Verifikation med referencenummer

Under særlige omstændigheder kan virksomheder få mulighed for at bruge vores værktøj 'Verifikation med referencenummer' for at sikre, at deres anmeldelser er skrevet af reelle brugere.

Bemærk: Værktøjet bruges dog kun i tilfælde af misbrug og er ikke det samme som vores referencenummerfunktion. Sidstnævnte kan benyttes af virksomheder til at matche brugere med deres oplevelser.

Hvilket formål tjener det?

Trustpilot er et community for online-anmeldelser, der er tilgængeligt for alle. Vi vil gerne indsamle så mange reelle anmeldelser om købs- eller serviceoplevelser som muligt, så det glæder os, at flertallet af vores brugere deler vores gode hensigter om at hjælpe andre.

I de sjældne tilfælde, hvor virksomheder oplever misbrug på deres virksomhedsprofiler, kan de anmode om at bruge vores værktøj Verifikation med referencenummer.

Dermed er brugerne nødt til at indtaste et gyldigt referencenummer, før de kan skrive en anmeldelse om virksomheden, hvilket er med til at sikre, at brugerne er egentlige kunder.

Hvordan kan jeg aktivere værktøjet?

Hvis din virksomhed har oplevet misbrug, og du gerne vil aktivere Verifikation med referencenummer, kan du kontakte vores compliance-team på compliance@trustpilot.com og vedhæfte dokumentation af misbruget. Vi bruger dokumentationen til at vurdere, om din virksomhed er berettiget til at få adgang til værktøjet eller ej.

Bemærk: Hvis din virksomhed får adgang til værktøjet, vil vores compliance-team løbende vurdere din virksomheds behov for det. Hvis vi vurderer, at der ikke længere er behov for det, giver vores compliance-team besked om, at værktøjet vil blive deaktiveret.

Du finder også betingelserne for brug af Verifikation med referencenummer i vores virksomhedsretningslinjer.