Af hvilke årsager kan virksomheder rapportere anmeldelser?

Hvis du mener, at en anmeldelse på din virksomheds profilside overtræder Trustpilots retningslinjer, kan du rapportere den via din virksomhedskonto af fem forskellige årsager.

Årsager til at rapportere en anmeldelse:

1. Skadeligt eller ulovligt indhold

Hvis du vælger denne årsag, bliver du bedt om at vælge en underårsag:

• Diskriminerende eller hadefuldt indhold: Vi kan fjerne indhold, der er et angreb på eller omfatter nedsættende eller diskriminerende bemærkninger om en person eller gruppe på baggrund af, hvem de er, dvs. baseret på deres religion, etnicitet, nationalitet, race, hudfarve, herkomst, køn eller andre identificerende faktorer.
  • Terroristisk indhold: Vi kan fjerne indhold, der prøver at radikalisere modtagerne, er skadelig propaganda, mobiliserer støtte til terroristiske aktiviteter eller er et udtryk for ekstremisme.
  • Truende eller voldeligt indhold: Vi kan fjerne indhold, der omfatter alvorlige trusler eller trusler om vold, som for eksempel opfordringer til at udnytte eller chikanere mennesker eller virksomheder online samt adfærd, der opfordrer til virkelige handlinger, såsom fysisk chikane eller hærværk.
  • Uanstændigt indhold: Vi kan fjerne indhold, der omfatter grafiske gengivelser af voldelige, seksuelle eller grusomme handlinger.
  • Ærekrænkende indhold: Vi kan fjerne indhold, der kan skade nogens omdømme alvorligt eller påføre en virksomhed mærkbare økonomiske tab.

Vi fjerner ikke indhold blot fordi, du ikke bryder dig om det eller er uenig i det, eller fordi det er en kritik af din virksomhed.

2. Indeholder personlige oplysninger

Vi kan fjerne oplysninger, såsom navne, telefonnumre, adresser og e-mailadresser.

Vi fjerner dog ikke oplysninger, der allerede er offentligt tilgængelige, eller brugerens egne personlige oplysninger.

3. Indeholder reklame eller markedsføring

Vi kan fjerne indhold, der inkluderer en salgsfremmende kode, opfordrer modtagerne til handling eller promoverer en anden virksomhed eller et irrelevant produkt.

Vi fjerner ikke indhold blot fordi, du er uenig i det, eller fordi en anden virksomhed bliver nævnt.

4. Er ikke baseret på en reel oplevelse

Vi kan fjerne en anmeldelse, hvis brugeren ikke var berettiget til at skrive en anmeldelse af den pågældende virksomhed. Hvis for eksempel brugeren er en medarbejder eller konkurrent, blev betalt for at skrive en falsk anmeldelse eller skrev anmeldelsen mere end 12 måneder efter sin oplevelse. Læs mere om, hvem der kan skrive en anmeldelse og hvornår.

Vi fjerner ikke en anmeldelse blot fordi, brugeren ikke foretog et køb hos din virksomhed, eller du er uenig i hændelsesforløbet.

Bemærk: Hvis du rapporterer en anmeldelse, der blev offentliggjort for mere end et år siden, undersøger vi ikke, om den er baseret på en reel oplevelse. Vi forventer nemlig ikke, at brugerne beholder deres dokumentation for evigt.

5. Handler om en anden virksomhed

Hvis du vælger denne årsag, bliver du bedt om at vælge en underårsag:

• Anmeldelsen handler om et af mine andre domæner: Vi kan flytte en anmeldelse, der hører til under et af dine andre domæner. Hvis den for eksempel blev offentliggjort på din profilside minvirksomhed.com i stedet for din profilside minvirksomhed.dk.
  • Anmeldelsen handler om en hel anden virksomhed: Vi kan fjerne en anmeldelse, hvis det klart fremgår, at den handler om en anden virksomhed. For eksempel hvis anmeldelsen handler om køb af en håndtaske, og din virksomhed sælger forsikringer.
  • Jeg kan ikke genkende brugeren: Hvis det er tilfældet, bliver du henvist til vores Find bruger-funktion, så du kan anmode brugeren om specifikke oplysninger om vedkommende og vedkommendes oplevelse.

Vi fjerner ikke en anmeldelse blot fordi, den ikke er specifik og ikke inkluderer din virksomheds navn.

Nyttige tips

• Hver anmeldelse kan kun rapporteres af én årsag ad gangen. Vi vurderer det fremhævede indhold på baggrund af den valgte rapporteringsårsag.
  • Under specifikke omstændigheder er det ikke alle årsager, der er tilgængelige. Hvis du eksempelvis har inviteret en kunde til at skrive en anmeldelse af din virksomhed, kan du ikke rapportere anmeldelsen for ikke at være baseret på en reel oplevelse. Det giver god mening, ikk'?
  • Du skal anvende funktionen Find bruger, før du kan rapportere en organisk anmeldelse for ikke at være baseret på en reel oplevelse.
  • Vær konsekvent og retfærdig i din rapportering. Hvis du rapporterer negative anmeldelser for at indeholde personlige oplysninger, bør du også rapportere positive anmeldelser af samme årsag. Besøgende på din virksomhedsprofil kan finde en oversigt over dine rapporteringsaktiviteter, deriblandt hvilken stjernebedømmelse de rapporterede anmeldelser har.

Misbrug af vores rapporteringsfunktion

Rapporteringsfunktionen er en vigtig del af vores community. Hvis du misbruger den, kan vi skride til handlinger såsom at begrænse eller blokere adgangen til din virksomhedskonto, lægge en iøjnefaldende forbrugeradvarsel på din profilside og fjerne dine Trustpilot-stjerner fra dine søgeresultater. Læs mere om, hvordan vi håndterer misbrug af rapporteringsfunktionen, her.

Flere oplysninger