Hvem er Trustpilot Compliance?

Trustpilots Compliance Team er en del af en større enhed, Trust & Transparancy. Vi arbejder med kvalitetskontrol og hjælper folk, som oplever problemer, når de bruger vores community.

Vi er hver dag i kontakt med hundredevis af forbrugere og virksomheder fra hele verden, og vi sætter pris på al den feedback, vi får.

Vi arbejder hårdt på at sikre tilliden til vores community ved at beskytte Trustpilot mod falske anmeldelser eller anden misbrug. Vi sikrer, at alle i vores community følger Trustpilots retningslinjer og at alle bliver behandlet ens og i overensstemmelse med vores regler.

Vores Agents

Vores Compliance Agents i København og New York arbejder konstant med at opretholde og forbedre kvaliteten af Trustpilots community og hjælpe folk til at få mest muligt ud af vores platform.

Det er også vores Compliance Agents' opgave at undersøge rapporterede anmeldelser og sikre vores communitys troværdighed ved at fjerne eventuelle falske anmeldelser.

Vores system laver en sag for hver henvendelse, vi modtager, og sørger for, den ender hos den Agent, der er bedst egnet til at håndtere den. Sprog og ekspertise er med til at bestemme, hvem dét er, og en sag kan for eksempel blive håndteret af Chris fra Storbritannien, Julia fra Tyskand eller Lauren fra USA. Hver måned håndterer Compliance Teamet over 25.000 sager.

Vores Compliance Agents behandler ikke sager om Trustpilot eller anmeldelser via telefon, da det ganske enkelt ville tage for lang tid. Men vi forstår godt, at folk har reelle bekymringer, og vi gør vores bedste for at besvare og imødekomme dem via e-mail.

Vi har også lavet en wistleblower-funktion, hvor folk kan sende os en e-mail med beviser på misbrug eller forkert brug af vores platform. Vi tager alle rapporter om ureglementeret adfærd alvorligt og undersøger hver eneste sag.

Vores Investigators

Trustpilots Investigators foretager grundige undersøgelser af enhver type snyd, der er relateret til, men ikke nødvendigvis er foregået på, Trustpilots platform. Det kan for eksempel være at afsløre og stoppe folk, der opfordrer andre til at skrive falske anmeldelser, eller at stoppe anden form for misbrug af vores værktøjer.

Investigators har også til opgave at opbygge et netværk inden for branchen og gennemgå den information, de får, for at finde ud af, om der er en god forklaring, når vi observerer atypiske aktiviteter, eller om det skyldes et problem.

Alle vores undersøgelser håndteres i fuld overensstemmelse med vores guidelines og lovgivningen. Og vi skelner ikke mellem virksomheder, der abonnerer på Trustpilots services, og dem, der ikke gør.

Support fra Legal, IT og Management

Vores Agents og Investigators får hjælp fra andre eksperter i Trustpilots Trust & Transparency-enhed, så som vores juridiske team af internationale advokater, en række tekniske specialister, IT-eksperter, kommunikationsmedarbejdere og ledere.

Sammen sikrer de, at det, vi laver, er i overensstemmelse med loven, samtidig med, de leder efter nye måder at optimere vores processer på og forbedre og tilpasse vores services.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte på compliance@trustpilot.com.