​Introduktion til Trustpilots API'er

Denne funktion er en del af Connect-tilkøbet.

Få tilkøbet

Vi har udviklet vores egne API'er, som gør det nemt for dig at hente Trustpilot-data til at bygge en tilpasset integration til din virksomhed. Her kan du læse om, hvad API'er er, og hvordan du administrerer dem.

Hvad er et API?

Et Application Programming Interface (API) er et software til software-interface. API'er gør det muligt for separate softwaresystemer at kommunikere med hinanden, uden at brugeren skal gøre noget, og automatiserer opgaver, så din virksomhed kan spare tid og energi på arbejdsprocesser.

Hvordan fungerer Trustpilot API'er?

Vi har udviklet vores egne API'er, som gør det nemt for dig at hente Trustpilot-data til at bygge en tilpasset integration til din virksomhed. Vores AIP'er giver større kontrol og fleksibilitet, hvis din virksomhed følger vores integrations- og brandretningslinjer.

Med Trustpilots API'er kan du:

• bruge webhooks til at trække, lagre og vise anmeldelser på dit website eller i dine markedsføringskampagner.
  • trigge eller integrere invitationer til service- og produktanmeldelser i dine e-mailkampagner.
  • administrere anmeldelser fra dit eget CRM- eller supportsystem.
  • generere invitationslinks til at skrive en anmeldelse.

Sådan opretter du en API-applikation

Før du kan begynde at integrere vores API'er med din virksomheds systemer, skal du først oprette en applikation. Følg disse trin:

1. Gå til din virksomhedskonto, og vælg Integrationer > Udviklere.
  2. Klik på API'er.

1. Du vil blive omdirigeret til Trustpilots API-side. Under Opret en ny applikation skal du angive et navn for din applikation og for domænerne, du vil bruge til URI-omdirigering. Hvis der er flere domæner, skal de stå på en separat linje.

1. Klik på Opret applikation.
  2. Din nye applikation vises under Dine applikationer.

Sådan administrerer du dine API-applikationer

Når du har oprettet applikationer til dit API, kan du administrere dem direkte i din virksomhedskonto. Sådan gør du:

1. Gå til din virksomhedskonto, og vælg Integrationer > Udviklere.
  2. Klik på API'er.

1. Du vil blive omdirigeret til Trustpilots API-side. Under Dine applikationer kan du administrere indstillingerne for hver applikation, du har oprettet.

1. Brug skydeknappen til at aktivere eller deaktivere dine applikationer.

1. Klik på øje-ikonet for at få vist din API key og API secret.

1. Klik på kopiér og indsæt-ikonet for at kopiere din API key og API secret til udklipsholderen.

1. Klik på Fjern applikation for at slette din applikation.

Bemærk: Trustpilots API key eller API secret må ikke deles med tredjeparter.

Er du klar til at komme i gang? Hvis du vil implementere vores API'er i din virksomhed, kan du få vejledning i at konfigurere dem i vores Trustpilot API-guide for udviklere.