Sådan konfigurerer du den integrerede anmeldelsesformular

Denne funktion er en del af Connect-tilkøbet.

Få tilkøbet

Hvis du integrerer vores anmeldelsesformular på dit website, kan dine kunder skrive anmeldelser direkte via dit site. I denne artikel kan du læse, hvordan du implementerer den.

Hvad er den integrerede anmeldelsesformular?

Anmeldelsesformularen er specialdesignet til at blive integreret i betalingsflowet på din virksomheds website.

Det er en fordel at integrere den, da den giver dine kunder muligheden for at skrive en anmeldelse på betalingssiden, uden de behøver at forlade dit website. Her er et eksempel:

Bemærk: Den integrerede anmeldelsesformular er både responsiv og kompatibel med mobil. Det er en standardformular, der ikke kan konfigureres.

Sådan integrerer du anmeldelsesformularen på dit website

1. Find webadressen på den side på Trustpilot, hvor du kan skrive en anmeldelse af dit domæne. For eksempel: https://dk.trustpilot.com/review/navnetpåditwebsite.dk
  2. Tilføj embed/ til adressen efter review/ og før navnet på dit website. For eksempel: https://dk.trustpilot.com/review/embed/navnetpåditwebsite.dk
  3. Opret en iframe på dit website ved at indlæse denne webadresse.
Bemærk: Brugen af den integrerede anmeldelsesformular er begrænset, og implementeringen tillader ikke dit website og Trustpilot-sitet at kommunikere sammen.

Cookie-samtykke

Den integrerede anmeldelsesformular bruger cookies, så du er nødt til at indhente brugernes samtykke for at bruge den på dit website.

Det varierer fra land til land, hvordan samtykket indhentes, og afhænger af brugernes placering. Brugerne godkender dine cookies alt efter deres formål.

Den integrerede anmeldelsesformular bruger følgende cookie-kategorier:

1. Strengt nødvendige cookies
  2. Statistikcookies
  3. Funktionscookies

Du skal indhente brugernes samtykke for de tre ovenstående cookie-kategorier, før du kan bruge formularen på dit site.

Hvis du gerne vil angive i dit cookie-banner, hvilke cookies der bruges på dit website, eller vil læse mere om, hvad disse kategorier omfatter, finder du nyttige oplysninger i vores cookie-politik.

Bemærk: Cookie-kategorierne opdateres fra tid til anden, så sørg for at holde dig ajour med, hvilke cookies de omfatter.