Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Verifikation med referencenummer Følg

Trustpilot er et online community, der gennem anmeldelser giver forbrugere og virksomheder mulighed for at gå i åben dialog. Det betyder, at vi ønsker, at så mange brugere som muligt har muligheden for at skrive anmeldelser om deres købsoplevelser.

Størstedelen af vores brugere har gode intentioner, men nogle få virksomheder oplever i enkelte tilfælde misbrug af deres virksomhedsprofil. I disse tilfælde kan virksomheder anmode om at bruge vores værktøj til at verificere referencenumre på deres profil. Det betyder, at brugerne skal indtaste et referencenummer for at kunne skrive en anmeldelse af virksomheden, hvilket hjælper til at sikre, at anmeldelser er baseret på faktiske kundeoplevelser.

Kontakt vores Compliance Team på compliance@trustpilot.com, hvis din virksomhed har oplevet misbrug eller chikane på jeres profil, og vedhæft dokumentation af misbruget.

Vær opmærksom på, at vores Compliance Team løbende vil vurdere, om der stadig er behov for at verificere referencenumre. Hvis vi afgør, at der ikke længere er behov for funktionen, kontakter vores Compliance Team dig.