Serviceanmeldelsessiden

Denne funktion er en del af Enhance-tilkøbet.

Få tilkøbet

Under Serviceanmeldelser på din virksomhedskonto kan du bl.a. filtrere, eksportere og administrere dine anmeldelser.

Når en bruger offentliggør en serviceanmeldelse på din virksomhedsprofil, vil du også kunne finde den på din virksomhedskonto ved at vælge Anmeldelser > Serviceanmeldelser.

Bemærk: Hvis din virksomhed ikke har fået nogen serviceanmeldelser endnu, finder du i stedet oplysninger om, hvordan du kan invitere dine kunder til at skrive anmeldelser, samt eksempler på dem.

Filtrér serviceanmeldelser

Alle dine serviceanmeldelser vises i kronologisk rækkefølge på serviceanmeldelsessiden, men du kan hurtigt sortere dem ved hjælp af forskellige filtre.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Serviceanmeldelser.

1. Brug søgefeltet til at finde en specifik anmeldelse, eller angiv et filter for Stjernebedømmelse, Svar, Dato, Lokation, Rapportering, Find bruger, Tags eller Kilde under Indbakke.

1. Vælg et filter, og klik på Anvend i rullemenuen.
Bemærk: Du kan sagtens anvende flere filtre på én gang.
  1. For at fjerne et filter skal du vælge det og derefter klikke på Ryd i rullemenuen. Hvis du vil fjerne alle anvendte filtre, skal du klikke på Ryd alle.

Eksportér serviceanmeldelser

Ved at eksportere serviceanmeldelser som en CSV-fil kan du hurtigt og nemt tilgå dem uden at logge ind på din virksomhedskonto først.

Bemærk: Du kan vælge at eksportere kun filtrerede anmeldelser eller alle anmeldelser på én gang.
  1. Gå ind på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Serviceanmeldelser, og klik på Eksportér øverst til højre.
  2. Angiv dato eller tidsinterval, eller klik på Brugerdefineret > Dato, tilføj Brugerdefineret interval, og klik på Anvend.
  3. Klik derefter på Download .csv-fil.

Mangler du oplysninger om en bruger?

Så skal du blot klikke på brugernavnet under stjernebedømmelsen i den pågældende anmeldelse for at se vedkommendes anmeldelser og placering. Hvis brugeren blev inviteret af din virksomhed til at skrive en anmeldelse, fremgår vedkommendes e-mailadresse også. Og ved hjælp af vores Find bruger-funktion kan du kontakte brugeren direkte og spørge efter flere oplysninger.

Find et referencenummer

Med et referencenummer kan du finde frem til dine kunder i dit system. Hvis du har bedt en bruger om at angive et referencenummer, finder du det i vedkommendes anmeldelse på serviceanmeldelsessiden.

Find en anmeldelseskilde eller -markering

Anmeldelseskilden og -markeringen viser, om den pågældende bruger skrev anmeldelsen på eget initiativ eller blev inviteret til det, og hvilken invitationsmetode virksomheden brugte til formålet. Anmeldelsesmarkeringer kan ses af alle besøgende på din virksomhedsprofil, mens anmeldelseskilder kun fremgår af anmeldelserne på serviceanmeldelsessiden på din virksomhedskonto.

Serviceanmeldelsessiden har mere at byde på

Besvar anmeldelser

Del anmeldelser

Tag anmeldelser

Rapportér anmeldelser

Få et overblik over dine rapporteringsaktiviteter