Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Zapier - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer Zapier?

Først og fremmest skal du oprette en Zap. En Zap er en model for en opgave (task), som du vil have skal udføres igen og igen. Det ser sådan her ud: Når der sker noget nyt i A, udløser det følgende i B. Den første del (A) er udløseren og den anden del (B) er funktionen. For eksempel: Når jeg modtager en ny ordre i Shopify, oprettes der en ny anmeldelsesinvitation i Trustpilot.

Konfigurationsindstillingerne gør det muligt at bestemme hvilken information fra udløser-app’en, der sendes til funktions-app’en. Udover de eksisterende valgmuligheder i drop down-menuen, kan du anvende statisk tekst og brugerdefinerede felter.

Zapier vil guide dig igennem de enkle trin til at oprette forbindelse og bestemme hvilke områder, du sender fra app’en til Trustpilot. Du kan komme i gang med Zaps på ingen tid.

Så snart Zap’en er oprettet tager Zapier sig af resten. Den tjekker regelmæssigt udløser-app’en for nye data. Når Zap’en udløses, udfører Zapier automatisk funktionen for dig. Lad os sige, at du får fem nye ordrer i Shopify. Zapier vil tage dem alle og lave en ny anmeldelsesinvitation i Trustpilot for hver enkelt, tilpasset efter, hvordan du opsætter Zap’en.

Når du først har oprettet en Zap én gang, vil data blive sendt fra en app til en anden, uden at du behøver foretage dig yderligere. Du kan overvåge al aktivitet i dit Zapier-dashboard, administrere dine tilsluttede konti samt aktivere og deaktivere Zaps, som det passer dig. Læs mere her.

Åbn alle

Hvad kan du bruge det til?

Fordelen er at Zapier tilbyder en høj grad af fleksibilitet, når anmeldelsesinvitationer afsendes.

• Segmentering af invitations-emails: Segmentering efter tidszone, land og/eller sprog giver dig mulighed for at gøre dine invitations-emails mere personlige - og dermed mere relevante. Hvis nogen modtager en invitation-semail på deres modersmål, på deres mest aktive tidspunkt og i deres respektive by, kan de være mere tilbøjelige til at skrive en anmeldelse.

Bemærk: Der er ingen risiko for, at du spammer dine kunder. Lad os sige, at en invitations-email oprindeligt er indstillet til blive sendt til de seneste 25 kunder, hvoraf fem af dem registrerer sig for at skrive en anmeldelse. En påmindelses-email, der sendes via Zapier, kan sendes 3 uger senere til de samme 25, men e-mailen vil kun blive sendt til de 20, der endnu ikke har skrevet en anmeldelse. Vores system kigger på alle e-mails, der er sendt til brugere, som allerede har skrevet en anmeldelse med en specifik e-mailadresse. Hvis en bruger allerede har skrevet en anmeldelse af den pågældende virksomhed, vil de altså ikke modtage en ny invitations-email fra os for samme virksomhed.

Hvordan ser et eksempel på en Zap ud?

Et eksempel på en Zap er Tilføj nye kundeoplysninger til Trustpilots liste over anmeldelsesinvitationer. Hver gang du modtager en ny ordre i Shopify, vil Zapier tilføje kundeoplysningerne til listen over modtagere af anmeldelsesinvitationer.

Hvis du nu ønskede at tilføje de samme kundeoplysninger til en anden og mere segmenteret liste over invitations-emails, ville du skulle oprette endnu en Zap.

Hvad er opgaver (Tasks)?

Hver gang din Zap udfører dens funktion, tæller det som en opgave. For eksempel tæller hver ny anmeldelsesinvitation som en opgave. For hver invitations-email, der er blevet sendt, vil du bruge én opgave. (Antallet af opgaver, du kan bruge pr. måned, bestemmes af din kontoplan for Zapier. Mere information om planerne kan findes her).

Hvordan starter jeg min gratis prøveversion af Zapier?

Hvis du tilmelder dig Zapier gennem Trustpilots app-side, vil du få en 3-måneders gratis prøveversion, som i denne periode giver dig adgang til ubegrænsede Zaps og opgaver.

Når din prøveversion udløber, vil alt over fem Zaps (som er maksimum for den gratis version) blive sat på pause, og grænsen for opgaver vil herefter sættes til 100 pr. måned. Zaps, der bruger premium-apps, vil også blive sat på pause. Zapier vil sende dig en e-mail, der forklarer din status.

Sådan starter du din gratis prøveversion:

1. Gå til Zapier på Trustpilot Apps.
  2. Klik på Use this Zap.
  1. Tilmeld dig Zapier eller log på din eksisterende konto.
  1. Klik på Make this Zap (bemærk: du kan altid annullere dette).
  1. Forbind med din konto, f.eks. Shopify.
  1. Installer Zapier.
  1. Opret testudløser for at kontrollere forbindelsen til din Zapier-app.