Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvorfor beder vi om dokumentation for at verificere anmeldelser? Følg

Hvis du skriver en anmeldelse på Trustpilot, kan det være, du bliver bedt om dokumentation for at verificere din anmeldelse. Det hjælper os med at sikre tilliden til vores community og svare på eventuelle spørgsmål om anmeldelser.

Et community baseret på tillid

Trustpilot er et online community for anmeldelser, som alle kan bruge gratis til at forbedre deres købs- og serviceoplevelser. Hver anmeldelse fortæller en historie, som er værdifuld for andre forbrugere og den anmeldte virksomhed.

For at skrive en anmeldelse skal du have haft en købs- eller serviceoplevelse, have afgivet en ordre eller brugt et produkt/ service, som det står forklaret i vores Brugerretningslinjer. Det er ikke nok, at man blot har en mening om en virksomhed. Læs mere om, hvem der kan skrive en anmeldelse og hvornår.

Samme regler for alle

Vi er sikre på, at langt størstedelen af anmeldelserne på Trustpilot handler om reelle købsoplevelser. Men hvis en virksomhed ikke mener, at anmeldelsen er skrevet af en af deres kunder, kan de rapportere anmeldelsen og bede om dokumentation for at verificere den. Alle virksomheder kan gøre dette, uanset om de abonnerer på Trustpilots betalte services eller ej.

Virksomheder må ikke misbruge muligheden for at bede om dokumentation, f.eks. ved systematisk at bede om dokumentation for alle deres dårlige anmeldelser. Den slags adfærd er i strid med vores retningslinjer, og vi reagerer, hvis vi ser det finder sted.

Dokumentation bruges til afklaring

En virksomhed må kun bede om dokumentation i tilfælde, hvor der er tvivl om en anmelder er kunde hos dem. Dokumentation der tydeligt viser, at en anmelder er kunde hos en virksomhed, afklarer i tilfælde af usikkerhed forholdet mellem virksomheden og anmelderen - og hjælper til at øge tilliden til Trustpilot.

Vi respekterer dit privatliv

Enhver dokumentation, du sender til os, bliver ikke videresendt til virksomheden og vil ikke kunne ses af andre brugere.

Kan du ikke finde din dokumentation?

Vi er klar over, at det ikke er alle, der gemmer deres kvitteringer. Derfor kan du også bruge en ordrebekræftelse, faktura, leveringsseddel, videresendt e-mail eller screenshot af en samtale mellem dig og den anmeldte virksomhed for at vise, at du har haft en købs- eller serviceoplevelse. Se, hvad vi kigger efter, her.

Hvis du ikke kan sende os dokumentation, kan vi desværre ikke verificere din anmeldelse, og den vil derfor blive taget offline - men ikke slettet. Hvis du på et senere tidspunkt finder dokumentationen, kan du altid sende den til os, og hvis den verificerer din anmeldelse, gør vi vores bedste for at lægge den online igen.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på compliance@trustpilot.com.