Sådan installerer du Trustpilots Shopify-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Vores Shopify-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af produkt- og serviceanmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du gør.

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Installér integrationen

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Integrationer > E-commerce > Shopify.
  2. Indtast dit Shopify-domæne i tekstfeltet, og klik på Forbind.
  3. Shopify vil åbne i et nyt vindue. Vælg din Business Unit fra rullemenuen.
  4. Acceptér vilkårene og betingelserne, og klik på Confirm.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, finder du Trustpilot Reviews under Apps-fanen på din Shopify admin-side, hvor du kan administrere dine indstillinger, konfigurere dine anmeldelsesinvitationer og tilføje en TrustBox til dine websider.

Næste Trustpilots Shopify-integration: Sådan sender du anmeldelsesinvitationer