Serviceanmeldelsessiden

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Under Serviceanmeldelser på din virksomhedskonto kan du bl.a. administrere dine anmeldelser, gå i dialog med brugerne og dele dine anmeldelser på sociale medier.

Derudover kan du finde oplysninger om, hvordan du kommer i gang med at invitere dine kunder, hvis din virksomhed ikke er blevet anmeldt endnu. Og så kan du se, hvordan dine anmeldelser vil se ud.

Filtrér anmeldelser

For at se nærmere på bestemte typer anmeldelser kan du tilføje filtre. Du kan filtrere anmeldelser efter:

• stjernebedømmelse
  • om du har besvaret dem
  • lokation
  • om de er blevet rapporteret
  • om brugeren er blevet kontaktet
  • tag
  • kilde
  • dato

Vælg et filter, og klik på Anvend. Du kan tilføje flere filtre på samme tid.

Du kan også bruge søgefeltet til at finde bestemte anmeldelser.

Eksportér anmeldelser

Ved at eksportere dine anmeldelser som en CSV-fil kan du hurtigt og let få adgang til dem uden at gå ind på din virksomhedskonto.

1. Klik på Eksportér i højre side under Serviceanmeldelser.
  2. Vælg én af følgende muligheder i vinduet Eksportér dine anmeldelser:
    • Angiv et datointerval, og klik på Download .csv-fil.
    • Vælg Download alle anmeldelser, og klik på Download alle.

Anmeldelseskilder

Anmeldelser kommer fra flere forskellige steder. Nedenfor finder du en liste over de kilder, du kan indsamle dem fra:

Anmeldelseskilde Beskrivelse
Automatisk invitation En invitation, der automatisk blev sendt via en integration mellem dine systemer og Trustpilot. Dette inkluderer AFS, vores eCommerce-plugins og invitationer trigget af et API.
Manuel invitation En invitation sendt med en af vores manuelle invitationsmetoder.
Organisk En anmeldelse, som en kunde har skrevet på eget initiativ.
Genereret link Et API-genereret link, unikt link eller Business Generated Link, du har sendt til kunden fra dit eget e-mailsystem.
Simpel invitation En anmeldelse fra en bruger, der klikker på et generisk link til din virksomheds anmeldelsesformular på Trustpilot.
Integreret anmeldelsesformular En anmeldelse skrevet ved hjælp af anmeldelsesformularen, som er integreret på dit website.

Brugeroplysninger

Under Serviceanmeldelser på din virksomhedskonto kan du finde oplysninger om brugerne, som for eksempel hvem der har skrevet en anmeldelse, og du kan kontakte en bruger ang. en anmeldelse, vedkommende har skrevet.

Brugeroplysninger: Før markøren hen over brugerens navn for at se brugernavn, e-mailadresse, antal anmeldelser og lokation. Der vil også være et link til vedkommendes brugerprofil. Hvis anmeldelsen er organisk, vises brugerens e-mailadresse ikke.

Referencenummer: Med referencenummeret kan du identificere dine kunder og deres transaktioner. Vores system tilføjer automatisk referencenummeret, hvis det er inkluderet i invitationen. Hvis der er tale om en organisk anmeldelse, er der muligvis ikke angivet et referencenummer.

Administrér dine anmeldelser

Nu hvor du har indsamlet en masse anmeldelser, er det tid til at administrere dem. Besvar, del og organisér dine anmeldelser ved hjælp af tags, og rapportér dem til vores compliance-team, hvis du oplever problemer.

• Besvar: Det er en god idé at besvare dine anmeldelser, da det viser, at dine kunder er vigtige for dig, og at du sætter pris på både positiv og negativ feedback. Hvis du kommer med et velovervejet og konstruktivt svar på en negativ anmeldelse, kan den negative oplevelse vendes til en positiv.
  • Klik på Svar. Skriv dit svar, og klik på Offentliggør svar. Brugeren får besked om, at du har svaret, og svaret bliver vist under anmeldelsen.

• Del: Del dine anmeldelser på Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.
  • Klik på Del, og vælg det ønskede sociale medie fra rullemenuen.

• Find bruger: Hvis du får en anmeldelse fra en bruger, du ikke genkender, kan du bruge funktionen Find bruger til at kontakte vedkommende direkte.
  • Klik på Find bruger, og følg instruktionerne.

• Rapportér: Hvis du mener, at en anmeldelse er i strid med vores retningslinjer, kan du rapportere den til vores compliance-team.
  • Klik på Rapportér og derefter på Fortsæt. Herefter skal du vælge årsagerne til rapporteringen.

• Tag: Tilføj et tag til dine anmeldelser for at sikre, at de bliver inkluderet i en TrustBox eller andre applikationer. På denne måde når dine bedste anmeldelser ud til et bredere publikum.
  • Klik på Tilføj tag, og indtast tagget i tekstboksen.

Bemærk: For at få adgang til alle funktionerne er du muligvis nødt til at opgradere din pakke.