Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Opsætning af Trustpilots Shopify-applikation

Shopify-applikationen er én ud af en række applikationer vi har udviklet, for at virksomheder nemt og simpelt kan invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse på Trustpilot. Denne applikations opbygning giver Trustpilot adgang til at indhente alle de nødvendige data direkte fra dine kunders Shopify-webshop, ved at overføre disse data til vores invitationsservice.

Vigtige ting at vide om app’en:

• App’en bruger Shopify’s webhook event og beder om følgende tilladelser for at kunne sende anmeldelsesinvitationer:
    • Læse ‘Products’, ‘Variants’ og ‘Collections’
    • Læse ‘Orders’, ‘Transactions’ og ‘Fulfillments’.
  • App’en udløser en Trustpilot-invitation, hver gang en ny ordre oprettes i din Shopify-webshop
    • En ny Shopify-ordre oprettes = anmeldelsesinvitation udløses
    • Forsink afsendelsen med op til 90 dage
    • Det er muligt at indsamle produktanmeldelser sammen med sælgeranmeldelses-invitationen
    • Yderligere invitationsudløsere: Ordre afsendt (‘Fulfilled’).
  • På nuværende tidspunkt inviterer app’en nye og tilbagevendende kunder, afhængig af dine specifikke invitationsindstillinger.
  • Det anbefales, at kunderne deaktiverer AFS, når Shopify-app’en implementeres.

Trin-for-trin-vejledning til opsætning af Shopify-app’en

FORBIND

1. Klik på Shopifyskærmbilledet "Forbind med E-Commerce-apps".
  2. Indtast dit webshop-URL og klik på Gem. Det angivne webshop-URL skal være det samme som ‘Primary Domain’, der er konfigureret i Shopify:
  3. Du vil blive bedt om at logge ind på din Shopify-konto og installere Trustpilot-app’en.

OPSÆTNING

1. Efter installationen vil du blive sendt tilbage til app’ens opsætningsside på vores B2B-side, hvor du kan konfigurere dine foretrukne invitationsindstillinger
    • Afsendernavn og Afsenderemail: Den afsenderinformation der vises i dine kunders indbakker, når de modtager en anmeldelsesinvitation (bemærk: afsenderemailen er i øjeblikket altid Trustpilots noreply.invitations-email).
    • Svar-til-email: Den e-mailadresse du ønsker dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen (tilføj og verificer Svar-til-emailen via Inviter kunder-siden på dit Dashboard).
    • Trustpilots hjemmeside: Den hjemmeside dine kunder bliver sendt videre til, når de skriver deres anmeldelse. Trustpilot har separate hjemmesider for de forskellige lande, hvilket ændrer sproget. F.eks. er de.trustpilot.com den tyske Trustpilot-hjemmeside.
    • Invitationsudløser: Vælg den handling, der vil udløse anmeldelsesinvitationer. Vælg enten mellem Ordre oprettet eller Ordre afsendt (udført).
    • Forsinkelse af afsendelse: Det antal dage du forsinker afsendelsen af en invitation, fra du modtager en ny ordre (max. 90 dage).
    • Vil du inkludere invitationer til produktanmeldelser? Hvis du bruger produktanmeldelser, kan du vælge ‘Yes’ for at inkludere en invitation til produktanmeldelser.
    • Vil du invitere tidligere kunder?: Du kan invitere dine tidligere kunder fra syv dage og til et år (du vil ikke se denne mulighed, hvis du allerede har opsat app’en én gang. Afbryd forbindelsen og start forfra).

E-MAILSKABELON

1. Vælg den emailskabelon, du ønsker at sende til dine kunder. Skabelonerne, der ses her, kommer fra dit kick-start-skabelonbibliotek. (Du kan få adgang til og redigere skabelonerne til de manuelle invitationer ved at gå ind under Rediger din skabelon på din virksomhedskonto. Få mere information her).

Send en test-email til dig selv for at se invitationen (kun for brugeranmeldelser). Tryk på Continue-knappen for at afslutte opsætningen.

BEKRÆFTELSE

1. Klik på Yes, send invitationer. Opsætningen er afsluttet, og anmeldelsesinvitationer afsendes for butikken, når en ny ordre oprettes eller afsendes - alt afhængig af konfigurationen. Herefter kan du gå videre til din invitationshistorik eller redigere dine invitationsindstillinger for Shopify-app'en.

Tip: Nu da du er kommet i gang med at indsamle anmeldelser, kan du her lære, hvordan du kan indsætte dem i en TrustBox.