Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan sikrer Trustpilot at anmeldelser er troværdige? Følg

Tillid til anmeldelser er fundamentet for Trustpilot - derfor arbejder vi hårdt for at sikre et troværdigt community med reelle anmeldelser. Vi har en række processer der at identificere og fjerner falske anmeldelser, for at sikre at anmeldelser på vores platform afspejler ægte købs- og serviceoplevelser.

Her er en oversigt over, hvordan vi sikrer tilliden til Trustpilot:

Åbenhed og gennemsigtighed

Alle kan skrive en anmeldelse om deres egen købs- eller serviceoplevelse på Trustpilot og enhver virksomhed kan se og svare på deres feedback - gratis!

24/7 detektionssoftware

Vi bruger avanceret, specialudviklet software, der scanner og identificerer falske anmeldelser på vores platform. Det kører 24/7 for at fange og rapportere uregelmæssigheder, forsøg på snyd og overtrædelser af vores retningslinjer. Læs mere om, hvordan vi kæmper imod falske anmeldelser på vores side om tillid til anmeldelser.

Dedikerede Compliance-agenter

For at understøtte vores software i at undersøge forsøg på snyd og misbrug af vores platform, har vi et dedikeret Compliance Team sammensat af agenter, managere og efterforskningsspecialister. Vi holder også systematisk øje med annoncer på nettet, som opfordrer til at skrive eller tilbyder falske anmeldelser, og rapporterer dem til hjemmesidens host for at få dem fjernet.

Klare regler

Vores Supportcenter og Compliance Team hjælper folk med at forstå Trustpilots rammer og regler. Trustpilot-brugere bliver bedt om at overholde vores brugerretningslinjer, når de skriver anmeldelser:

Sikkerhedsforanstaltninger

En forbrugermeddelelse på en virksomheds profilside gør Trustpilots brugere opmærksomme på, at vi har registreret svigagtig opførsel og at virksomheden bevidst har forsøgt at vildlede forbrugerne. Vi iværksætter disciplinære foranstaltninger når det er nødvendigt, herunder ved at ophæve kontrakter med virksomheder, der kontinuerligt ikke overholder vores retningslinjer. Vores Compliance Team kan på samme måde blokere anmeldere, der misbruger Trustpilot.

Samarbejde i branchen

Vi arbejder også tæt sammen med relevante myndigheder og offentlige instanser i efterforskninger, og hjælper med at skabe nye standarder for branchen.

Whistleblower-funktion

Enhver der har information om snyd og misbrug af vores platform, kan kontakte os direkte og fortroligt på compliance@trustpilot.com, og vi vil altid undersøge oplysningerne.

Ucensureret feedback

Det er afgørende for os at man kan stole på de anmeldelser, der er på Trustpilot. Derfor ville vi aldrig redigere i anmeldelser eller lade virksomheder betale for at fjerne negative anmeldelser. Det ville ganske enkelt stride mod vores eksistensgrundlag. De samme regler og processer gælder for hele vores community og vi behandler alle virksomheder ens - uanset om man abonnerer på Trustpilots services eller ej.

Rapportering af anmeldelser

Forbrugere kan indberette og virksomheder kan rapportere anmeldelser, hvis de har grund til at tro, at de ikke lever op til vores retningslinjer. Vores Compliance Team undersøger alle rapporterede anmeldelser. Vi sikrer også, at disse funktioner ikke bliver misbrugt af forbrugere eller virksomheder.

Styrken i et community

Jo flere der holder øje, desto bedre! Vores stærke community er med til at afsløre personer, som ikke overholder vores retningslinjer og virksomheder, der forsøger at forfalske deres omdømme eller skade deres konkurrenter.