Magento-app – gængse fejlmeddelelser og løsninger

Volder integrationen af Magento-appen dig problemer? Her finder du en liste over gængse fejlmeddelelser og problemer samt hjælp til at løse dem.

Først skal du sørge for, at WS-I er aktiveret i Magento. WS-I er aktiveret som standard, men det er altid en god idé at tjekke. Ellers kan du muligvis finde din fejlmeddelelse eller løsning på problemet nedenfor.

Gængse fejlmeddelelser og løsninger

Access denied/Forbidden

Angiv dit brugernavn eller din API key igen, da der kan være fejl i.

Wrong XML content type/Zero length response

Dine dokumenter af typen SOAP API er enten tomme eller fejlformaterede. Kontrollér indholdet, og anvend et XML-format med UTF8-kodning.

SOAP-ERROR: Parsing WSDL

Enten er WSDL-komprimering deaktiveret eller kører ikke på din API. Kontrollér, at den er aktiveret og bruger den korrekte sti.

This may not be an API URL/0 SOAP extension is not loaded/No endpoint listening

Enten er SOAP ikke installeret eller kører ikke på din Magento-server. Kontrollér, at den er aktiveret og kører.

Magento connection error: Timeout/Magento connection error: undefined

Optimér din servers responstid, så den overholder Magentos forventede responstid.

Procedure salesOrderList not present

Enten er SalesOrderList i Magento beskadiget eller mangler. Sørg for at rette op på fejlen.

Product not exists

Denne fejlmeddelelse vises, hvis den Magento-version, du bruger, indeholder stavefejl i produktfeltet. Du kan løse problemet ved at opdatere din Magento-konto til en nyere version.

Gængse problemer og løsninger

URL'erne for mine produktanmeldelser giver en 404

Din integration bruger både enkle og komplekse produkter, så du bliver nødt til at omdirigere de simple produkt-URL'er til den oprindelige komplekse produkt-URL.

Jeg har færdiggjort opsætningen af min integration, men invitationerne bliver ikke oprettet

Hvis appen er forbundet, men ikke kan oprette invitationer, skyldes det sandsynligvis manglende brugerrettigheder. Kontrollér, at den oprettede bruger har den nødvendige adgang.

Nogle af mine data i Magento mangler eller er beskadigede – hvordan vil det påvirke invitationerne?

Hvis dataene er mangelfulde eller beskadigede, vil Trustpilot prøve at sende invitationerne alligevel. Hvis vi ikke kan sende invitationerne pga. de manglende eller beskadigede data, bliver invitationerne kasseret og slettet fra invitationshistorikken på din virksomhedskonto.

Jeg kan ikke hvidliste Trustpilot i min firewall

Trustpilots IP-adresser ændrer sig ofte (de er ikke statiske). Til at hvidliste brugeragenter anvender vi derfor: TrustpilotMagentoIntegrationService/1.0 (+ https://www.trustpilot.com)

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til i denne artikel.