Brugeranmeldelsessiden

Under Brugeranmeldelser på din virksomhedskonto kan du bl.a. administrere dine anmeldelser, gå i dialog med brugerne og dele dine anmeldelser på sociale medier.

Hvis din virksomhed ikke er blevet anmeldt endnu, kan du under Brugeranmeldelser finde oplysninger om, hvordan du kommer i gang med at invitere dine kunder. Du kan også se, hvordan anmeldelserne, du vil modtage, ser ud.

Indsamling af anmeldelser

Anmeldelser kommer fra flere forskellige steder. Nedenfor er en liste over de kilder, du kan indsamle dem fra:

Indsamlingsmetode Beskrivelse
Automatisk invitation En invitation der automatisk blev sendt via den integration, du har sat op mellem dit eCommerce-system og Trustpilot. Dette er den mest effektive måde at indsamle anmeldelser på.
Manuel invitation En invitation Trustpilot sender, når du har uploadet en .csv-fil med dine eksisterende kunders kontaktoplysninger.
Organisk En anmeldelse som en kunde har skrevet på eget initiativ.
Genereret link Et invitationslink du har genereret og sendt til tidligere kunder via e-mail.
Simpel invitation En invitation med et generisk link til din virksomheds anmeldelsesformular på Trustpilot.
Integreret anmeldelsesformular En anmeldelse skrevet ved hjælp af anmeldelsesformularen på dit eget website.

Brugeroplysninger

Vil du gerne vide mere om, hvem der har skrevet en anmeldelse, eller kontakte nogen vedrørende en anmeldelse, de har skrevet? Under Brugeranmeldelser kan du finde visse oplysninger om brugerne.

Brugerprofil – Klik på brugerens navn for f.eks. at se et billede samt oplysninger om land og sprog. Hvis anmeldelsen er organisk, vises brugerens e-mailadresse ikke.

Referencenummer – Med referencenummeret kan du identificere dine kunder og deres transaktioner. Vores system tilføjer automatisk referencenummeret, hvis det er inkluderet i invitationen. Hvis der er tale om en organisk anmeldelse, er der muligvis ikke angivet et referencenummer.

Find bruger – Hvis du får en anmeldelse fra en bruger, du ikke genkender, kan du bruge funktionen Find bruger til at kontakte vedkommende direkte.

• Klik på Find bruger, og følg instruktionerne.

Administrér dine anmeldelser

Nu hvor du har indsamlet en masse anmeldelser, er det tid til at administrere dem. Besvar, del og organisér dine anmeldelser ved hjælp af tags, og rapportér dem til vores compliance-team, hvis du oplever problemer.

Del – Del dine anmeldelser på Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.

• Klik på Del-ikonet, og vælg det ønskede sociale medie fra rullemenuen.

Besvar – Det er en god idé at besvare dine anmeldelser, da det viser, at dine kunder er vigtige for dig, og at du sætter pris på både positiv og negativ feedback. Hvis du besvarer en negativ anmeldelse velovervejet og konstruktivt, kan den negative oplevelse vendes til en positiv oplevelse.

• Klik på Svar. Skriv dit svar, og klik på Offentliggør. Brugeren får besked om, at du har svaret, og svaret bliver vist under anmeldelsen.

Rapportér – Hvis du mener, at en anmeldelse er i strid med vores retningslinjer, kan du rapportere den til vores compliance-team.

• Klik på Rapportér og derefter på Fortsæt. Herefter skal du vælge årsagerne til rapporteringen.

Tag – Tilføj et tag til dine anmeldelser for at sikre, at de bliver inkluderet i en TrustBox eller andre applikationer. På denne måde når dine bedste anmeldelser ud til et bredere publikum.

• Klik på Tilføj tag, og indtast tagget i tekstboksen.

Filtrér anmeldelser – For at se nærmere på bestemte typer anmeldelser kan du tilføje filtre. Filtrér anmeldelserne efter stjernebedømmelse, dato, kilde, tag, om de er blevet rapporteret, eller om du har besvaret dem. Du kan også bruge søgefeltet til at finde anmeldelser ud fra brugernavn, referencenummer eller e-mailadresse.

Eksportér anmeldelser – Brug Eksportér anmeldelser til at gemme en lokal kopi af dine anmeldelser.

• Vælg fanen Eksportér anmeldelser, og vælg et datointerval på siden Eksportér dine anmeldelser. Klik derefter på Generér .csv-fil.

Hvis du ikke forlader siden, mens filen genereres, downloades den automatisk, når den er klar.

Bemærk: For at få adgang til nogle af disse funktioner er du muligvis nødt til at opgradere din pakke