Sådan downloader, installerer og konfigurerer du Trustpilots gratis Shopify-app

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Med Trustpilots gratis Shopify-app kan du automatisk indsamle service- og produktanmeldelser. Du kan også tilføje TrustBoxe og sende anmeldelsesinvitationer til tidligere kunder.

I denne artikel kan du finde ud af, hvordan du forbinder Trustpilot med Shopify.

Bemærk: Denne integration er udviklet til virksomheder, som bruger Shopifys eCommerce-platform. Se vores andre integrationer, hvis du bruger en anden platform. Sørg for at deaktivere andre automatiske invitationsmetoder, så invitationerne ikke sendes til dine kunder flere gange.

Bemærk: Denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Fordele ved Shopify-appen

• Automatisér dine invitationer – nye ordrer vil automatisk trigge en invitation til dine kunder.
  • Send invitationer til dine tidligere kunder.
  • Tilføj TrustBoxe til din webshop.

Forbind Trustpilot med Shopify-appen

Sådan forbinder du Trustpilot med Shopify:

1. Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > eCommerce-integrationer > Shopify.
  2. Indtast dit Shopify-domæne i tekstfeltet og klik på Forbind.
  3. Bekræft, at du ønsker at integrere med Trustpilot på Shopify Admin.
  4. Giv Trustpilot tilladelse til at forbinde med Shopify.

Når du har integreret Shopify med Trustpilot, har du flere konfigurationsmuligheder. Du kan angive dine e-mailoplysninger, invitere tidligere kunder til at skrive anmeldelser og tilføje TrustBoxe med Shopify-appen.

Hvis du har flere Shopify-websites på lokale sprog med deres egen Shopify-konto, skal du gentage denne proces for at sikre, at alle dine webshops er forbundet med Trustpilot.

Angiv dine e-mailoplysninger

Gå til Invitations og angiv dine e-mailoplysninger:

• Sender Name: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din invitation. Afsendermailen er som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
  • Reply-to Email: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, hvis de svarer på din e-mail.
  • Trustpilot website: Den destinationsside på Trustpilot, hvor dine kunder skriver deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige locales, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.
  • Send Delay: En ordre fra din Shopify-webshop trigger automatisk en e-mail til din kunde. Her kan du angive, hvor mange dage der skal gå, før vi sender invitationen. Den maksimale forsinkelse er 90 dage.

Konfigurér invitationstriggeren

Under General kan du indstille, hvad der skal trigge afsendelsen af invitationerne til dine kunder.

Du kan vælge mellem to invitationstriggere. Vælg Order confirmed, hvis du vil invitere dine kunder, når din Shopify-ordre er betalt. Vælg Order completed, hvis du vil invitere dine kunder, når Shopify-ordren er gennemført. Klik på Save changes, når du er færdig med konfigurationen.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du indsamler produktanmeldelser via Trustpilot, kan du sende produktanmeldelsesinvitationer med Shopify-appen.

Brug skydeknappen Enable to start getting product reviews til at aktivere produktanmeldelsesinvitationer.

Brug SKU-rullemenuen til at angive, hvor du gemmer dine produkt-SKU, når du har aktiveret produktanmeldelser, så vi ved, hvor vi kan finde dem. Bemærk: Du skal vælge en af de tilgængelige SKU-felter for at sende produktanmeldelsesinvitationer.

Klik på Check that all your products have SKUs for at kontrollere, at SKU-oplysningerne er indsat i det valgte felt fra rullemenuen. Hvis de står korrekt, scanner vi dine produkter og kontrollerer, at de alle har SKU-data. Hvis de ikke har SKU-data, kan du gå tilbage til din produktside i Shopify Admin og opdatere feltet med de manglende SKU-oplysninger.

Du kan også vælge GTIN- og MPN-felterne i rullemenuen, men disse er valgfrie. Det er kun SKU-feltet, vi skal bruge, for at kunne oprette produktanmeldelsesinvitationer til dine kunder.

Klik på Save changes, når du er færdig.

Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse

Med Shopify-appen kan du invitere tidligere kunder fra de seneste 7 dage og op til 6 måneder. Vælg det ønskede tidsinterval, og klik på Sync up orders for at synkronisere dine tidligere ordrer med Trustpilots invitationssystem.

Du vil se en oversigt over dine synkroniserede ordrer, så du ved, om det lykkedes at synkronisere alle.

Nederst på siden finder du en detaljeret liste over, hvilke ordrer der ikke blev synkroniseret. Du kan prøve at synkronisere dem igen ved at klikke på Re-sync.

Tilføj en TrustBox med Shopify-appen

Du kan tilføje TrustBoxe til dine websider ved hjælp af Shopify-appen.

1. Gå til din Trustpilot-app på Shopify Admin, klik på TrustBox i menuen foroven og vælg Try it out. Herefter åbner et nyt vindue med en liste over TrustBoxe og en forhåndsvisning af din webshop.
  2. Tilføj TrustBoxe ved at trække dem hen til forhåndsvisningen af dit website. Du kan placere TrustBoxene på din destinationsside, kategoriside eller produktside. Hvis du vil placere dem på en anden side, skal du klikke på Add a new page og indtaste den specifikke webadresse.
  3. Du kan skræddersy TrustBoxen, du har trukket hen til forhåndsvisningen, ved at føre markøren over den og klikke på Customize. Du kan tilpasse placeringen, farvetemaet, højden og sproget samt vælge, om TrustBoxen skal placeres lodret eller vandret.
  4. Offentliggør TrustBoxen på dit site ved at klikke på Publish changes.

Bemærk: Hvis du vælger en TrustBox med produktanmeldelser, opdateres attributten data-sku automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.

Bemærk, at vi ikke har et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, herunder indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.