Guide: Sådan indsamler du både en bruger- og en produktanmeldelse med det samme invitationslink

Vil du invitere kunder til at anmelde din service og et eller flere produkter med det samme invitationslink? I denne guide kan du læse, hvordan du genererer unikke invitationslinks med vores API.

1. Product review API

Ved hjælp af dette API kan du generere et invitationslink til et eller flere produkter.

Følgende obligatoriske parametre skal inkluderes i et invitationslink til en produktanmeldelse for hver kunde:

• Kundens e-mailadresse.
  • Kundens navn.
  • Referencenummer – kundens interne referencenummer.
  • Locale (landedomæne), f.eks. da-DK.
  • Produkter – enten en liste med produkt-ID'er eller en liste med hvert produkts URL, navn, SKU-kode, billede-URL og mærke (producent). Parametrene billede-URL og mærke er valgfrie, men vi anbefaler, at du inkluderer dem for at give den bedste brugeroplevelse.

Dit API call opretter en webadresse, som du kan bruge som en redirect-URI i næste trin.

2. Service review API

Med dette API kan du generere et unikt invitationslink, som du kan sende til en kunde.

For hver kunde du sender et invitationslink til at skrive en brugeranmeldelse, skal følgende obligatoriske parametre inkluderes:

• Kundens e-mailadresse.
  • Kundens navn.
  • Referencenummer – kundens interne referencenummer, f.eks. fakturanummer.
  • Locale (landedomæne), f.eks. da-DK.
  • Business Unit-ID – dit Business Unit ID (tildelt af Trustpilot).

Hvis du gerne vil videresende kunden til vores produktanmeldelsesformular, efter vedkommende har skrevet en brugeranmeldelse, skal du angive det valgfri redirect-URI parameter.

Dit API call opretter et link, som du kan indsætte i e-mailen.

Når kunden klikker på linket, videresendes vedkommende til brugeranmeldelsesformularen.

Når kunden har offentliggjort sin anmeldelse eller klikket på Gå til produktanmeldelse, bliver vedkommende omdirigeret til vores produktanmeldelsesformular, hvor der kan skrives en anmeldelse af produktet angivet i trin 1.