Opsætning af Trustpilots WooCommerce-applikation

WooCommerce-app’en er én ud af en række applikationer, som vi har udviklet for at virksomheder nemt og enkelt kan invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse på Trustpilot. Denne app gør det muligt for Trustpilot at indhente det nødvendige data direkte fra din WooCommerce-webshop, ved at overføre disse data til vores invitationsservice.

Vigtige ting at vide om WooCommerce-app’en:

• App’en benytter WooCommerces REST API, der er tilgængelig fra v. 2.1 og nyere
    • Den understøtter kun permalink-strukturen "post name" (Settings > Permalinks)
    • Den understøtter kun API’er der kører på https
  • App’en udløser Trustpilot-invitationer når en ny ordre oprettes i din WooCommerce-webshop
    • Oprettelse af WooCommerce-ordre = udløser automatisk en anmeldelsesinvitation
    • Forsink afsendelsen med op til 90 dage
    • Det er muligt at sende invitationer til tidligere kunder (et år tilbage)
    • Det er muligt at indsamle produktanmeldelser sammen med afsendelsen af anmeldelsesinvitationen
  • På nuværende tidspunkt inviterer app’en nye kunder og tilbagevendende kunder, alt efter virksomhedens specifikke invitationsindstillinger
  • Vi anbefaler, at virksomheder slår AFS fra når de implementerer WooCommerce-app’en, for at undgå duplikerede invitationer, hvilket kan give problemer når du skal indsamle produktanmeldelser
  • For at forbinde app’en korrekt skal User role indstilles til Shop Manager eller Administrator

Instruktioner til at opsætte WooCommerce-app’en (Baseret på version 2.3.5 - 2.6.8)

Opret forbindelse til WooCommerce-app’en for at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse på Trustpilot, ved hjælp af 4 lette trin.

FORBIND DIN WOOCOMMERCE-SHOP MED TRUSTPILOT

1. Åbn https://ecommerce-invitations.b2b.trustpilot.com/ og klik på WooCommerce for at komme i gang med at forbinde din WooCommerce-webshop med Trustpilot.
  2. Opret en ny bruger og nye API-brugeroplysninger i WooCommerce. En udførlig vejledning kan findes på siden Forbind på din Trustpilot virksomhedskonto.
  • A. Log ind på WordPress/WooCommerce-shop som admin-bruger
  • B. Sørg for at vælge linkstrukturen Post Name under Settings > Permalinks. (BEMÆRK: Enhver ændring i denne indstilling vil ændre din sides URL-struktur, så vær venligst opmærksom på dette).
  • C.1 Naviger til Users i menuen i venstre side
  • C.2 Klik på Add new
  • C.3 Udfyld de påkrævede felter
  • C.4 Vælg rollen Shop Manager
  • C.5 Klik på Add new user
  • D.1 Gå til Settings under WooCommerce og klik på API-fanen
  • D.2 Klik på Keys/Apps
  • D.3 Klik på Add Key
  • D.4 Find den bruger, du oprettede i trin 2C
  • D.5 Klik på Generate API Key
  • D.6 Du burde nu se en Consumer Key og en Consumer Secret
  1. Indtast den Consumer Key og Consumer Secret som du lige har oprettet i WooCommerce, samt din shops fulde URL. Klik på Forbind.

KONFIGURÉR DINE INVITATIONSINDSTILLINGER

1. Konfigurér dine invitationsindstillinger herunder:
    • Afsendernavn og Afsenderemail: Afsendernavn og afsenderemail: Den afsenderinformation, der vises i dine kunders indbakker, når de modtager en anmeldelsesinvitation (bemærk at afsenderemailen i øjeblikket altid er Trustpilots noreply.invitations-email).
    • Svar-til-email: Den e-mailadresse du ønsker dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen. (Tilføj og verificér Svar-til-emailen via Invitér kunder-siden på dit Dashboard)
    • Trustpilots hjemmeside: Den hjemmeside dine kunder bliver sendt videre til, når de skriver deres anmeldelse. Trustpilot har separate hjemmesider for de forskellige lande, hvilket ændrer sproget. F.eks. er de.trustpilot.com den tyske Trustpilot-hjemmeside.
    • Invitationsudløser: Den handling i WooCommerce, der udløser en anmeldelsesinvitation i Trustpilot. I øjeblikket understøtter vi handlingen Order Created.
    • Forsinkelse af afsendelse: Det antal dage du forsinker afsendelsen af en invitation, fra du modtager en ny ordre (max. 90 dage).
    • Vil du inkludere invitationer til produktanmeldelser?: Hvis du bruger produktanmeldelser kan du vælge Yes til at inkludere en invitation til produktanmeldelser.
    • Vil du invitere tidligere kunder?: Du kan invitere dine tidligere kunder fra 7 dage og op til 1 år. (Du vil ikke se denne mulighed, hvis du allerede har opsat app’en én gang. Afbryd forbindelsen og start forfra).

VÆLG EN E-MAILSKABELON TIL DINE INVITATIONER

1. Vælg den skabelon, du vil sende til dine kunder. De skabeloner, der findes på listen, kommer fra dit skabelonsbibliotek for manuelle invitationer. Du kan få adgang til at redigere skabelonerne til de manuelle invitationer, ved at gå ind under Redigér din skabelon på din virksomhedskonto. Find mere information her.

Send en test-email til dig selv for at se invitationen (kun for brugeranmeldelser). Tryk på Continue-knappen for at afslutte opsætningen.

BEKRÆFTELSE: OPSÆTNINGEN ER FULDFØRT

1. Klik på Ja, send invitationer. Så snart forbindelsen er blevet oprettet og sat op, vil du se et skærmbillede, der bekræfter at invitationer vil blive sendt for nye ordrer i WooCommerce. Herefter kan du gå videre til din invitationshistorik eller redigere dine invitationsindstillinger for WooCommerce-appen.

Kan jeg whiteliste Trustpilots IP-adresse med mit eCommerce-system?

Vi har ikke en IP-adresse, men du kan benytte vores brugeragent: TrustpilotWooCommerceIntegrationService/1.0 (+https://www.trustpilot.com)