Sådan sender du invitationer ved at uploade en fil med dine kundedata (produktanmeldelser)

Hvis du manuelt vil invitere dine kunder til at skrive produktanmeldelser, kan du oprette en CSV-fil med dine kundedata og importere den til din virksomhedskonto på Trustpilot. Sådan gør du:

VIGTIGT

● Alle nye kunder, der tilmelder sig vores gratis eller betalte services den 1. oktober 2020 og derefter, har op til 90 dage fra første brug til at sende anmeldelsesinvitationer ved at uploade en fil med deres kundedata.

Eksisterende kunder, der abonnerer på vores betalte services, har op til 90 dage fra den 1. november 2020 og derefter, hvor deres kontraktfornyelse er trådt i kraft, til at sende anmeldelsesinvitationer ved at uploade en fil med deres kundedata.

Eksisterende kunder, der abonnerer på vores gratis services, har op til 90 dage fra første brug den 1. oktober 2020 og derefter til at sende anmeldelsesinvitationer ved at uploade en fil med deres kundedata.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitér kunder.
  2. Vælg Upload en fil – service- og produktanmeldelser under Invitér manuelt.
  3. Klik på Vælg fil, og upload din CSV-fil. Kolonnerne i din CSV-fil skal indeholde følgende data i samme rækkefølge:
  • Kundens e-mailadresse
  • Kundenavn
  • Referencenummer
  • SKU
  • Produktets navn
  • Produkt-URL
  • Billed-URL
  1. Kontrollér, at dine kundedata er korrekte, og klik på Fortsæt.
  2. Udfyld feltet Afsendernavn, vælg den svar-mailadresse, invitationen skal sendes fra, i rullemenuen, og klik på Fortsæt.
  1. Vælg en invitationsskabelon til anmeldelser fra rullemenuen under Vælg skabelon. Du kan også angive sproget for dine invitationer.
  1. Vælg det lokale Trustpilot-website, dine kunder skal sendes til for at skrive deres anmeldelse, fra rullemenuen Dine invitationer skal sende kunder til denne destinationsside. Klik derefter på Næste.
  1. Kontrollér, at alle oplysningerne er korrekte, og klik på Send invitationer.