Ofte stillede spørgsmål om produktanmeldelser

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Supplér dine serviceanmeldelser med produktanmeldelser, og hjælp dine kunder med at vælge, hvilke produkter de skal købe.

Implementér Trustpilots produktanmeldelser direkte på din produktside, så dine kunder har mulighed for at anmelde og bedømme de produkter, de har købt. Produktanmeldelser gør det nemmere for kunder at træffe en købsbeslutning, og samtidig får du værdifuld produktindsigt.

Er produktanmeldelser tilgængelige på alle sprog?

Ja, produktanmeldelser er tilgængelige på alle de sprog, som Trustpilot understøtter.

Hvordan inviterer jeg mine kunder til at skrive en produktanmeldelse?

Du kan invitere kunder til at skrive en produktanmeldelse på fire forskellige måder: Invitér dem fra din virksomhedskonto, skræddersy en integration med vores API'er, brug AFS, eller benyt en af vores eCommerce-applikationer.

Invitationsmetode Beskrivelse
Manuelle invitationer Følg instruktionerne på din virksomhedskonto for at sende invitationer manuelt.
Automatisk Feedback Service Opsæt AFS for at invitere dine kunder automatisk.
eCommerce-integrationer Forbind Trustpilot direkte med din eCommerce-platform for at trigge kundeinvitationer automatisk.
API Send API-links til dine kunder med et e-mailværktøj, f.eks. MailChimp. Du kan også invitere kunder med Trustpilots invitationsværktøj. Kunderne bliver bedt om at skrive en serviceanmeldelse og bliver derefter videresendt til en produktanmeldelsesformular.

Kan jeg bestemme hvornår mine produktanmeldelsesinvitationer bliver sendt?

Ja. Hvis du bruger vores API'er eller Automatiske Feedback Service, kan du vælge både dato og tidspunkt for afsendelse af produktanmeldelsesinvitationerne.

Kan jeg importere produktanmeldelser som ikke er indsamlet med Trustpilot?

Ja, du kan importere anmeldelser, som ikke er indsamlet med Trustpilot.

Hvordan deler jeg mine produktanmeldelser på mit website?

Du kan dele dine produktanmeldelser på dit website ved at integrere en eller flere af vores TrustBoxe eller ved at integrere anmeldelser direkte fra vores API'er.

Til SEO anbefaler vi, at du bruger vores Product Reviews SEO-TrustBox.

Kan jeg dele mine produktanmeldelser på sociale medier?

Ja, du kan dele dine anmeldelser på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Gå til din virksomhedskonto > Produktanmeldelser, og find den anmeldelse, du vil dele. Klik derefter på Del, og vælg den kanal, du vil dele anmeldelsen på.

Kan alle skrive en produktanmeldelse?

I øjeblikket kan dine kunder kun skrive en produktanmeldelse, hvis du sender dem en invitation.

Bør jeg vise produktanmeldelser på mit website?

Da vi ikke viser produktanmeldelser på Trustpilot.dk, anbefaler vi, at du viser dem på dit website. Du kan implementere produktanmeldelser på dit website ved hjælp af enten en TrustBox eller Trustpilots API'er.

Hvordan ser produktanmeldelsesformularen ud?

Her er et eksempel på, hvordan produktanmeldelsesformularen ser ud:

Hvor kan jeg se mine produktanmeldelser?

Du kan se dine produktanmeldelser på din virksomhedskonto under Produktanmeldelser.

Hvordan kan jeg integrere produktanmeldelser jeg har indsamlet med og uden Trustpilot?

Du kan nemt importere og vise alle anmeldelser af et givet produkt med vores Product Reviews MultiSource-TrustBox.

Er der SEO-fordele ved produktanmeldelser?

Produktanmeldelser offentliggøres ikke på Trustpilot.dk, så hvis du vil opnå SEO-fordele, anbefaler vi, at du viser dem på dit website med vores TrustBoxe til produktanmeldelser.

Eksempel på en produktanmeldelse med Rich Snippets i Google:

Kommentarer

Log ind for at kommentere.