Af hvilke årsager kan virksomheder rapportere anmeldelser?

Hvis du mener, at en anmeldelse på din virksomheds profilside overtræder Trustpilots retningslinjer, kan du rapportere den via din virksomhedskonto af fem forskellige årsager.

Årsager til at rapportere en anmeldelse:

1. Skadeligt eller ulovligt indhold

Hvis du vælger denne årsag, bliver du bedt om at vælge en underårsag:

• Diskriminerende eller hadefuldt indhold: Vi kan fjerne indhold, såsom skældsord, bemærkninger om race eller angreb på særlige grupper af mennesker.
  • Terroristisk indhold: Vi kan fjerne indhold, der prøver at radikalisere modtagerne, er skadelig propaganda, mobiliserer støtte til terroristiske aktiviteter eller er et udtryk for ekstremisme.
  • Truende eller voldeligt indhold: Vi kan fjerne indhold, der ubestrideligt fremmer bandekultur, inkluderer dødstrusler eller er cybermobning, intimidering eller chikane.
  • Uanstændigt indhold: Vi kan fjerne indhold, der er meget stødende eller forargeligt.
  • Nedgørende indhold: Vi kan fjerne indhold, der med urette skader folks omdømme.

Vi fjerner ikke indhold blot fordi, du ikke bryder dig om det eller er uenig i det, eller fordi det er en kritik af din virksomhed.

2. Indeholder personlige oplysninger

Vi kan fjerne oplysninger som navne, telefonnumre, adresser, e-mailadresser og lignende, der kan bruges til at identificere en anden person.

Vi fjerner dog ikke oplysninger, der allerede er offentligt tilgængelige, eller brugerens egne personlige oplysninger.

3. Indeholder reklame eller markedsføring

Vi kan fjerne indhold, der inkluderer en salgsfremmende kode, opfordrer modtagerne til handling eller promoverer en anden virksomhed eller et irrelevant produkt.

Vi fjerner ikke indhold blot fordi, du er uenig i det, eller fordi en anden virksomhed bliver nævnt.

4. Er ikke baseret på en reel oplevelse

Vi kan fjerne en anmeldelse, hvis brugeren ikke var berettiget til at skrive en anmeldelse af den pågældende virksomhed. Hvis for eksempel brugeren er en medarbejder eller konkurrent eller blev betalt for at skrive en falsk anmeldelse.

Vi fjerner ikke en anmeldelse blot fordi, brugeren ikke foretog et køb hos din virksomhed, eller du er uenig i hændelsesforløbet.

5. Handler om en anden virksomhed

Vi kan fjerne en anmeldelse, hvis det klart fremgår, at den handler om en anden virksomhed. For eksempel hvis anmeldelsen handler om køb af en håndtaske, og din virksomhed sælger forsikringer.

Vi fjerner ikke en anmeldelse blot fordi, din virksomheds navn ikke er nævnt, eller fordi du ikke kan finde brugeren i dit system.

Nyttige tips

• Hver anmeldelse kan kun rapporteres af én årsag ad gangen. Vi vurderer anmeldelsen på baggrund af rapporteringsårsagen.
  • Under specifikke omstændigheder er det ikke alle årsager, der er tilgængelige. Hvis du eksempelvis har inviteret en kunde til at skrive en anmeldelse af din virksomhed, kan du ikke rapportere anmeldelsen for ikke at være baseret på en reel oplevelse. Det giver god mening, ikk'?
  • Hvis du ikke kan genkende en bruger, skal du anvende funktionen Find bruger, før du kan rapportere en organisk anmeldelse for ikke at være baseret på en reel oplevelse.
  • Vær konsekvent og retfærdig i din rapportering. Hvis du rapporterer negative anmeldelser for at indeholde personlige oplysninger, bør du også rapportere positive anmeldelser af samme årsag. Besøgende på din virksomhedsprofil kan finde et overblik over dine rapporteringsaktiviteter, deriblandt hvilken stjernebedømmelse de rapporterede anmeldelser har.

Misbrug af vores rapporteringsfunktion

Rapporteringsfunktionen er en vigtig del af vores community. Hvis du misbruger den, kan vi blokere din virksomhedskonto og lægge en forbrugeradvarsel på din profil. Læs mere.

Flere oplysninger