Sådan indsamler du produktanmeldelser med Magento, WooCommerce, Shopify og BigCommerce

Du kan bruge Trustpilots Magento-, WooCommerce-, Shopify- og BigCommerce-apps til at sende en e-mail til hver kunde, med en invitation til at skrive en bruger- og en produktanmeldelse.

Du kan aktivere denne funktion ved at vælge Ja under produktinvitationer, når du sætter din app op.

Dine e-mails vil herefter indeholde et link, der inviterer dine kunder til at skrive én brugeranmeldelse og én produktanmeldelse.

Du kan vælge at sende dine invitationer med det samme, eller du kan vælge en forsinkelsesperiode, der bestemmer, hvor lang tid der går, fra du modtager en ny ordre, til du sender en invitation.

Hvis du vil have mere information om vores apps, kan du læse disse guides: