Hvem er Trustpilot compliance?

Trustpilots compliance-team er en del af en større enhed kaldet Trust & Transparency, som har til opgave at sikre kvaliteten af vores community og hjælpe brugere med at løse eventuelle problemer.

Vi er hver dag i kontakt med hundredevis af forbrugere og virksomheder fra hele verden, og vi sætter pris på al den feedback, vi får.

Vi arbejder hårdt på at sikre tilliden til vores community ved at beskytte Trustpilot mod falske anmeldelser eller anden misbrug af vores platform. Vi sikrer, at alle i vores community følger Trustpilots retningslinjer, og at alle bliver behandlet ens og i overensstemmelse med vores regler. Vores regler gælder for alle i vores community på lige vilkår og uden undtagelse, uanset om de abonnerer på vores services eller ej.

Vores agenter

Vores compliance-agenter i København, London, New York, Vilnius og Denver arbejder konstant med at opretholde og forbedre kvaliteten af Trustpilots community og hjælpe folk til at få mest muligt ud af vores platform.

Det er også vores compliance-agenters opgave at undersøge rapporterede anmeldelser og sikre vores communitys troværdighed ved at fjerne eventuelle falske anmeldelser.

Vores system opretter en sag for hver henvendelse, vi modtager, og sørger for, at den ender hos den agent, der er bedst egnet til at håndtere den. Sprog og ekspertise er med til at bestemme, hvem det er, og en sag kan for eksempel blive håndteret af Chris fra Storbritannien, Julia fra Tyskand eller Lauren fra USA. Hver måned håndterer compliance-teamet over 25.000 sager.

Vores compliance-agenter behandler ikke sager om Trustpilot eller anmeldelser via telefon, da det ganske enkelt ville tage for lang tid. Men vi forstår godt, at folk har reelle bekymringer, og vi gør vores bedste for at besvare og imødekomme dem så hurtigt som muligt.

Vi har også oprettet en whistleblower-funktion, hvor folk kan sende os en e-mail med beviser på misbrug eller forkert brug af vores platform. Vi tager alle rapporter om ureglementeret adfærd alvorligt og undersøger hver eneste sag.

Vores helt egne efterforskere

For at understøtte vores compliance-team har vi ansat vores helt egne efterforskere til nøje at granske enhver form for svindel, der er relateret til, men ikke nødvendigvis er foregået på Trustpilots platform. De afslører og stopper for eksempel folk, der opfordrer andre til at skrive falske anmeldelser, eller stopper andre former for misbrug af vores værktøjer.

Vores efterforskeres opgave er blandt andet at foretage dataanalyser, for at opklare sager i forbindelse med atypiske aktiviteter, som enten kan have en god forklaring eller kan skyldes et dybereliggende problem.

Alle vores undersøgelser håndteres i fuld overensstemmelse med vores retningslinjer og lovgivningen, og vi skelner ikke mellem virksomheder, der abonnerer på Trustpilots services, og dem, der ikke gør.

Support fra legal, IT og management

Vores agenter og efterforskere får hjælp fra andre eksperter i Trustpilots Trust & Transparency-enhed, såsom vores juridiske team af internationale advokater, en række tekniske specialister, IT-eksperter, kommunikationsmedarbejdere og ledere.

Sammen sikrer de, at det, vi laver, er i overensstemmelse med loven, samtidig med de leder efter nye måder at optimere vores processer på samt forbedre og tilpasse vores services.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på compliance@trustpilot.com.