Hvem er Trustpilot compliance?

Trustpilots compliance-team består af engagerede medarbejdere (ikke robotter), hvis opgave er at beskytte vores platform og community.

Vi arbejder hårdt på at sikre tilliden til vores community ved at beskytte Trustpilot mod falske anmeldelser eller anden misbrug af vores platform. Vi sikrer, at alle i vores community følger Trustpilots retningslinjer, og at alle bliver behandlet ens og i overensstemmelse med vores regler.

Vil du i kontakt med os? Så skal du bare sende en e-mail til compliance@trustpilot.com. Vi er hver dag i kontakt med hundredvis af forbrugere og virksomheder fra hele verden. Og vi gør vores bedste for at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Vores agenter

Vores compliance-agenter i København, London, Vilnius, New York og Denver har også til opgave at vedligeholde og forbedre kvaliteten af vores community for online-anmeldelser. Vi undersøger alle anmeldelser, der bliver rapporteret for at være i strid med vores brugerretningslinjer, og hjælper vores brugere med at få mest muligt ud af vores platform.

Vores system opretter en sag for hver henvendelse, vi modtager, og sørger for, at den ender hos den agent, der er bedst egnet til at håndtere den. Sprog og ekspertise er med til at bestemme, hvem det er, og en sag kan for eksempel blive håndteret af Rhea fra Storbritannien, Benjamin fra Danmark eller Manuel fra USA. Hver måned håndterer vores compliance-team over 25.000 sager.

Vores compliance-agenter behandler ikke sager om Trustpilot eller anmeldelser via telefon, da det ganske enkelt ville tage for lang tid. Men vi forstår godt, at folk har reelle bekymringer, og vi gør vores bedste for at besvare og imødekomme dem så hurtigt som muligt.

Vi har også en whistleblower-funktion, som kan bruges til at maile os dokumentation for misbrug af vores platform. Vi tager alle rapporter om ureglementeret adfærd alvorligt og undersøger hver eneste sag.

Kampen mod svindel

For at understøtte vores compliance-team har vi ansat vores helt egne efterforskere, enforcement-agenter og analytikere til nøje at granske enhver form for svindel, der er relateret til, men ikke nødvendigvis er foregået på Trustpilots platform. De afslører og stopper for eksempel folk, der opfordrer andre til at skrive falske anmeldelser, eller stopper andre former for misbrug af vores værktøjer.

Deres opgave er blandt andet at foretage dataanalyser for at opklare sager i forbindelse med atypiske aktiviteter, som enten kan have en god forklaring eller kan skyldes et dybereliggende problem.

Alle vores undersøgelser håndteres i fuld overensstemmelse med vores retningslinjer og lovgivningen, og vi skelner ikke mellem virksomheder, der abonnerer på Trustpilots services, og dem, der ikke gør.

Support fra Legal, Tech og Management

Vores compliance-team og specialister får hjælp fra andre eksperter, der er en del af Trustpilots Trust & Transparency-enhed, såsom vores juridiske team af internationale advokater, en række tekniske specialister, kommunikationsmedarbejdere og ledere.

Sammen sikrer de, at det, vi laver, er i overensstemmelse med loven, samtidig med de leder efter nye måder at optimere vores processer på samt forbedre og tilpasse vores services.

Mere om vores arbejde

Det opsummerer vores arbejde i grove træk. Hvis du vil vide mere om vores arbejde, vil vi anbefale dig at gå ind på vores supportcenter, hvor du f.eks. kan læse om: