Velkommen til Trustpilot

Med hjælp fra en af de mest anerkendte platforme for online-anmeldelser har du nu banet vejen for mere kundefeedback, som du kan bruge til at videreudvikle din virksomhed.

Trustpilot har siden 2007 hjulpet forbrugere med at træffe bedre beslutninger på nettet, og vi er glade for at byde dig velkommen i vores familie, som allerede rummer mere end 190.000 virksomheder.

Nu, hvor du har tilegnet dig din Trustpilot-profil, kan du for alvor deltage i den dialog, dine kunder har om din virksomhed. Hvis du lytter til dem, lærer af dem og ser din virksomhed gennem deres øjne, kan du styrke din forretning.

Takket være Trustpilot har virksomheder fået nemmere adgang til værdifuld kundefeedback.

Hvem er Trustpilot?

Trustpilot er en platform for online-anmeldelser, der benyttes af brugere og virksomheder fra hele verden. Anmeldelserne på vores site er autentiske, ærlige og hjælpsomme og gør det lettere for virksomheder at få feedback og gå i dialog med deres kunder. Med ca. 40.000 nye anmeldelser hver dag er Trustpilot det største og hurtigst voksende anmeldelsessite på nettet.

Vi har brugt mange år på at optimere vores platform og processer, så vi sikrer, at virksomheder som din får mest muligt ud af Trustpilot. Derfor er hver eneste skabelon og funktion blevet grundigt testet og sammenlignet med alternativerne, så vi er sikre på, at de er effektive.

Denne guide hjælper dig med at opdage alt det, du kan gøre med din virksomhedskonto, og forklarer lidt om de ting, du måske er i tvivl om eller bare har brug for yderligere oplysninger om. Vores mål er at få dig i gang med at bruge Trustpilot hurtigst muligt, så du kan få glæde af at være en del af et af verdens største communities for online-anmeldelser.

Vi tror på, at gode brands formes af deres kunder, og det er derfor, vi gør det, vi gør.

NæsteInvitér dine kunder for at modtage verificerede anmeldelser