Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Opsætning af dit domæne-URL på Trustpilot Følg

Trustpilot opererer i mange lande, så derfor har vi separate hjemmesider for de forskellige sprog. For eksempel hedder vores britisk-engelske hjemmeside uk.trustpilot.com, vores belgisk-franske hjemmeside hedder fr-be.trustpilot.com og vores amerikansk-engelske hjemmeside hedder www.trustpilot.com.

Du har følgende offentlige Trustpilot-sider:

• Din virksomheds profilside: https://[trustpilot-website]/review/[your-website]
  • En side for hver af dine brugeranmeldelser: https://[trustpilot-website]/review/[your-website]/[review-id]
  • Din side til at skrive nye brugeranmeldelser: https://[trustpilot-website]/evaluate/[your-website]

Eksempelvis vil en amerikansk hjemmeside med domænet www.mycompany.com have disse Trustpilot-sider:

• https://www.trustpilot.com/review/www.mycompany.com
  • https://www.trustpilot.com/review/www.mycompany.com/[review-id]
  • https://www.trustpilot.com/evaluate/www.mycompany.com

Dine Trustpilot-siders URL’er skal afspejle din hjemmesides destinationsside-domæne, sådan at brugere og søgemaskiner ved, hvem du er. Med de korrekte oplysninger kan søgemaskiner helt nøjagtigt rangere dine Trustpilot-sider og forbinde dine sælgeranmeldelser til din hjemmeside. Læs mere her: Google Seller Ratings, Bing Merchant Ratings.

Hvis destinationsside-domænet for din hjemmeside f.eks. er www.mycompany.com, skal dine Trustpilot-sider indeholde www.mycompany.com, for at alt kan fungere korrekt.

Hvis dine Trustpilot-sider ikke er sat op på denne måde, bedes du kontakte vores Support Team for at få hjælp.

Permanente omdirigeringer

Her ses et eksempel på en forklaring af permanent omdirigering:

Lad os antage, at du har hjemmeside-URL’et http://www.company.com, og du ønsker, at de to URL’er http://company.com og http://www.oldcompany.com skal henvise til den samme hjemmeside.

Du skal indstille http://company.com og http://www.oldcompany.com som permanente omdirigeringer til http://www.company.com. På et mere teknisk sprog omtales omdirigeringer som 301'ere.

Nogle gange indstiller virksomheder deres URL’er som uafhængige kopier af den samme hjemmeside. Desværre resulterer dette i tre uafhængige hjemmesider, der ifølge ovenstående eksempel vil se sådan ud:

• http://www.company.com
  • http://company.com
  • http://www.oldcompany.com

Dine brugere vil måske ikke bemærke det, men søgemaskiner vil se tre uafhængige hjemmesider og rangere dem individuelt - et resultat vi formoder, din virksomhed ikke ønsker.

På Trustpilot vil uafhængige kopier også kunne resultere i tre Trustpilot-domæner. Dette vil fordele dine brugeranmeldelser over alle tre domæner og dermed påvirke din rangering i søgemaskiner negativt.

Hvis du har indstillet dine domæner på denne måde, anbefaler vi på det kraftigste at omdirigere de uafhængige domæner til én hjemmeside og informere vores Support Team om ændringen. Supportteamet vil hjælpe dig med at modificere dine Trustpilot-sider og hjælpe dig med at samle dine siders anmeldelser på én hjemmeside, hvis det er nødvendigt.