Sådan sender du invitationer med unikke links

Denne funktion er en del af Connect-tilkøbet.

Få tilkøbet

Hvis du vil administrere din invitationsproces med interne værktøjer, kan unikke links være den ideelle løsning for din virksomhed. I denne artikel bliver du guidet igennem, hvordan du konfigurerer dem.

Bemærk: Teknologien, som bruges til at beskytte personoplysningerne i et unikt link, anses som forældet. Trustpilot anbefaler i stedet at bruge Business Generated Links, som beskytter personoplysninger med en avanceret 256-bit AES-kryptering.

Hvad er et unikt link?

Med et unikt link bliver dine kunder inviteret til at skrive en serviceanmeldelse uden at logge ind på Trustpilot. Unikke links kan bruges i kombination med alle vores andre invitationsmetoder.

Hvert unikt link er unikt for en specifik kundeinteraktion og bliver genereret og lagret på din virksomheds egen server. Når du har genereret linket på din egen server, kan du bruge det hvor som helst. Kunder, som du sender linket til, kan klikke på det for at skrive en anmeldelse.

Bemærk: Dine kunder modtager en 4-cifret kode via e-mail, som de skal bruge til at bekræfte, at de gerne vil offentliggøre deres anmeldelse, og at de har skrevet den.

Hvordan fungerer det?

Et unikt link indeholder de kundeoplysninger, som kræves for at kunne skrive en serviceanmeldelse: navn, referencenummer og e-mailadresse. Men fordi unikke links genereres og lagres på din virksomheds egen server, modtager Trustpilot kun oplysningerne, hvis dine kunder klikker på linket og skriver en anmeldelse.

For at sikre at det unikke link kommer fra din virksomhed (og ikke en tredjepart), indeholder linket også en hashkode med oplysningerne samt en hemmelig nøgle, som Trustpilot opretter til din virksomhed.

Bemærk: Hvis du vil oprette unikke links, skal du kontakte din account manager for at få din hemmelige nøgle.

Hvordan ser et unikt link ud?

Nedenfor ser du et eksempel på et unikt link med følgende oplysninger:

• Domænenavn: mitdomæne.dk
  • Referencenummer: A1B2C3
  • Kundens e-mail: hanne@eksempel.dk
  • Kundens navn: Hanne Hansen
  • Hemmelig nøgle til unikt link: TrustpilotSecret

Det unikke link vil se nogenlunde sådan ud:

https://dk.trustpilot.com/evaluate/mitdomæne.dk?a=A1B2C3&b={BASE64(hanne@eksempel.dk)}&c={encodeURI(Hanne Hansen)}&e={SHA1(TrustpilotSecrethanne@eksempel.dkA1B2C3)}

Bemærk: Det er kun visse betalende Trustpilot-brugere, der kan sende invitationer med unikke links, afhængigt af deres abonnementstype.

Sådan opretter du et unikt link

Hvis du vil oprette unikke links til at sende til dine kunder, vil vi foreslå dig at programmere dem, så de fungerer dynamisk sammen med din virksomheds kundedata.

Hvis du vil se, hvordan et unikt link ser ud, kan du generere ét i realtid herunder. Dette program er KUN til at teste linket.

Sådan tester du et unikt link i en browser

Du kan kontrollere, om dit unikke link fungerer korrekt, ved at gøre følgende:

• Indsæt dit link i en browser, og gå til dk.trustpilot.com.
  • Hvis linket blev lavet korrekt, vil det ligne billedet til venstre. Hvis der er en fejl i linket, vil det ligne billedet til højre: