Opsætning af Trustpilots WooCommerce-applikation

Med Trustpilots gratis WooCommerce plugin kan du automatisk indsamle bruger- og produktanmeldelser. Du kan også tilføje flere TrustBoxe og sende anmeldelsesinvitationer til tidligere kunder.

I denne artikel kan du læse, hvordan du downloader, installerer og konfigurerer plugin'et i din webshop.

Bemærk: Dette plugin er udviklet til virksomheder, som bruger WooCommerce eCommerce-platformen. Hvis du bruger en anden platform, kan du finde vores andre apps her. Vær opmærksom på, at hvis du bruger andre automatiske invitationsmetoder, skal du deaktivere dem for at undgå at sende invitationerne to gange.

WooCommerce-plugin'et i korte træk

• Automatisér dine anmeldelsesinvitationer nye ordrer vil automatisk trigge en e-mail til dine kunder med en opfordring om at anmelde din virksomhed på Trustpilot.
  • Send invitationer til alle dine tidligere kunder på én gang.
  • Tilføj flere TrustBoxe med plugin'et.

Sådan opsætter du WooCommerce-plugin'et

Forbind din WooCommerce-webshop til Trustpilot med 2 nemme trin:

1. Download WooCommerce-plugin'et til din computer.
  2. Upload og aktivér plugin'et i din webshop.

Sådan downloader du WooCommerce-plugin'et

Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > eCommerce-integrationer > WooCommerce til WordPress, klik på Forbind nu og derefter på Download.

Sådan installerer du WooCommerce-plugin'et

Når du har downloadet Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på din WordPress Admin-side og installere det:

1. Gå til Plugins > Add New.
  1. Klik på Upload Plugin øverst på siden.
  2. Du sendes nu til plugin upload-siden, hvor du skal klikke på Choose file.
  3. Vælg den plugin-fil, du lige har downloadet, og klik på Install Now.
  1. WordPress uploader plugin-filen fra din computer og installerer den. Når installationen er færdig, vil du se denne besked:
  2. Når plugin'et er installeret, skal du klikke på Activate Plugin.
  3. Klik på Settings eller på Trustpilot-ikonet til venstre. Du skal muligvis bruge loginoplysningerne til din Trustpilot-virksomhedskonto for at logge ind.
  4. Læs de juridiske betingelser, og bekræft ved at klikke på Fortsæt.
  5. Plugin'et er nu installeret.

Sådan konfigurerer du WooCommerce-plugin'et

Når plugin'et er installeret, har du følgende konfigurationsmuligheder:

• Angiv dine e-mailoplysninger.
  • Tilføj en TrustBox ved hjælp af plugin'et.
  • Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse.

Angiv dine e-mailoplysninger

Gå til Invitations, og angiv dine e-mailoplysninger:

• Sender Name: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Bemærk: I øjeblikket er afsendermailen som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
  • Reply-to Email: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen.
  • Trustpilot website: Den destinationsside på Trustpilot, hvor dine kunder skriver deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige locales, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.
  • Send Delay: En ordre fra din WooCommerce-webshop trigger automatisk en e-mail til din kunde. Angiv, hvor mange dage der skal gå, før du ønsker invitationen sendt. Den maksimale forsinkelse er 90 dage.

Vil du inkludere invitationer til produktanmeldelser? Hvis du bruger vores produktanmeldelsesfunktion, kan du vælge Ja for at inkludere en invitation til at skrive en produktanmeldelse. Læs mere om invitationer og invitationsskabeloner.

Tilføj en TrustBox med plugin'et

Du kan tilføje flere TrustBoxe ved hjælp af WooCommerce-plugin'et:

1. Klik på Choose a TrustBox.
  2. Du bliver nu sendt til Trustpilots TrustBox-bibliotek.
  3. Når du har valgt en TrustBox, skal du klikke på Hent kode.
  4. Kopiér den anden kode-snippet, og gå tilbage til din WordPress Admin-side.
  5. Indsæt koden i TrustBox code snippet-boksen.
  6. Du kan nu se en forhåndsvisning af din TrustBox og placere den, hvor du vil.
  7. Klik på Save Changes for at offentliggøre din TrustBox.

Flere konfigurationsmuligheder:

• Page – Du kan placere TrustBoxen på din destinationsside, kategoriside eller produktside.
  • Position – Vælg, hvor på siden du vil placere TrustBoxen.
  • Horizontal offset – Vandret placering.
  • Vertical offset – Lodret placering.

Husk at gemme dine ændringer.

Hvis du vælger Product TrustBoxen opdateres attributten data-sku automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.

Invitér dine tidligere kunder

Med Trustpilot-plugin'et kan du invitere tidligere kunder, som har afgivet en ordre i de seneste 7 dage til 3 måneder. Vælg det ønskede tidsinterval, og klik på Sync up orders, så synkroniseres dine tidligere ordrer med Trustpilots invitationssystem.

Oversigt over synkroniserede ordrer

Du vil nu se en oversigt over dine synkroniserede ordrer, så du ved, om det lykkedes at synkronisere alle, eller om nogen mislykkedes.

Nederst på siden er en liste med oplysninger om de mislykkede ordrer. Du kan prøve at synkronisere dem igen ved at klikke på Re-sync.