Trustpilots WooCommerce-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Vores WooCommerce-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af produkt- og serviceanmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du installerer og administrerer integrationen.

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Download integrationen

Gå ind på din virksomhedskonto på Trustpilot > Integrationer > E-commerce > WooCommerce. Klik derefter på Download.

Installér integrationen

1. Gå til Plugins > Add New på din OpenCart admin-side, og klik på Upload Plugin.
  1. Klik på Choose File. Vælg den plugin-fil, du lige har downloadet, og klik på Install Now.
  2. Klik på Activate Plugin, når filen er installeret.
  3. Du vil nu blive omdirigeret til en side med en liste over dine plugins. Find Trustpilot, og klik på Settings.
  1. Læs betingelserne, markér feltet ud for I understand and accept, og klik på Confirm.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, er Trustpilot-fanen tilgængelig på din WooCommerce Admin-side, hvor du kan administrere dine indstillinger.

Konfigurér dine invitationer

En ordre fra din WooCommerce-webshop trigger automatisk en invitation til dine kunder til at skrive serviceanmeldelser på Trustpilot. Sådan konfigurerer du dine invitationer:

1. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre på din WooCommerce Admin-side.
  2. Under Invitations kan du angive Sender name, reply-to email, Trustpilot landing page og Send delay.
  3. Du kan også angive, hvornår anmeldelsesinvitationerne skal trigges, ved at vælge: Order confirmed, så der bliver sendt en invitation til dine kunder, når deres ordrer bliver behandlet, eller Order completed, så der bliver sendt en invitation til dine kunder, når deres ordrer er færdigbehandlet.
  4. Klik til sidst på Gem ændringer.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du indsamler produktanmeldelser via Trustpilot, kan du inkludere dem i dine invitationer ved at følge disse trin:

1. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre på din WooCommerce Admin-side, og vælg Product Reviews.
  2. Brug skydeknappen Enable to start getting product reviews under Turn product review invitations on til at aktivere produktanmeldelser.
  3. Udfyld produktoplysningerne SKU (Stock Keeping Unit), GTIN (Global Trade Item Number) og MPN (Manufacturer Part Number) – disse felter er dog valgfrie.
  4. Klik til sidst på Save changes.

Invitér kunder

Du kan invitere de kunder, der har afgivet en ordre inden for de sidste 7 dage til 6 måneder, ved at følge disse trin:

1. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre på din WooCommerce Admin-side.
  2. Vælg den ønskede tidsperiode under Past Orders.
  3. Klik på Sync up orders for at gemme.
  4. Når du har gemt, kan du se dine synkroniserede ordrer. Nederst på siden finder du en liste over eventuelle ordrer, der ikke blev synkroniseret. Du kan prøve at synkronisere dem igen ved at klikke på Re-sync.

Tilføj eller slet en TrustBox

Du kan tilføje flere TrustBox-widgets til dit website ved hjælp af din WooCommerce-integration.

1. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre på din WooCommerce Admin-side.
  2. Klik på fanen TrustBox i menuen øverst på siden.
  1. Vælg dit foretrukne layout og den ønskede TrustBox.
  2. Vælg hvilken side TrustBoxen skal placeres på. Du kan se, hvordan TrustBoxen vil se ud på din side, ved at trække den over på den.
  3. Klik på Publish changes, når du er tilfreds med TrustBoxens placering og layout.
  4. Hvis du vil slette en TrustBox fra dit site, skal du føre markøren hen over den og klikke på papirkurven. Klik herefter på Publish changes.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

1. Log ind på din WooCommerce-konto, og klik på Trustpilot-fanen på din Admin-side.
  2. Klik på Clear the Integration Key under Settings, og derefter på Save changes.

Hvis du gerne vil slette integrationen, skal du gøre følgende:

1. Gå til Plugins på din WooCommerce admin-side.
  2. Vælg Trustpilot Reviews, og klik først på Deactivate, og derefter Delete.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.