Styleguide til Trustpilots brandmateriale

I denne styleguide finder du detaljerede oplysninger om vores opdaterede logo, TrustBoxe, stjerner og andet brandmateriale. Brug Trustpilots branding effektivt på alle dine kommunikationskanaler ved at følge vores tips og gode råd.

Hvis du har brug for billeder i høj opløsning eller brugertilpassede størrelser, kan du også downloade vores officielle brandmateriale (højopløsnings- og vektor-filer).

Læs mere om, hvordan du integrerer anmeldelser på dit website i vores retningslinjer for integration af brugeranmeldelser.

Vores logo

Vores varemærke

Vores varemærke repræsenterer lederskab, fremskridt og mennesker. Virksomheder der bruger vores varemærke korrekt i deres kommunikationsmateriale, viser, at deres kunder er vigtige for dem. Nedenfor kan du se vores primære varemærke (øverst) og vores sekundære varemærke (nederst) i både en lys og en mørk udgave.

Sikkerhedsmargin

Rundt om varemærket er en sikkerhedsmargin, som er halvt så bred som stjernen. Placér ikke andre grafiske elementer, tekst eller billeder i dette område.

Mindstemål

Vi anbefaler en mindstebredde på 72 px i digital form og 20 mm på tryk.

Forkert brug af logoet

Det er vigtigt, at logoets udseende forbliver ensartet. Det må ikke på nogen måde kunne misfortolkes eller ændres. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kan bruge vores varemærke i kampagner eller andre former for kommunikation, skal du sende en e-mail til brandteam@trustpilot.com.

Retningslinjer for brug

Du kan bruge Trustpilot-logoet hvor som helst – lige fra tasker til digitale annoncer og på dit website. Hvis du bruger det korrekt, øger det værdien og troværdigheden af dit brand. Følg nedenstående guide for at få mest muligt ud af Trustpilot-logoet.

Baggrunde

Du bør som udgangspunkt altid vælge vores primære logo, da den grønne stjerne er mest genkendelig. Undgå overfyldte baggrunde, og brug den mørke version på lyse baggrunde og omvendt. Her kan du se et eksempel på vores primære logo placeret på en lys baggrund.

Det primære Trustpilot-logo bør kun anvendes på enkle lyse eller mørke baggrunde uden forstyrrende elementer.

Gør ikke følgende:

Det kan være svært at se Trustpilot-logoet på en overfyldt baggrund.

På overfyldte baggrunde, især på fotografier, bør du derfor placere Trustpilot-logoet på et hvidt eller marineblåt felt, der får stjernen til at fremstå tydeligere. Vores mørkeblå brand-farve (#000032) er velegnet som baggrund.

Eksempler på brug af vores primære logo på en hvid og en mørkeblå baggrund.

Brug af vores sekundære logo

Det er ikke altid muligt at bruge vores primære logo, så vi har designet en ensfarvet version. Du bør kun bruge den i tilfælde, hvor andet ikke er muligt. For at gøre logoet så tydeligt som muligt bør der ikke være andre designelementer, der forstyrrer.

Typografi

Vores logo bruger skrifttypen Helvetica Neue Medium, som er enkel og neutral. Det er designet til at passe til dit brand og stjæler ikke al opmærksomheden, men står tydeligt nok til at repræsentere alt det, vi står for. Derfor kan du uden problemer kombinere din virksomheds branding med vores brandmateriale.

For at få mest muligt ud af Trustpilots brandværdi og opnå maksimal synlighed kan du bruge skrifttypen Helvetica Neue Light sammen med vores logo.

Nedenfor bruger annoncen til venstre Trustpilot-skrifttypen, mens annoncen til højre bruger virksomhedens egen skrifttype.

Vores stjerner

Trustpilot-stjernerne fås i 6 forskellige farver, der repræsenterer henholdvis ingen stjerner, én stjerne, to stjerner, tre stjerner, fire stjerner og fem stjerner.

Retningslinjer for brug

Trustpilots TrustBoxe bliver set millarder af gange hver måned og er et af hovedelementerne i vores brand. De øger din troværdighed og dine kunders tillid. Derfor har vi designet et fleksibelt system, der passer til TrustBoxenes størrelseforhold, så du får det størst mulige udbytte.

Sæt din Trustpilot-bedømmelse i fokus

Hvis du vil fremhæve din bedømmelse, skal den stå klart og tydeligt.

Samme bredde

Hvis du vil fremhæve både din bedømmelse og Trustpilot-logoet lige meget, bør de have samme bredde.

Sæt Trustpilot-logoet i fokus

Hvis du vil fremhæve din tilstedeværelse på Trustpilot, kan du understrege den med din TrustScore og antal anmeldelser.

Trustpilot-logoet alene

Du kan bruge Trustpilot-logoet sammen med et call to action. Det fungerer bedst med Trustpilot-skrifttypen. Størrelsesforholdet mellem tekst og logo kan variere, afhængigt af hvilken del du vil fremhæve.

Sociale medier

Trustpilot-stjernen kan bruges alene, men kun som et ikon for sociale medier. Brug den sammen med andre sociale medier såsom Facebook, Twitter eller Instagram.

Download

Hvis du har Trustpilot Lite-, Pro-, eller Enterprise-pakken, kan du downloade filerne i høj opløsning fra din virksomhedskonto eller i lav opløsning nedenfor.

Vores brandmateriale er ikke tilgængeligt for virksomheder med Trustpilot Free-pakken, men du kan bruge vores gratis widgets og vores funktion til deling med ét klik. Kontakt vores salgsteam for at høre mere om, hvad vores gratis pakke indeholder.