Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Kom i gang med Trustpilots Apps og Integrationer Følg

Trustpilot tilbyder en lang række widgets, apps og integrationer, som er nemme at implementere og ikke kræver stor teknisk viden.

For at komme i gang skal du logge ind på din virksomhedskonto, gå til Integrationer og vælge den type integration, du ønsker at bruge. Ønsker du mere information, kan du besøge vores Apps-side.

Nogle af den type integrationer, Trustpilot tilbyder, er:

TrustBox-widgets

TrustBoxe er Trustpilots widgets. Det er selvstændige applikationer, som er den hurtigste og nemmeste måde at vise dine Trustpilot-anmeldelser og -bedømmelser på, på din hjemmeside. De er nemme at implementere, og hver TrustBox har et bestemt sæt funktioner og konfigurationsmuligheder.

Hvis du ønsker flere detaljer, kan du besøge vores TrustBox-bibliotek for at se alle de tilgængelige TrustBoxe-widgets. Du kan også læse vores support-artikler om, hvordan du kommer i gang.

Magento-app

Med Magento-app'en kan du invitere dine kunder til at skrive en brugeranmeldelse eller en produkt- og brugeranmeldelse på Trustpilot. Denne simple løsning gør det muligt for os at indhente alle nødvendige data fra din Magento-webshop for at kunne udløse en anmeldelsesinvitation til dine kunder. Læs mere om Magento-app'en i artiklen Opsætning af Trustpilots Magento-applikation.

WooCommerce-app

WooCommerce-app'en er en anden invitations-app, som gør det muligt for Trustpilot at indhente de nødvendige data direkte fra din WooCommerce-webshop og give dem videre til vores invitationsservice, så du kan automatisere afsendelsen af anmeldelsesinvitationer. Hvis du ønsker mere information eller en trin-for-trin-vejledning til opsætning af WooCommerce-app'en, kan du læse artiklen Opsætning af Trustpilots WooCommerce-applikation.

Shopify-app

Shopify-app'en er en invitations-app, der forbinder Trustpilot med din Shopify-webshop, så du automatisk kan indsamle bruger- og/eller produktanmeldelser. Hvis du ønsker mere information om, hvordan du kommer i gang, kan du læse Opsætning af Trustpilots Shopify-applikation.

BigCommerce-app

BigCommerce-app'en giver Trustpilot adgang til at hente alle de nødvendige data direkte fra din virksomheds webshop og give dataene videre til vores invitationstjenester. Hvis du ønsker mere information om, hvordan du kommer i gang, kan du læse Opsætning af Trustpilots BigCommerce-applikation.

Zapier-app

Trustpilots Zapier-app er en internetapplikation, der forbinder Trustpilot med andre internet-apps (såsom Salesforce, MailChimp, Zendesk, BigCommerce osv.) for at hjælpe dig med at automatisere dine anmeldelsesinvitationer. Du kan læse mere om Zapier-applikationen i artiklen Trustpilots Zapier-app, og vores Ofte stillede spørgsmål om Zapier kan hjælpe dig med at komme i gang.

Zendesk-app

Hvis du integrerer Zendesk med Trustpilot, får du en mere strømlinet kundeserviceoplevelse i forbindelse med håndteringen af dine anmeldelser. Du får mulighed for at håndtere alle dine anmeldelser fra ét sted, uden at skulle logge ind på din Trustpilot-konto eller skifte workflow. Hvis du ønsker mere information, kan du læse Ofte stillede spørgsmål om integrationen mellem Trustpilot og Zendesk.

Hootsuite-app

Hootsuite-app'en gør det nemt for dig at forbedre din strategi for sociale medier ved at bruge reel kundefeedback. Følg, svar på og del dine anmeldelser på alle dine sociale netværk med ét klik. Hvis du ønsker mere information, kan du læse vores Guide til implementering: Trustpilots Reviews App til Hootsuite.

API-integrationer

Trustpilots REST API giver dig som virksomhedskunde eller partner mulighed for at bygge din egen integration mellem Trustpilot og dine eksisterende systemer såsom dit CRM-system, din hjemmeside eller andre værktøjer. Vores API'er giver dig adgang til al indhold, der er tilgængelig på vores forbrugerside, trustpilot.dk, og giver dig mulighed for at automatisere din indsamling af anmeldelser, lave tilpassede widgets eller integrere Trustpilot med dine egne systemer.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med Trustpilot-API'et og tag et kig på vores udviklerdokumentation på developers.trustpilot.com.