Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Saml Produktanmeldelser ved at bruge WooCommerce

WooCommerce-app’en giver dig mulighed for at invitere dine kunder til at skrive produktanmeldelser på Trustpilot.

I WooCommerce-app’ens opsætning kan du aktivere denne funktion ved at vælge Ja til at inkludere en invitation til at lave en produktanmeldelse:

Disse invitationer vil indeholde et link, der giver kunderne lov til først at skrive en anmeldelse af din service og derefter en produktanmeldelse.

Du kan vælge at sende invitationerne ud med det samme, eller du kan angive en forsinkelsesperiode, fra når du modtager en ordre, til invitationen skal sendes ud.

Læs venligst artiklen Trustpilots WooCommerce-app for at læse mere om, hvordan du opsætter WooCommerce-app'en.