Sådan kan du automatisere dine produktanmeldelsesinvitationer

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Med Trustpilot kan du automatisere dine produktanmeldelsesinvitationer på flere måder. Du kan også vælge en invitationsopsætning, der gør det muligt at bede om både service- og produktanmeldelser på samme tid.

Uanset hvad du vælger, anbefaler vi, at du automatiserer dine invitationer, så du hele tiden får nye anmeldelser. I denne artikel kan du læse om de forskellige automatiseringsmuligheder for produktanmeldelser.

(Hvis du endnu ikke er helt klar til at automatisere, kan du læse om vores manuelle invitationsmetoder).

Trustpilots eCommerce-apps

Med vores eCommerce-apps kan du sende én invitation til dine kunder med et link til at skrive både en serviceanmeldelse og en eller flere produktanmeldelser. Vores apps gør det muligt for Trustpilot at indhente de nødvendige data direkte fra din webshop og overføre dem til vores invitationssystem. Du kan læse mere i nedenstående artikler:

Trustpilots API'er

Du kan opsætte Trustpilots API'er til at lade os invitere kunder på dine vegne. Du opnår de bedste resultater ved at bruge vores optimerede skabelon til produktanmeldelser. Den indeholder et link, der videresender dine kunder til vores serviceanmeldelsesformular og derefter til vores produktanmeldelsesformular.

Dit eget kommunikationsflow

Du kan også indsætte invitationslinks i de e-mails, du sender efter et salg, så invitationerne kommer fra dit eget domæne fremfor Trustpilots. Opsætningen er lidt mere kompliceret, men linket sender stadig dine kunder til de samme anmeldelsesformularer.

Her er dine muligheder:

• Du kan indsamle produktanmeldelser med ét invitationslink
  • Opret et invitationslink til at skrive en produktanmeldelse af et eller flere produkter med vores API, create product review invitation link, og indsæt det i din invitationsmail.