Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Trin 1: Opdag - Saml anmeldelser

1

Når du starter med Trustpilot, anbefaler vi, at du bruger modulet Inviter dine kunder, som er en hurtig og brugervenlig måde at samle anmeldelser på. Det eneste, vi har brug for, er et navn, en e-mailadresse, og et referencenummer.

Inviter dine kunder: Tilføj invitationer

• Log ind på din Trustpilot virksomhedskonto (hvis du ikke allerede har registreret dig som virksomhedsbruger hos Trustpilot, kan du gøre det her)
  • Gå til funktionen Invitationer i venstre side af panelet
  • Vælg Inviter kunder i toppen af siden.
  • Inviter dine kunder ved at indsætte dine kunders e-mailadresse, navn og referencenummer. Du kan vælge en fil (.csv eller .txt), kopiere dine data eller indsætte det manuelt.
  • Fortsæt til næste trin.
Tips: Sådan optimerer du din konverteringsrate på dine anmeldelsesinvitationer
Hvornår skal du sende dine invitationer?
Baseret på markedsundersøgelser anbefaler vi, at du sender dine e-mailinvitationer omkring midten af ugen. Forbrugere vil oftest åbne deres e-mail lige før eller efter frokost, så du kan planlægge at sende invitationerne omkring klokken 10:30 eller 14.00.
På hvilket stadie af dine kunders ordrer skal du sende dine invitationer?
Afhængig af din service og virksomhed er det en god ide at ramme dine kunder på et tidspunkt, hvor kundernes ordre stadigvæk er frisk i deres hukommelse, men giv dem også nok tid til at kunne gøre brug af din virksomheds service. For eksempel kan du sørge for, at kunden modtager sine produkter, før invitationen.

Send fra

• Indsæt din afsenderinformation for at sikre, at dine invitationsemails ikke bliver betragtet som spam.
  • Afsendererens navn er hvad de fleste e-mail klienter viser i modtagerens indbakke som afsender.
  • Svar-til-email er den e-mailadresse, du ønsker, dine modtagere skal svare til, hvis de vælger at besvare invitationen (f.eks. info@yourdomain.com).
  • Afsender-email: Vælg din afsender-email - send dine invitationer enten fra noreply.invitations@trustpilotmail.com eller fra dit eget domæne.
  • Fortsæt til næste trin

Vælg skabelon

• Vælg en optimeret skabelon ved at trykke på knappen Vælg skabelon i øverste venstre hjørne.
  • Du kan tilpasse din skabelon ved at klikke på Rediger skabelon
  • Send en test-email til din e-mail, før du sender dine invitationer afsted.
  • Klik på Send invitationer, når du er tilfreds med din e-mailskabelon.
  • Gå til invitationshistorik for at følge dine invitationer.
  • Klik på Næste, hvis du er tilfreds med din e-mailskabelon, og tjek afsenderoplysningerne
  • Klik på Send invitationer, hvis oplysningerne er korrekte
  • Du kan følge dine invitationers status i din Invitationshistorik
Tips: Sådan fanger du dine kunders interesse med dine invitationer.
Emnefeltet: Vælg et emne, som springer i øjnene og fanger dine kunders opmærksomhed. Tidligere tests har vist gode resultater med følgende emnefelter: "[DomæneNavn] har brug for din feedback”, eller “Vurder din oplevelse med [DomæneNavn]”
Tilpas din invitationsskabelon: Tilføj dit eget logo og andre detaljer til din skabelon, der identificerer dit brand. Hold dig til korte og positive ord og undgå at bruge ord som spørgeskema eller undersøgelse, som kan få anmeldelsesprocessen til at virke længere. Tilføj, at du sætter pris på feedback, da det gør dig i stand til at forbedre din kunderservice.

Tilpas din virksomhedsinformation

Din virksomhedsprofil komplementerer dit website - brug din profil til at promovere din gode kundeservice.

Vælg Indstillinger og tryk på den relevante funktion.

• Firmaoplysninger: Brug denne side til at introducere din virksomhed og hold dine kunder opdateret med din kontaktinformation.
  • Promotionboks: Sørg for, at dine kunder kender til dit brand og kundeservice ved at bruge promotionboksen.
  • Garantiboks: Hvis du tilbyder dine kunder en garanti, f.eks. levering inden for 24 timer eller fri returret, kan du nævne det her.
  • Facebook Like-boks: Boost dine kunders tillid ved at implementere en Facebook Like-boks på din profilside.
  • Kategorier: Vælg kategorier, der reflekterer din akitivitet og hjælper brugere med at navigere og sammenligne anmeldelser imellem relevante virksomheder på Trustpilot. For mere information om kategorier kan du læse vores kategorisektion på Supportcenteret.

Mål din præstation

Mål dine gennemsnitlige anmeldelser per dag, din gennemsnitlige TrustScore, sendte invitationer og mere i Analytics-modulet.

For mere data, såsom hvordan dine anmeldelsesinvitationer præsterer per open rate, click rate og overordnet konvertering, er du måske nødt til at opgradere dit abonnement.

Fortsæt til næste trin >