Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvilke grunde kan virksomheder vælge mellem, når de rapporterer en anmeldelse? Følg

Hvis en anmeldelse er i strid med Trustpilots brugerretningslinjer, kan den bedømte virksomhed rapportere den via sin virksomhedskonto. Virksomheder skal forklare, hvad problemet er, og eventuelt præcisere det. Og til sidst bliver de bedt om at lave en version af deres rapportering, der kan vises på Trustpilot.

Vi beder virksomheder om at bruge rapporteringsfunktionen via deres virksomhedskonto, så vi får de nødvendige oplysninger til at behandle deres anmodning så hurtigt som muligt. Virksomheder kan vælge en eller flere grunde til at rapportere en anmeldelse baseret på vores brugerretningslinjer (DK-version).

Grunde til at rapportere en anmeldelse

Der er et problem med dele af anmeldelsen

• Anmeldelsen indeholder stødende sprog, der er anklagende, nedgørende, voldeligt, groft, kønsdiskriminerende eller racistisk
  • Anmeldelsen indeholder personlige oplysninger, der kan bruges til at spore, identificere, kontakte eller personificere en anden person (f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mail eller kreditkortoplysninger)
  • Anmeldelsen indeholder salgsfremmende referencer, der ikke er relaterede til brugerens købs- eller serviceoplevelse (f.eks. referencer til konkurrenter)
  • Anmeldelsen er i strid med en andens ophavsret, privatlivets fred eller personrettigheder

Hele anmeldelsen er problematisk

• Anmeldelsen handler kun om en afgift eller bøde
  • Anmeldelsen er markedsføring eller spam
  • Anmeldelsen beskriver kun produktet og nævner ikke købs- eller serviceoplevelsen
  • Anmeldelsen er på den forkerte virksomhedsprofil
  • Anmeldelsen blev ikke skrevet inden for 12 måneder fra den dato, hvor købs- eller serviceoplevelsen fandt sted
  • Indholdet er udelukkende baseret på etiske, politiske eller værdiladede holdninger og angår ikke en købs- eller serviceoplevelse

Brugeren har ikke tilladelse til at skrive en anmeldelse

• Brugeren er en konkurrent
  • Brugeren har oprettet adskillige profiler for at bedømme den samme virksomhed flere gange
  • Anmelderen har ikke haft en reel købs- eller serviceoplevelse

Brugbar viden om processen

Grundene til at rapportere anmeldelser skal stemme overens med Trustpilots brugerretningslinjer (DK-version), så det er en god idé at have dem ved hånden. Du kan få et hurtigt overblik over vores brugerretningslinjer hér.

• Hver anmeldelse kan rapporteres én gang, medmindre brugeren har redigeret den og tilføjet nyt indhold. Det vil sige, at virksomheder bør præcisere, hvorfor anmeldelsen er i strid med vores regler. Vores Compliance Team undersøger derefter, om anmeldelsen skal lægges online igen, redigeres af brugeren eller fjernes.
  • De tilgængelige rapporteringsgrunde afhænger af omstændighederne. Hvis en virksomhed for eksempel inviterer en kunde til at skrive en anmeldelse efter et køb, giver det ikke mening at have følgende valgmulighed: "Denne anmelder har ikke haft en reel købs- eller serviceoplevelse".
  • Rapporteringsgrunden offentliggøres. Virksomheden vil blive bedt om at dele deres begrundelse for at rapportere anmeldelsen, som vil blive vist på Trustpilot.
  • Processen tager tid. Hvis vi beder brugeren foretage ændringer eller sende dokumentation, er svarfristen 7 dage. Derfor kan rapporteringsprocessen tage tid.

Vores regler siger også:

• Anmeldelser kan handle om serviceoplevelser. Et køb berettiger en person til at skrive en anmeldelse, men det kan også være tilstrækkeligt at afgive en ordre eller benytte en virksomheds tjenester. Læs mere her.
  • Stødende sprog. Ikke alle deler den samme opfattelse af, hvad "stødende sprog" er, men der gælder de samme retningslinjer på tværs af vores community.

Misbrug af vores rapporteringsfunktion

Rapporteringsfunktionen er en vigtig del af vores community. For at sikre gennemsigtighed og tillid til vores platform er det naturligvis ikke tilladt at misbruge rapporteringsfunktionen. Læs mere her.