Hvordan sikrer vi at anmeldelserne på Trustpilot er troværdige?

Vi bliver indimellem spurgt, om anmeldelserne på Trustpilot er reelle og troværdige, så i denne artikel kan du læse om, hvordan vi sikrer, at det er tilfældet.

Tillid til anmeldelser er fundamentet for Trustpilot. Derfor arbejder vi hårdt for at sikre et troværdigt community med reelle anmeldelser.

Vi har en række processer, der identificerer og fjerner falske anmeldelser, for at sikre, at anmeldelserne på vores platform afspejler reelle købs- og serviceoplevelser. Nedenfor kan du læse mere om vores processer:

Vi er åbne og troværdige

Alle kan skrive en anmeldelse på vores platform, hvis de har haft en købs- eller serviceoplevelse, de vil dele. Og virksomheder kan se og reagere på deres anmeldelser gratis.

Stærke samarbejdspartnere. Vi samarbejder med de relevante myndigheder om at sætte nye standarder for branchen og understøtter dem gerne i deres undersøgelser.

Vi fokuserer på integritet

Scanningssoftware – døgnet rundt. Vi er altid på vagt over for falske anmeldelser og overtrædelser af vores retningslinjer. Vores specialudviklede software kører døgnet rundt for at fange og rapportere uregelmæssigheder, forsøg på snyd og overtrædelser af vores retningslinjer. Læs mere om, hvordan vi bekæmper falske anmeldelser med vores software.

Dedikerede compliance-eksperter. For at understøtte vores software i at undersøge forsøg på snyd og misbrug af vores platform har vi et dedikeret compliance-team bestående af agenter, managere og efterforskningsspecialister. Vi griber også ind over for annoncer, der tilbyder eller opfordrer til at skrive falske anmeldelser, og rapporterer dem til websiteværten for at få dem fjernet.

Klare regler. Du kan finde en masse nyttige artikler på vores supportcenter, der kan hjælpe dig med at forstå, hvordan du bruger Trustpilot korrekt. Derudover har vi en række retningslinjer på plads, som vores brugere bliver bedt om at overholde – du finder en lynguide her. Virksomheder skal overholde vores virksomhedsretningslinjer, som er sammenfattet i denne oversigt.

Vi værner om forbrugerne ved at lægge en forbrugermeddelelse på en virksomhedsprofil, hvis vi har identificeret misbrug af vores rapporteringsfunktion eller har bevis på, at virksomheden forsøger at vildlede forbrugerne. Vi iværksætter disciplinære foranstaltninger, når det er nødvendigt, ved bl.a. at ophæve kontrakter med virksomheder, der gentagne gange overtræder vores retningslinjer. Ligeledes kan vores compliance-team blokere brugere, der misbruger Trustpilot.

Styrken i et community

Et aktivt community. Vores dedikerede community er med til at afsløre personer eller virksomheder, som ikke overholder vores retningslinjer.

Alle kan rapportere anmeldelser. Forbrugere kan indberette og virksomheder kan rapportere anmeldelser, hvis de har grund til at tro, at de er i strid med vores retningslinjer. Vores compliance-team undersøger alle rapporterede anmeldelser. Vi sikrer også, at disse funktioner hverken bliver misbrugt af forbrugere eller virksomheder.

Ucensureret feedback. Trustpilot er bygget på tillid, så det er afgørende for os, at anmeldelserne på vores platform er troværdige. Og derfor ville vi aldrig redigere anmeldelser eller lade virksomheder betale for at få anmeldelser fjernet. De samme regler og processer gælder for hele vores community, og vi behandler alle virksomheder ens, uanset om de betaler for vores services eller ej.

Whistleblowere tages alvorligt. Alle, der har oplysninger om snyd eller misbrug af vores platform, kan kontakte vores compliance-team direkte og fortroligt på compliance@trustpilot.com, så undersøger vi sagen. Læs mere om vores whistleblower-funktion.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores compliance-team.