Guide: Sådan indsamler man en bruger- og produktanmeldelse med ét invitationslink

Du kan invitere dine kunder til at skrive en bruger- og produktanmeldelse ved at tilføje ét link i din anmeldelsesinvitation. Du kan følge op på et salg ved at sende en e-mail med et invitationslink, der giver dine kunder mulighed for at bedømme din service og det produkt, de har købt.

Du starter med at lave et invitationslink til en produktanmeldelse efterfulgt af et link til en brugeranmeldelse. Indsæt herefter linket til produktanmeldelsen som et "redirect URI" parameter i invitationslinket til brugeranmeldelsen. Så skal dine kunder kun klikke et sted, men de bliver inviteret til at skrive to anmeldelser.

1. Generér et invitationslink ved at bruge vores ‘Create product review invitation link’-API

Ved at bruge dette API kan du generere et invitationslink til en produktanmeldelse for ét eller flere produkter.

Her finder du de obligatoriske parametre, der er nødvendige, når du skal generere et invitationslink til en produktanmeldelse (for hver kunde):

• Email - Kundens e-mailadresse
  • Name - Kundens navn
  • Reference-ID - Kundens interne reference (som regel et ordrenummer)
  • Locale (land) - Trustpilots landedomæne. Eksempel: da-DK
  • Product-Url - URL’et for et bestemt produkt på din hjemmeside
  • Name - Produktets navn
  • Sku - Produktets SKU-kode

Du kan også tilføje valgfri parametre såsom:

• ImageUrl - Produktets billede-URL (dette anbefales, da det vil forbedre brugeroplevelsen).
  • Brand - Produktets brand

Dit API call vil returnere et URL, som du skal bruge som et Redirect-URI i næste trin.

2. Generér et invitationslink ved at bruge vores ‘Create seller review invitation link’-API

Ved at bruge dette API kan du generere et unikt invitationslink, som kan sendes til en kunde via e-mail. Brug det påkrævede parameter kaldet redirect-URI, for at føre kunden til et produktanmeldelseslink efter vedkommende har skrevet sin sælgeranmeldelse.

Her finder du de obligatoriske parametre, der er nødvendige for at generere et invitationslink til en anmeldelse (for hver kunde):

• Email - Kundens e-mailadresse
  • Name - Kundens navn
  • Reference-Id - Kundens interne reference (som regel ordrenummer)
  • Locale (land) - Trustpilots landedomæne. Eksempel: da-DK
  • Business Unit ID - Dit unikke ID, tildelt af Trustpilot.

Du kan også tilføje det valgfri redirect-URI-parameter:

• Redirect-URI - Et link, der bruges til at omdirigere din kunde, efter de har skrevet en sælgeranmeldelse. Dette parameter kan bruges til at omdirigere kunden til vores produktanmeldelsesformular, efter de har skrevet deres brugeranmeldelse.

Dit API call vil returnere et URL-link, som du kan indsætte i din e-mail.

Når kunden klikker på linket, vil vedkommende blive sendt videre til vores brugeranmeldelsesformular for at skrive en anmeldelse af den service, din virksomhed har ydet.

Efter at have skrevet og indsendt anmeldelsen, vil kunden blive omdirigeret til vores produktanmeldelsesformular, for at skrive en anmeldelse af de(t) produkt(er), du har angivet i trin 1.