Guide: Sådan indsamler du en bruger- og produktanmeldelse med ét invitationslink

Det er ligetil – først skal du generere et invitationslink til at skrive en produkt- og brugeranmeldelse. Derefter skal du indsætte linket til produktanmeldelsen som en redirect URI. Dermed behøver du kun at sende en invitation til din kunde.

1. Generér et invitationslink ved hjælp af vores API 'Create product review invitation link'

Ved hjælp af denne API kan du generere et invitationslink for et eller flere produkter.

Følgende obligatoriske parametre skal inkluderes i et invitationslink til en produktanmeldelse for hver kunde:

• Kundens e-mailadresse
  • Kundens navn
  • Referencenummer – kundens interne referencenummer
  • Locale (landedomæne), f.eks. en-US
  • Produkt-URL
  • Produktnavn
  • Produkt-SKU

Valgfrie parametre:

• Billed-URL (anbefales for at forbedre brugeroplevelsen)
  • Brand

Dit API call opretter en webadresse, som du kan bruge som en redirect-URI i næste trin.

2. Generér et invitationslink ved hjælp af vores API 'Generate service review invitation link'

Ved hjælp af denne API kan du generere et unikt invitationslink, som du kan maile til en kunde. Brug en redirect-URI til at dirigere kunden til et link til en produktanmeldelse, når vedkommende har færdiggjort sin brugeranmeldelse.

Følgende obligatoriske parametre skal inkluderes i et invitationslink til en brugeranmeldelse for hver kunde:

• Kundens e-mailadresse
  • Kundens navn
  • Referencenummer – kundens interne referencenummer, f.eks. fakturanummer
  • Locale (landedomæne), f.eks. en-US
  • Business Unit-ID – dit Business Unit ID (tildelt af Trustpilot)

Angiv den valgfrie redirect-URI:

• Redirect-URI – denne parameter omdirigerer kunden til vores produktanmeldelsesformular, efter vedkommende har skrevet sin brugeranmeldelse.

Dit API call opretter et link, som du kan sætte ind i e-mailen.

Når kunden klikker på linket, dirigeres vedkommende til brugeranmeldelsesformularen.

Når kunden har skrevet og offentliggjort sin anmeldelse eller klikket på Gå til produktanmeldelse, bliver vedkommende omdirigeret til vores produktanmeldelsesformular, hvor der kan skrives en anmeldelse af de angivne produkter i trin 1.