Derfor forholder vi os neutralt ved uoverensstemmelser

Det kan ske, at en virksomhed og bruger er uenige om hændelsesforløbet i forbindelse med en købs- eller serviceoplevelse.

For eksempel: En bruger skriver i en anmeldelse på Trustpilot, at det bestilte produkt blev leveret sent. Virksomheden er uenig og hævder, at produktet blev leveret til tiden.

Vi forholder os neutralt

I den slags situationer kan vi ikke afgøre, hvem der har ret, eller hvilke oplysninger der er korrekte, da vi ikke er en myndighed. Trustpilot er derimod et community, der fremmer dialogen mellem virksomheder og forbrugere, så derfor er vi nødt til at forholde os neutralt.

Hvis en virksomhed er uenig med en kunde om et hændelsesforløb, anbefaler vi virksomheden at svare på anmeldelsn og fortælle deres side af historien i en venlig tone fremfor at prøve på at få anmeldelsen ændret eller fjernet.

Således kan Trustpilot-brugere, der læser anmeldelsen og virksomhedens svar, se sagen fra begge sider og få et mere objektivt overblik. De kan dermed danne deres egen mening om, hvor meget de vil vægte den pågældende anmeldelse.

Virksomheder kan vende det til en fordel

Det er også vores erfaring, at virksomheder, der kommer med gode svar til negativ feedback på Trustpilot, kan vende en dårlig anmeldelse til en mulighed for at løse et aktuelt problem og/eller endda styrke deres omdømme.

Hvis virksomheder går i dialog med deres kunder på en konstruktiv måde og viser, at de bekymrer sig om dem, gør det et godt indtryk på andre Trustpilot-brugere. Bemærk også, at Trustpilot-brugere kan redigere deres anmeldelser når som helst, så de afspejler en ændret opfattelse af en virksomhed.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Compliance-team på compliance@trustpilot.com.