Kom i gang med at bruge Trustpilots API’er

Få mere ud af Trustpilots værktøjer ved at forbinde dine systemer og applikationer med vores API’er.

Hvad er et API?

Et API (Application Programming Interface) er et software til software-interface. API’er gør det muligt for separate softwaresystemer at kommunikere med hinanden, uden at det kræver noget af brugeren. Dermed automatiseres opgaverne, så du sparer tid og energi på for eksempel at sende invitationer til kunderne via e-mail.

Hvordan kan Trustpilots API’er lette din hverdag?

• Importér, og vis anmeldelser på dit website eller i marketingkampagner
  • Integrér anmeldelser i dit CRM-system
  • Importér anmeldelser til dine supportsystemer, og besvar dem direkte derfra
  • Integrér anmeldelsesinvitationer i dine egne e-mailkampagner

Korrekt brug af Trustpilots API’er

Med Trustpilots API’er opnår du stor fleksibilitet, hvis du overholder vores retningslinjer for integrationer og retningslinjer for Trustpilots varemærke, og hvis dine anmeldelser vises på en tydelig og forståelig måde, som ikke vildleder brugerne.

Kom godt i gang

Det kræver teknisk ekspertise at integrere Trustpilots API'er. Se vores API-dokumentation til udviklere.

Kontakt din account manager eller vores supportteam, så kan de hjælpe dig med at få adgang til vores API’er. Du modtager en API key eller API secret, som giver dig eller din udvikler en unik brugeradgang til alle dine Trustpilot-data.

Den tildelte API key eller API secret bør ikke deles med tredjeparter. Kontakt vores supportteam med det samme, hvis du mener, at en tredjepart har opnået adgang til din API key eller secret. I så fald kan vi slette dine brugeroplysninger og tildele dig nogle nye.

For flere oplysninger om Trustpilots API'er, se developers.trustpilot.com.