Produktanmeldelser - Invitationer

Ved at invitere dine kunder til at skrive en produktanmeldelse efter endt køb vil de få mulighed for at bedømme og kommentere på produkter, de har købt på din hjemmeside.

Hver produktanmeldelse, der er skrevet af en kunde, er en form for reklame for din virksomhed. Dit produkt, og derfor også dit brand, vil blive fremvist til andre. Hermed vil du øge deres tillid og bevidsthed om både din virksomhed og de produkter, du sælger.

Indsaml bruger- og produktanmeldelser i Inviter kunder-fanen

Vælg modulet Invitationer på din virksomhedskonto. Her kan du invitere dine kunder til at skrive produktanmeldelser sammen med en brugeranmeldelse, i én e-mailinvitation. Du kan læse mere om denne invitationsmåde her.

Saml bruger- og produktanmeldelser med Magento, WooCommerce, BigCommerce or Shopify

Send dine kunder én invitation med links til at skrive både en bruger- og en produktanmeldelse på Trustpilot med vores Magento, WooCommerce, BigCommerce og Shopify-apps. Applikationerne giver Trustpilot adgang til alt de nødvendige data, så de bliver sendt direkte fra din webshop til vores invitationstjenester. Læs vores artikler for mere information:

Med Trustpilots invitationsservice

Du kan også vælge at lade Trustpilot afsende dine produktanmeldelsesinvitationer. Hvis du vælger denne løsning, skal du bruge vores API'er for at sende invitationer til dine kunder.

Dine kunder vil modtage en e-mail, som du opsætter ved at bruge vores nuværende system for e-mailskabeloner. I e-mailen indsætter vi et link, der sender dine kunder videre til vores brugeranmeldelsesformular og derefter til vores produktanmeldelsesformular.

Til dette skal du først generere et invitationslink til en produktanmeldelse og derefter anmode om en invitation, hvor du indsætter linket til produktanmeldelsen som parameter.

Som en del af din egen kundekommunikation

I de e-mails, som dine kunder modtager efter endt køb, kan du indsætte links, der sender dem videre til en produktanmeldelsesformular. På den måde vil invitations-emailene komme fra dit eget domæne i stedet for Trustpilots domæne.

Du vil også få mulighed for at sende dine kunder direkte til produktanmeldelsesformularen.

a) Indsaml en produktanmeldelse ved hjælp af et invitationslink

Opret et invitationslink til en produktanmeldelse for et eller flere produkter med vores ‘Create product review invitation link’-API og inkluder dette i din invitationsemail.

Klik her for mere information.

b) Indsaml en bruger- og produktanmeldelse ved hjælp af et invitationslink

Opret et invitationslink til en kombineret sælger- og produktanmeldelse i din e-mail ved at bruge både vores API'er ‘Create product review invitation link’ og ‘Generate service review invitation link’.

Klik her for mere information.