Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Brugeranmeldelsessiden Følg

Siden med brugeranmeldelser på din virksomhedsprofil giver dig en detaljeret indsigt i dine kunders anmeldelser. Blandt andet giver dette dig mulighed for at læse dine anmeldelser, besvare anmeldelser fra dine kunder og dele dine anmeldelser på de sociale medier.

Identificer anmeldelse og anmelder

Kilde til anmeldelsen: Der er fire forskellige kilder til en anmeldelse: Tre af dem kommer direkte fra Trustpilots invitationsfunktioner: Manuelle invitationer, Automatisk Feedback Service og Unikke links. Den fjerde kilde er organisk - her har brugeren selv logget ind og skrevet anmeldelsen, uden først at være inviteret af den anmeldte virksomhed.

Anmelderens profil: Ved at klikke på anmelderens navn kan du se information om anmelderen (f.eks. land, sprog, billede osv.) Hvis anmeldelsen er organisk, vil e-mailadressen ikke blive vist, og navnet bliver kun vist, hvis brugeren selv har indsat det.

Referencenummer: Referencenummeret hjælper dig med at identificere dine kunder og deres ordrer. Vores system identificerer referencenummeret, når du benytter dig af vores invitationsfunktioner. Hvis anmeldelsen er organisk, kan referencenummeret være blankt, medmindre du har valgt at anmode brugere om at indtaste et referencenummer. Du kan læse denne artikel, hvis du vil vide mere om at anmode brugere om at indsætte et referencenummer.

Administrer dine anmeldelser

Deling: Du har mulighed for at dele dine anmeldelser på Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn. Klik på ikonerne for sociale medier og følg instruktionerne på skærmen.

Svar: Under brugeranmeldelser på din virksomhedsprofil, kan du svare på dine kunders anmeldelser. Klik på knappen svar under anmeldelsen, skriv dit svar og gem. Anmelderen vil herefter blive notificeret via e-mail. Læs denne artikel for mere information: Hvordan skal jeg reagere på anmeldelser?

Rapporter: Hvis du mener, en anmeldelse overtræder vores retningslinjer, har du mulighed for at rapportere anmeldelsen fra brugeranmeldelsessiden på din virksomhedsprofil. Klik på rapporter og vælg den relevante rapporteringsmulighed. Læs denne artikel for mere information om at rapportere anmeldelser: Sådan rapporterer du anmeldelser fra din virksomhedsprofil

Tagging: Du kan bruge tags til at inkludere anmeldelser i en TrustBox eller andre applikationer - det eneste, du skal gøre, er at trykke på den blå Tilføj tag-knap. Du vil se en tekstboks, hvor du kan indsætte et tag. Læs denne artikel for mere information: Tagging og pre-tagging af brugeranmeldelser

Filtrer anmeldelser: Du kan filtrere dine anmeldelser efter antal stjerner, dato, om de er rapporteret, om de allerede er besvaret, hvilken kilde de kommer fra og ud fra tags (kun ét tag ad gangen). Søgefeltet giver dig mulighed for at søge på brugernavn, referencenummer eller e-mail.

Export reviews: Hvis du ønsker at eksportere dine anmeldelser til en csv-fil, kan du klikke på knappen eksporter, og du vil blive sendt til siden Eksporter dine anmeldelser. Vælg til- og fra-dato og klik på Generér .csv. Du vil herefter modtage en e-mail med et link til din .csv-fil, som indeholder dine anmeldelsesdata. Hvis du venter på siden, mens filen bliver genereret, vil den blive downloadet automatisk, så snart den er klar.

Vær opmærksom på, at du muligvis skal opgradere din pakke for at kunne bruge denne funktion.