Styleguide for Trustpilots marketingmateriale

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

Denne funktion er inkluderet i pakkerne Plus, Premium, Advanced og Enterprise.

Når du har downloadet vores marketingmateriale, kan du tilpasse det til din virksomheds markedsføring og SoMe-kampagner. Sørg for at følge disse retningslinjer, og brug Trustpilots branding effektivt på alle dine kommunikationskanaler ved at følge vores tips og gode råd.

Du kan downloade vores marketingmateriale her

Logo

Du kan bruge Trustpilot-logoet hvor som helst – lige fra tasker til digitale annoncer og på dit website. Vi anbefaler en minimumsbredde på 72 px i digital form og 20 mm på tryk.

Vores primære logo

Du bør som udgangspunkt altid vælge vores primære logo.

Trustpilots primære logo

Sekundært eller ensfarvet logo

Det er ikke altid muligt at bruge vores primære logo, så vi har designet en ensfarvet version. Du bør kun bruge vores sekundære eller ensfarvede logoer, hvis du ikke har andre muligheder.

Trustpilots sekundære logo

Sikkerhedsmargin

Rundt om logoet er en sikkerhedsmargin, som er halvt så bred som stjernen. Placér ikke andre grafiske elementer, tekst eller billeder i dette område.

Eksempel på sikkerhedsmargin omkring Trustpilot-logo

Stjernebedømmelser

Du kan bruge Trustpilot-stjernerne hvor som helst. Stjernerne fås i 5 forskellige farver, der hver repræsenterer en bedømmelse fra 1 til 5 stjerner, deriblandt halve stjerner.

Trustpilot-stjerner

Ikoner til de sociale medier

Trustpilot-stjernen kan bruges alene, men kun som et ikon for sociale medier.

Trustpilots SoMe-ikoner

Generelle retningslinjer

Følg disse generelle retningslinjer for tilpasning og implementering, når du anvender vores marketingmateriale.

• Skrifttype: Vi anvender Helvetica Neue Medium.
  • Farve: Vores mørkeblå brand-farve hedder #000032.
  • Baggrund: Undgå overfyldte baggrunde, der fjerner fokus fra marketingmaterialet.

Misbrug

Vores marketingmateriale er designet til at blive brugt præcist, som det er. Undlad at misfortolke, ændre eller redigere materialet på nogen måde.

På vores brand hub finder du flere oplysninger om, hvordan du bruger vores marketingmateriale.