Trustpilots integrerede anmeldelsesformular

Denne funktion er en del af Connect-tilkøbet.

Få tilkøbet

Som Trustpilot-kunde har du mulighed for at integrere Trustpilots anmeldelsesformular på din egen hjemmeside, så dine kunder kan skrive anmeldelser på Trustpilot direkte fra din hjemmeside. Denne version af Trustpilots anmeldelsesformular er designet til at blive integreret i checkout-flow’et på din hjemmeside.

Dette har værdi for din virksomhed, fordi:

• kunder kan skrive en anmeldelse uden at forlade din hjemmeside.
  • det vil være en integreret oplevelse i dit checkout flow at kunne efterlade en anmeldelse.

Trustpilots anmeldelsesformular er både responsiv og mobilt kompatibel.
Trustpilots anmeldelsesformular er standard og kan ikke konfigureres.

Sådan integrerer du Trustpilots anmeldelseformular på din hjemmeside

1. Find URL'en til at skrive en anmeldelse af din hjemmeside. For eksempel: https://www.trustpilot.com/evaluate/YourDomainName.com
  2. Tilføj embed/ til URL efter evaluate/ og før domænenavnet. For eksempel: https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com
  3. Opret en iframe på dit websted, der linker til denne webadresse.

Nedenfor ses et eksempel på et integreret evalueringslink:

https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com?a=1234&b=dGVzdEBlbWFpbC5jb20=&c=customername&e=da02507717210d2c05f32fbb26

Sådan ser din 'Tak for din anmeldelse'-side ud:

Trustpilots anmeldelsesformular er begrænset, således at implementeringen ikke lader den overordnede hjemmeside (din hjemmeside) og Trustpilots hjemmeside kommunikere med hinanden.