Siden med serviceanmeldelser på din virksomhedskonto

Denne funktion er en del af Enhance-tilkøbet.

Få tilkøbet

Under Serviceanmeldelser på din virksomhedskonto kan du bl.a. administrere dine anmeldelser, gå i dialog med brugerne og dele dine anmeldelser på sociale medier.

Hvis der endnu ikke er nogen, der har anmeldt din virksomhed, finder du i stedet nyttige tips til at invitere dine kunder til at skrive serviceanmeldelser, og så kan du se, hvordan de vil se ud.

Når du har fået dine første anmeldelser, kan du gøre følgende:

Filtrér anmeldelser

For at se nærmere på bestemte typer anmeldelser kan du tilføje filtre. Du kan filtrere anmeldelser efter:

• Stjernebedømmelse
  • Om du har besvaret dem
  • Lokation
  • Om de er blevet rapporteret
  • Om brugeren er blevet kontaktet
  • Tag
  • Kilde
  • Dato

Angiv et filter, og klik på Anvend. Du kan tilføje flere filtre på samme tid.

Du kan også bruge søgefeltet til at finde bestemte anmeldelser eller alle anmeldelser, der indeholder specifikke søgeord.

Eksportér anmeldelser

Ved at eksportere dine anmeldelser som en CSV-fil kan du hurtigt og nemt tilgå dem uden at logge ind på din virksomhedskonto først.

1. Klik på Eksportér øverst til højre på siden med serviceanmeldelser.
  2. Vælg én af følgende muligheder i pop op-vinduet Eksportér dine anmeldelser:
    • Angiv et datointerval, og klik på Download .csv-fil.
    • Vælg Download alle anmeldelser, og klik på Download alle.

Anmeldelseskilder

Anmeldelser kommer fra flere forskellige steder. Nedenfor finder du en liste over de kilder, du kan indsamle dem fra:

Anmeldelseskilde Beskrivelse
Automatiske invitationer En invitation, der automatisk blev sendt via en integration mellem dine systemer og Trustpilot. Dette inkluderer AFS, vores e-commerce-plugins og invitationer trigget af et API.
Manuel invitation En invitation sendt med en af vores manuelle invitationsmetoder.
Organiske kilder En anmeldelse, som en kunde har skrevet på eget initiativ.
Genereret link Et API-genereret link, unikt link eller Business Generated Link, du har sendt til kunden fra dit eget e-mailsystem.
Simpel invitation En anmeldelse fra en bruger, der klikker på et generisk link til din virksomheds anmeldelsesformular på Trustpilot.
Integrerede anmeldelsesformularer En anmeldelse skrevet ved hjælp af anmeldelsesformularen, som er integreret på dit website.

Brugeroplysninger

Har du brug for flere oplysninger om en bruger eller en anmeldelse, vedkommende har skrevet? På siden med serviceanmeldelser finder du specifikke oplysninger om brugerne.

Brugeroplysninger: Klik på rullemenuen ved siden af brugerens navn for at se brugernavn, e-mailadresse, antal anmeldelser og lokation. Der vil også være et link til vedkommendes brugerprofil. Hvis anmeldelsen er organisk, vises brugerens e-mailadresse ikke.

Referencenummer: Med referencenummeret kan du identificere dine kunder og deres transaktioner. Vores system tilføjer automatisk referencenummeret, hvis det er inkluderet i invitationen. Hvis der er tale om en organisk anmeldelse, har brugeren muligvis ikke angivet et referencenummer.

Administrér dine anmeldelser

Nu hvor du har indsamlet en masse anmeldelser, er det tid til at administrere dem. Besvar, del og organisér dine anmeldelser ved hjælp af tags, og rapportér dem til vores content integrity-team, hvis du oplever problemer.

Klik på Svar, skriv dit svar, og klik på Offentliggør svar. Brugeren får besked om, at du har svaret, og svaret bliver vist under anmeldelsen.

• Del: Og bliv set. Du kan dele dine anmeldelser på Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.

Klik på Del, og vælg det ønskede sociale medie fra rullemenuen.

• Find bruger: Hvis du får en anmeldelse fra en bruger, du ikke genkender, kan du bruge funktionen Find bruger til at kontakte vedkommende direkte.

Klik på Find bruger, og følg instruktionerne.

• Rapportér: Hvis du mener, en anmeldelse er i strid med vores retningslinjer, kan du rapportere den til vores content integrity-team.

Klik først på Rapportér og derefter på Fortsæt. Vælg derefter en rapporteringsårsag i pop op-vinduet.

• Tag: Tilføj et tag til dine anmeldelser for at sikre, at de bliver inkluderet i en TrustBox eller andre applikationer. På denne måde når dine bedste anmeldelser ud til et bredere publikum.

Klik på + Tilføj tag, og indtast tagget i tekstboksen.

Bemærk: Du er muligvis nødt til at opgradere din pakke for at få adgang til alle funktionerne.