Sådan sender du invitationer med en API

Denne funktion er en del af Connect-tilkøbet.

Få tilkøbet

Vil du gerne invitere kunder til at anmelde din service og et eller flere produkter med det samme invitationslink? Så kan du bruge vores API til formålet.

Udviklere kan finde hjælp til at integrere Trustpilots API'er med din løsning i vores API-dokumentation. Del denne guide med din udvikler, så du kan komme i gang med at bruge vores API til at generere unikke invitationslinks.

1. Product review API

Ved hjælp af dette API kan du generere et invitationslink til et eller flere produkter.

Følgende parametre skal inkluderes i et invitationslink til en produktanmeldelse for hver kunde:

• Kundens e-mailadresse.
  • Kundens navn.
  • Referencenummer – kundens interne referencenummer.
  • Locale – din destinationssides landedomæne
  • Produkter – enten en liste med produkt-ID'er eller en liste med hvert produkts URL, navn, SKU-kode, billed-URL og mærke. Parametrene billed-URL og mærke er valgfrie, men vi anbefaler, at du inkluderer dem for at give den bedste brugeroplevelse.
  • Business Unit ID – dit Business Unit ID (som du får tildelt af Trustpilot)

Dit API call opretter en webadresse, som du kan bruge som en redirect-URI i næste trin.

2. Service review API

Med dette API kan du generere et unikt invitationslink, som du kan sende til en kunde.

Følgende parametre skal inkluderes i et invitationslink til en serviceanmeldelse for hver kunde:

• Kundens e-mailadresse
  • Kundens navn.
  • Referencenummer – kundens interne referencenummer.
  • Locale – din destinationssides landedomæne
  • Business Unit ID – dit Business Unit ID (som du får tildelt af Trustpilot)

Hvis du gerne vil videresende kunden til vores produktanmeldelsesformular, efter vedkommende har skrevet en serviceanmeldelse, skal du inkludere det valgfrie redirect-URI-parameter.

Dit API call opretter et link, som du kan indsætte i e-mailen. Når kunden klikker på linket, videresendes vedkommende til serviceanmeldelsesformularen.