Sådan sender du invitationer ved at uploade en fil med dine kundedata (produktanmeldelser)

Hvis du manuelt vil invitere dine kunder til at skrive produktanmeldelser, kan du oprette en CSV-fil med dine kundedata og importere den til din virksomhedskonto på Trustpilot. Sådan gør du:

VIGTIGT

● Alle nye kunder, der tilmelder sig vores gratis eller betalte services den 1. oktober 2020 og derefter, har op til 90 dage fra første brug til at uploade en fil med deres kundedata.

Eksisterende kunder, der abonnerer på vores betalte services, har op til 90 dage fra den 1. november 2020 og derefter, hvor deres kontraktfornyelse er trådt i kraft, til at uploade en fil med deres kundedata.

Eksisterende kunder, der abonnerer på vores gratis services, har op til 90 dage fra første brug den 1. oktober 2020 og derefter til at uploade en fil med deres kundedata.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitér kunder.
  2. Vælg Filoverførsel (service- og produktanmeldelser) under Invitér tidligere kunder manuelt.
  3. Klik på Vælg fil, og upload din CSV-fil. Kolonnerne i din CSV-fil skal indeholde følgende data i samme rækkefølge:
  • Kundens e-mailadresse
  • Kundenavn
  • Referencenummer
  • SKU
  • Produktets navn
  • Produkt-URL
  • Billed-URL

1. Kontrollér, at dine kundedata er korrekte, og klik på Næste.
  2. Udfyld feltet Afsendernavn, og vælg den svar-mailadresse, invitationen skal sendes fra, i rullemenuen. Du kan også vælge Tilføj en anden svar-mailadresse. Angiv, om du vil sende invitationen fra en generisk mailadresse eller dit eget maildomæne, og klik på Næste

1. Find den ønskede skabelon i menuen Vælg en invitationsskabelon til produktanmeldelser under Vælg skabelon. Du kan gennemse mulighederne og angive dit valg ved at klikke på Skift. Du kan også angive sproget for dine invitationer.

1. Vælg det lokale Trustpilot-website, dine kunder skal sendes til for at skrive deres anmeldelse, fra rullemenuen Dine invitationer skal sende kunder til denne destinationsside. Klik derefter på Næste.

1. Kontrollér, at alle oplysningerne er korrekte, og klik på Send invitationer.

Bemærk: Dine kunder bliver som standard bedt om at skrive en produktanmeldelse, efter de har skrevet en serviceanmeldelse. Men hvis du går ind under Invitationsindstillinger på din virksomhedskonto og vælger Timing og frekvens, kan du aktivere separate produktanmeldelsesinvitationer.