Trustpilots Shopify-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Vores Shopify-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af produkt- og serviceanmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du gør.

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Installér integrationen

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Integrationer > E-commerce Shopify.
  2. Indtast dit Shopify-domæne i tekstfeltet, og klik på Forbind.
  3. Shopify vil åbne i et nyt vindue. Vælg din Business Unit fra rullemenuen.
  4. Acceptér vilkårene og betingelserne, og klik på Confirm.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, finder du Trustpilot Reviews under fanen Apps i dit Shopify Admin Panel, hvor du kan administrere dine indstillinger.

Konfigurér dine invitationer

En ordre fra din Shopify-webshop trigger automatisk en invitation til dine kunder til at skrive serviceanmeldelser på Trustpilot. Sådan konfigurerer du dine invitationer:

1. Klik på fanen Apps i menuen til venstre på din Shopify Admin-side, og vælg Trustpilot Reviews.
  2. Under Invitations konfigurerer du invitationstriggeren Invitation trigger ved at vælge mellem to muligheder. Vælger du Order confirmed, bliver der sendt en invitation til dine kunder, mens deres ordrer bliver behandlet, og vælger du Order completed, bliver der først sendt en invitation til dine kunder, når deres ordrer er færdigbehandlet.
  3. Du kan også angive Sender Name, Reply-to Email, Trustpilot website og Send Delay.
  4. Klik til sidst på Save changes.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du indsamler produktanmeldelser via Trustpilot, kan du inkludere dem i dine invitationer ved at følge disse trin:

1. Klik på fanen Apps i menuen til venstre på din Shopify Admin-side, og vælg Trustpilot Reviews.
  2. Brug skydeknappen Enable to start getting product reviews under Product Reviews til at aktivere produktanmeldelser.
  3. Udfyld produktoplysningerne SKU (Stock Keeping Unit), GTIN (Global Trade Item Number) og MPN (Manufacturer Part Number) – disse felter er dog valgfrie.
  4. Klik til sidst på Save changes.

Invitér kunder

Du kan invitere de kunder, der har afgivet en ordre inden for den sidste uge til 6 måneder, ved at følge disse trin:

1. Klik på fanen Apps i menuen til venstre på din Shopify Admin-side, og vælg Trustpilot Reviews.
  2. Klik på rullemenuen under Past Orders > Select all orders from the past og vælg den ønskede periode.
  3. Klik på Synchronize for at gemme.

Tilføj eller slet en TrustBox

Du kan tilføje flere TrustBox-widgets til dit website ved hjælp af din Shopify-integration.

Bemærk: Hvis du anvender et multi-store setup, kan du ikke tilføje din TrustBox ved at trække den hen på dit website, men skal i stedet tilføje TrustBoxens kode til dit website manuelt. Her kan du læse, hvordan du gør.

1. Klik på fanen Apps i menuen til venstre på din Shopify Admin-side, og vælg Trustpilot Reviews.
  2. Klik på fanen TrustBox i menuen øverst på siden, og vælg Try it out. Herefter åbner et nyt vindue med en liste over TrustBoxe og en forhåndsvisning af din webshop.
  3. Tilføj TrustBoxe ved at trække dem hen til forhåndsvisningen af dit website. Du kan placere TrustBoxe på din destinationsside, kategoriside eller produktside. (Hvis du vil placere en TrustBox på en anden side, skal du klikke på Add a new page og indtaste den specifikke webadresse.)
  4. Du kan konfigurere TrustBoxen ved at føre markøren over den og klikke på Customize.
  5. Når du er tilfreds med TrustBoxens placering og layout, skal du klikke på Publish changes.
  6. Hvis du vil slette en TrustBox fra dit site, skal du føre markøren hen over den og klikke på papirkurven i højre hjørne, og derefter klikke på Publish changes. Du vil nu se et pop op-vindue med en bekræftelse på dine ændringer. Klik på Done.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, inden du sender dem ud til dine kunder. Du skal blot gøre følgende:

1. Klik på fanen Apps i menuen til venstre på din Shopify Admin-side, og vælg Trustpilot Reviews.
  2. Klik på Clear the Integration Key under Settings, og derefter på Save changes.

Hvis du gerne vil slette integrationen, skal du gøre følgende:

1. Klik på fanen Apps i menuen til venstre på din Shopify Admin-side.
  2. Vælg Trustpilot Reviews, og klik på Delete.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.