Velkommen til Trustpilot

Trustpilot er en anmeldelsesplatform, der er åben for alle. Vi fører virksomheder og forbrugere sammen for at skabe en bedre oplevelse for alle.

På vores platform kan forbrugere dele deres oplevelser og derved hjælpe andre med at træffe velovervejede købsbeslutninger. Med anmeldelserne får virksomhederne feedback om, hvordan kunderne oplever deres service, og hvordan den kan forbedres. Muligheden for, at forbrugere og virksomheder kan gå i dialog, samarbejde og skabe forbedringer, gør os til et indflydelsesrigt community.

Når du har tilegnet dig din Trustpilot-profil, kan du aktivt begynde at gå i dialog med dine kunder. Lyt til dem, lær af dem, og se din virksomhed gennem deres øjne. Få værdifuld indsigt, og brug den til at opbygge bedre relationer, skabe dialog med dine kunder og gøre din virksomhed bedre.

Hvem er Trustpilot?

Trustpilot er en af verdens mest indflydelsesrige anmeldelsesplatforme.

Vi har eksisteret siden 2007, og der er mere end 200.000 anmeldte virksomheder på vores website. Vi giver forbrugere mulighed for at skrive ægte og ærlige anmeldelser af virksomheder over hele verden. Tillid er et af vores hovedprincipper, og det er hensigten, at vores platform skal hjælpe med at opbygge et community baseret på tillid og gennemsigtighed, som kan være med til at skabe bedre oplevelser for alle.

Vi hjælper dig gerne

Vi investerer meget tid og energi i at finde de bedste løsninger for vores platform, og vi vil gerne dele resultaterne med dig. Vi har testet og optimeret alle vores skabeloner og funktioner grundigt, så det er let for dig at gå i dialog med dine kunder, gøre et godt indtryk og forbedre din virksomhed.

Vi fortæller dig om alle de muligheder, du har med din konto og hjælper dig med at lære vores platform bedre at kende. Vores mål er at få dig godt i gang med at bruge Trustpilot, så du kan få mest muligt ud af at være en aktiv del af vores community.

Velkommen til Trustpilot. Vi er glade for, at du er her.

Næste: Invitér dine kunder for at modtage verificerede anmeldelser