at besvare og løse eventuelle problemer i en negativ anmeldelse.

Kontaktoplysninger under Trustpilot-linket

Virksomheder kan tilføje kontaktoplysninger i deres invitationer, men de bør gøre det på en neutral måde. Det betyder, at alle kunder skal inviteres på lige fod til at give virksomheden feedback, og ikke kun dem, der har oplevet problemer.

Et eksempel er: "Vi vil gerne invitere dig til at anmelde os på Trustpilot. Du er også velkommen til at kontakte os direkte med eventuel feedback ved at skrive til: feedback@virksomhedsadresse.dk." Kontaktoplysninger bør placeres under linket til Trustpilot.

2. Er formatet og sproget neutralt?

Invitationer skal være neutrale og objektive, både hvad angår teksten og formatet. De må ikke indeholde opfordringer til at skrive anmeldelser, der ikke afspejler kundens ærlige mening.

Opnå flere anmeldelser ved at placere linket til Trustpilot i begyndelsen

Vores erfaring viser, at forbrugere er mere tilbøjelige til at skrive en anmeldelse, hvis Trustpilot-linket er synligt og nemt at finde. Virksomheder er velkomne til at linke til deres egne websites eller andre anmeldelsesplatforme, men disse links bør indsættes under Trustpilot-linket.

3. Tilbyder du belønninger eller incitamenter? Hvis ja, bliver de tilbudt til alle?

Virksomheder, der tilbyder incitamenter eller belønninger (deriblandt rabatter eller deltagelse i en konkurrence) i deres invitationer, bør følge vores råd om, hvordan man bruger incitamenter til at få kunder til at skrive en anmeldelse:

ALLE kunder skal tilbydes de samme incitamenter på en neutral måde

Med neutral mener vi, at incitamentet skal gives uanset stjernebedømmelsen eller anmeldelsens indhold. En virksomhed kan for eksempel ikke tilbyde belønninger til kunder, der skriver "en positiv anmeldelse" eller "en fem-stjernet anmeldelse" på Trustpilot. Ligeledes skal en virksomhed, der afholder en konkurrence, finde vinderen tilfældigt og uden at tage indholdet af deres anmeldelser i betragtning.

Vær åben omkring incitamenter

Virksomheder, der tilbyder incitamenter, bør informere vores community ved at sende en e-mail til Trustpilots compliance-team på: compliance@trustpilot.com.

Vi tilføjer en lille bemærkning til virksomhedens profilside på Trustpilot om, at virksomheden nogle gange tilbyder incitamenter for at skrive anmeldelser. Det er i overensstemmelse med internationale retningslinjer for online-anmeldelser.

4. Oprettes der en brugerprofil, når man skriver en anmeldelse på Trustpilot?

Vores brugere skal registrere sig og acceptere vores vilkår og betingelser, før de kan skrive en anmeldelse. Hvis en bruger har skrevet en anmeldelse via en invitation, er der automatisk blevet oprettet en profil til vedkommende, som har modtaget en e-mail om det. Virksomheder bør undgå at angive andet i deres invitationer, da det er forkert.

Brugere, der skriver anmeldelser, skal have en profil

Vi kræver, at brugere, der skriver anmeldelser, har en personlig profil, så de til enhver tid kan logge ind og læse, hvad de har skrevet, samt redigere eller slette oplysninger. Det gør det også muligt for os at kontakte dem, hvis vi har brug for dokumentation, eller hvis deres anmeldelse er i strid med vores retningslinjer.

5. Hjælp dine kunder til at skrive fantastiske anmeldelser

Brugere kan finde tips til at skrive gode anmeldelser, og virksomheder er velkomne til at henvise til vores brugerretningslinjer, der angiver hvilke krav en anmeldelse på Trustpilot skal opfylde. Anmeldelser må eksempelvis ikke indeholde nogen personlige oplysninger, såsom navne. Virksomheder bør undgå at opfordre til at inkludere navne på medarbejdere eller personale i anmeldelserne. Hvis vi bliver gjort opmærksomme på en anmeldelse, der indeholder personlige oplysninger, bliver brugeren bedt om at redigere den. Hvis ikke de nødvendige ændringer bliver foretaget, er vi nødt til at fjerne anmeldelsen for at beskytte de personlige oplysninger.

Hvad sker der, hvis din invitation eller invitationsskabelon er i strid med vores retningslinjer?

Vi arbejder hårdt på at sikre tilliden til anmeldelser på Trustpilot, så vi ser alvorligt på overtrædelser af vores virksomhedsretningslinjer. Hvis vi opdager problemer, beder vi virksomheder ændre deres materiale, så det lever op til vores retningslinjer.

Redigér og bevar brugerdefinerede skabeloner

Hvis virksomheder laver en brugerdefineret invitationsskabelon, som er i strid med vores virksomhedsretningslinjer, og ikke formår at foretage de nødvendige ændringer, kan det ske, at vi ændrer deres skabelon til vores optimerede invitationsskabelon.

Hvis du følger ovenstående punkter, gør du det nemt og ligetil for dine kunder at skrive anmeldelser.

Hvis du er i tvivl, om dine invitationer eller invitationsskabeloner overholder vores virksomhedsretningslinjer, er du velkommen til at kontakte vores compliance-team på: compliance@trustpilot.com.