Automatisér dine produktanmeldelsesinvitationer

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Trustpilot tilbyder flere måder, hvorpå du kan automatisere dine produktanmeldelsesinvitationer. Du har også mulighed for at sende invitationer til at skrive både service- og produktanmeldelser på én gang.

Uanset hvad du vælger, anbefaler vi, at du automatiserer dine invitationer, så du løbende får nye anmeldelser.

Hvis du ikke er helt klar til at automatisere processen, kan du læse om vores manuelle invitationsmetoder.

Automatisk Feedback Service

Med Automatisk Feedback Service (AFS) kan du automatisk sende invitationer til dine kunder, når de har foretaget et køb eller haft en serviceoplevelse. Dermed kan du indsamle flere anmeldelser og lære dine kunders meninger at kende, samtidig med at du får værdifuld indsigt, som du kan bruge til at forbedre din kundetilfredshed.

Trustpilots integrationer

Du kan bruge vores integrationer til at sende én invitation til dine kunder med et link til at skrive både en serviceanmeldelse og en eller flere produktanmeldelser.

Med vores framework kan vi indhente de nødvendige data direkte fra din webshop og overføre dem til vores invitationssystem.

Vi tilbyder integrationer for følgende e-commerce-platforme:

Bemærk: Du kan også sende dine kunder to separate invitationer til at skrive produkt- og serviceanmeldelser.

Trustpilots API'er

Du kan opsætte Trustpilots API'er og lade os invitere kunder på dine vegne. Du opnår de bedste resultater ved at bruge vores optimerede skabelon til produktanmeldelser. Den indeholder et link, der først videresender dine kunder til vores serviceanmeldelsesformular og derefter til vores produktanmeldelsesformular.

Dit eget kommunikationsflow

Du kan også indsætte invitationslinks i de e-mails, du sender efter et salg, så invitationerne kommer fra dit eget domæne fremfor Trustpilots. Opsætningen er lidt mere kompliceret, men linket videresender stadig dine kunder til de samme anmeldelsesformularer.

Du har følgende to muligheder: