Produktanmeldelser – En oversigt over invitationsmetoder

Vil du gerne invitere dine kunder til at anmelde dine produkter, når de har handlet hos din virksomhed? Du kan bruge vores funktioner eller eCommerce-apps til at indsamle bruger- og produktanmeldelser eller sende invitationer fra din egen e-mailadresse.

Sådan indsamler du bruger- og produktanmeldelser via Invitér kunder-modulet

Log ind på din virksomhedskonto, og vælg Invitationer. Her kan du invitere dine kunder til at skrive både en produkt- og en brugeranmeldelse via den samme e-mailinvitation. Læs mere om denne invitationsmetode her.

Sådan indsamler du bruger- og produktanmeldelser med vores eCommerce-apps

Med Trustpilots eCommerce-apps kan du sende en invitation til dine kunder med et link til at skrive både en brugeranmeldelse og en eller flere produktanmeldelser. Disse apps gør det muligt for Trustpilot at indhente de nødvendige data direkte fra din webshop og overføre dataene til vores invitationsservice. Du kan læse mere i nedenstående artikler:

Brug Trustpilots invitationsservice

Du kan også vælge at lade Trustpilot sende dine produktanmeldelsesinvitationer for dig. Hvis du vælger denne mulighed, bruger du vores API'er til at sende invitationer til dine kunder.

Dine kundeinvitationer bliver sendt ved hjælp af Trustpilots e-mailskabelonsystem. Vi indsætter et link i e-mailen, der videresender dine kunder til vores brugeranmeldelsesformular og derefter til vores produktanmeldelsesformular.

Brug dit eget kundekommunikationsflow

Du kan indsætte invitationslinks i de e-mails, du sender efter et salg. Så kommer invitationerne fra dit eget domæne fremfor Trustpilots, men dine kunder bliver stadig ført direkte til anmeldelsesformularen:

a) Sådan indsamler du produktanmeldelser via et invitationslink

Opret et invitationslink til at skrive en produktanmeldelse af et eller flere produkter med vores API create product review invitation link, og indsæt det i din invitationsmail.

Klik her for at læse mere.

b) Sådan indsamler du både en bruger- og en produktanmeldelse med samme invitationslink

Indsaml en bruger- og en produktanmeldelse med det samme invitationslink ved at bruge følgende API'er: create product review invitation link og generate service review invitation link.

Læs mere her.