Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvem kan rette i en anmeldelse? Følg

Den eneste der må redigere en anmeldelse på Trustpilot, er anmelderen selv.

Dette er en vigtig del af Trustpilots retningslinjer, og er med til understøtte større gennemsigtighed og troværdighed på vores platform. Hvis en anmeldelse bryder vores Brugerretningslinjer, ændrer vores Compliance Team ikke anmeldelsen på nogen måde. Vi skriver i stedet for til anmelderen, og beder dem ændre anmeldelsen. Den bliver ikke genaktiveret på Trustpilot før den opfylder vores Brugerretningslinjer, og vil ikke være synlig mens den bliver redigeret.