Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Guide: Sådan indsamler du en produktanmeldelse ved hjælp af et invitationslink Følg

Du kan inkludere links til produktanmeldelsesformularer direkte som en del af din virksomheds kommunikation med kunderne. Når du sender et invitationslink til en produktanmeldelse i en opfølgende e-mail efter endt køb, giver du dine kunder mulighed for at bedømme og anmelde de produkter, de har købt.

For at generere et invitationslink skal du bruge vores ‘Create product review invitation link’-API.

Generér et invitationslink ved at bruge vores ‘Create product review invitation link’-API

Ved at bruge dette API kan du oprette et invitationslink til en produktanmeldelse for et eller flere produkter.

Her finder du de obligatoriske parametre, der er nødvendige for at generere et invitationslink til en produktanmeldelse (for hver kunde):

• Email - Kundens e-mailadresse
  • Name - Kundens navn
  • Reference-ID - Kundens interne reference (som regel ordrenummer)
  • Locale (land) - Trustpilots landedomæne. Eksempel: da-DK
  • Product-Url - URL’et for et bestemt produkt på din hjemmeside
  • Name - Produktets navn
  • Sku - Produktets SKU-kode.

Du kan også tilføje valgfri parametre såsom:

• Image-URL - Produktets billede-URL (anbefales i høj grad, da det vil forbedre brugeroplevelsen)
  • Brand - Produktets brand.

Dit API call vil returnere et URL-link, som du kan indsætte i din invitations-email.

Når kunden klikker på linket, vil vedkommende blive omdirigeret til vores produktanmeldelsesformular for at skrive en anmeldelse af de(t) produkt(er), du har angivet.