Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvem kan skrive en anmeldelse, og hvornår?

Vi vil gerne sikre at de anmeldelser, man læser på Trustpilot, beskriver reelle købs- eller serviceoplevelser. Derfor har vi regler om, hvornår du kan skrive en anmeldelse.

Hvornår kan du skrive en anmeldelse?

Ifølge vores Brugerretningslinjer kan du skrive en anmeldelse, hvis:

• Du har købt noget - det vil sige, du har købt et produkt eller en service.
  • Du har bestilt noget - du har afgivet en ordre hos den virksomhed, du anmelder (uanset om ordren senere er blevet annulleret eller ej).
  • Du kan bevise, at du har brugt virksomhedens services - du har ikke købt eller bestilt noget, men du kan på anden vis dokumentere, at du har brugt virksomhedens services. Det kan f.eks. være ved at fremvise korrespondance med virksomheden eller ved at dokumentere en anden slags interaktion.

Tip: Gem et foto eller en kopi af dokumentation, der viser, at du har haft en købs- eller serviceoplevelse, i tilfælde af der stilles spørgsmålstegn ved din anmeldelse, efter du har skrevet den.

Hvilke andre krav er der?

Ud over at sikre at din oplevelse passer til en af ovenstående, skal din anmeldelse:

• Handle om din egen, personlige oplevelse - ikke en andens
  • Omhandle en købs- eller serviceoplevelse, du har haft inden for de seneste 12 måneder.

Hvornår kan du ikke skrive en anmeldelse?

Du kan ikke skrive en anmeldelse, hvis du har et særligt forhold til den virksomhed, du skriver anmeldelsen af. Helt konkret må din anmeldelse ikke handle om en virksomhed, der:

• er ejet af dig, som du har ejet, eller som nogen i din nærmeste familie ejer
  • du er ansat i eller arbejder for
  • er en direkte konkurrent til en virksomhed, du ejer eller arbejder for.

Et par sidste ting

Når du har skrevet en anmeldelse, kan du altid redigere eller opdatere den, så den afspejler din seneste oplevelse med virksomheden.

Du kan få mere information om vores regler i vores Oversigt over Trustpilots Brugerretningslinjer eller ved at læse det fulde sæt regler her.

Og sidst men ikke mindst... Vi elsker informative anmeldelser på Trustpilot, som kan hjælpe andre, så vi har samlet nogle tips til at hjælpe dig med at skrive gode anmeldelser! Se vores 8 tips til at skrive fantastiske kundeanmeldelser her.