Trustpilots integrerede anmeldelsesformular

Som Trustpilot-kunde har du mulighed for at integrere Trustpilots anmeldelsesformular på din egen hjemmeside, så dine kunder kan skrive anmeldelser på Trustpilot direkte fra din hjemmeside. Denne version af Trustpilots anmeldelsesformular er designet til at blive integreret i checkout-flow’et på din hjemmeside.

Dette har værdi for din virksomhed, fordi:

• kunder kan skrive en anmeldelse uden at forlade din hjemmeside.
  • det vil være en integreret oplevelse i dit checkout flow at kunne efterlade en anmeldelse.

Trustpilots anmeldelsesformular er både responsiv og mobilt kompatibel.
Trustpilots anmeldelsesformular er standard og kan ikke konfigureres.

Sådan integrerer du Trustpilots anmeldelseformular på din hjemmeside

1. Find URL'en til at skrive en anmeldelse af din hjemmeside. For eksempel: https://www.trustpilot.com/evaluate/YourDomainName.com
  2. Tilføj embed/ til URL efter evaluate/ og før domænenavnet. For eksempel: https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com
  3. Opret en iframe på dit websted, der linker til denne webadresse.

Anbefalet implementering:

Vi anbefaler at bruge unikke links, når anmeldelsesformularen skal integreres. Dette er for at sikre, at kunder ikke skal logge på med Facebook eller e-mail for at skrive deres anmeldelse.

Trustpilots anmeldelsesformular bruges med unikke links lavet ud fra en secret key men ikke de unikke links, der genereres via af API'er.

Nedenfor ses et eksempel på et integreret evalueringslink:

https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com?a=1234&b=dGVzdEBlbWFpbC5jb20=&c=customername&e=da02507717210d2c05f32fbb26

Sådan integrerer du Trustpilots anmeldelsesformular på din hjemmeside ved hjælp af unikke links.

1. Følg den normale procedure for at lave det unikke link og tilføj embed/ efter evaluate/
  2. Du kan stadig fortsætte med at bruge de unikke links som normalt. Det er kun nødvendigt at tilføje embed, når linket loades i en iFrame.
  3. For at bruge unikke links er det nødvendigt, at du har bekræftet brugerens e-mail adresse, og at du er i stand til at dokumentere brugerens købsoplevelse. Se Trustpilots retningslinjer for mere information.
  4. Når det unikke link bliver genereret skal det ske på din egen server og ikke i browseren. Dette er for at sikre, at den hemmelige nøgle ikke er synlig for tredjepart.

Sådan ser din 'Tak for din anmeldelse'-side ud:

Trustpilots anmeldelsesformular er begrænset, således at implementeringen ikke lader den overordnede hjemmeside (din hjemmeside) og Trustpilots hjemmeside kommunikere med hinanden.