Kom i gang med at bruge Trustpilots API’er

Få mere ud af Trustpilots værktøjer ved at forbinde dine systemer og applikationer med vores API’er.

Hvad er et API?

Et API (Application Programming Interface) er et software til software-interface. API’er gør det muligt for separate softwaresystemer at kommunikere med hinanden, uden at det kræver noget af brugeren. Dermed automatiseres opgaverne, så du sparer tid og energi på for eksempel at sende invitationer til kunderne via e-mail.

Hvordan kan Trustpilots API’er lette din hverdag?

• Importér, og vis anmeldelser på dit website eller i marketingkampagner
  • Integrér anmeldelser i dit CRM-system
  • Importér anmeldelser til dine supportsystemer, og besvar dem direkte derfra
  • Integrér anmeldelsesinvitationer i dine egne e-mailkampagner

Korrekt brug af Trustpilots API’er

Med Trustpilots API’er opnår du stor fleksibilitet, hvis du overholder vores retningslinjer for integrationer og retningslinjer for Trustpilots varemærke, og hvis dine anmeldelser vises på en tydelig og forståelig måde, som ikke vildleder brugerne.

Sådan opretter og administrerer du API'er

Det kræver teknisk ekspertise at integrere Trustpilots API'er. Se vores API-dokumentation til udviklere.

Opret en applikation

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Integrationer
  2. Gå til API'er, og klik på Gå til API-siden
  3. Angiv et navn for din applikation
  4. Angiv, hvilke domæner du vil bruge til URI'er for omdirigering (hvert domæne skal stå på en separat linje)
  5. Klik på Opret applikation
  6. Din applikation vises derefter nedenfor under Dine applikationer

Administrér dine applikationer

Du kan administrere dine applikationer direkte fra din virksomhedskonto. Klik på pilen under Dine applikationer for at få vist oversigten.

Du har følgende muligheder:

• Klik på Skift for at aktivere eller deaktivere dine applikationer
  • Klik på øje-ikonet for at få vist din API og API secret
  • Klik på kopiér og sæt ind-ikonet for at kopiere din API key og API secret til udklipsholderen
  • Klik på Fjern applikation for at slette din applikation

Bemærk: Trustpilots API key eller API secret bør ikke deles med tredjeparter.

Du kan finde flere oplysninger om vores API'er i vores API-guide.