Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Introduktion til produktanmeldelser og ofte stillede spørgsmål Følg

Suppler dine brugeranmeldelser med produktanmeldelser og hjælp dine kunder med at vælge, hvilke produkter de skal købe. Implementer Trustpilots Produktanmeldelser direkte på din produktside, og giv dine kunder mulighed for at anmelde og bedømme de produkter de har købt. Produktanmeldelser hjælper nye kunder med at træffe en velovervejet købsbeslutning, mens du får værdifuld produktindsigt.

Se denne video for at lære mere om, hvordan produktanmeldelser virker.

Er produktanmeldelser tilgængelige på alle sprog?

Ja, du kan indsamle produktanmeldelser på alle sprog, der understøttes af Trustpilot.

Hvordan bliver mine produktanmeldelsers samlede resultat vist?

Dit samlede resultat bliver vist som stjernebedømmelser på 1-5 stjerner. Der vises ikke nogen TrustScore (nummer) eller stjernemarkering (tekst).

Hvordan beregnes min stjernebedømmelse?

Din stjernebedømmelse er gennemsnittet af alle anmeldelser for et specifikt produkt.

Hvordan inviterer jeg mine kunder til at skrive en produktanmeldelse?

Du kan invitere dine kunder til at skrive produktanmeldelser på 3 måder: Inviter kunder via din virksomhedskonto, skab en brugertilpasset API-integration eller ved at bruge en af vores apps.

• Virksomhedskonto: Følg instruktionerne på skærmen eller læs mere her.
  • Apps: Forbind Trustpilot direkte med dit eCommerce-system, så invitationer bliver sendt ud automatisk. For eksempel med Magento, Shopify, BigCommerce eller WooCommerce.
  • API:
    • Generér links og send dem til dine kunder med et e-mailværktøj, f.eks. Mailchimp.
    • Send invitationer med Trustpilots invitationsværktøj. Kunderne bliver anmodet om at skrive en brugeranmeldelse og bliver derefter sendt videre til en formular for produktanmeldelser.

Hvilke informationer skal der bruges, når jeg gerne vil have en kunde til at anmelde mit produkt, og hvordan sender jeg disse informationer til Trustpilot?

Trustpilot skal bruge følgende produktinformationer for at sende anmeldelsesinvitationer:

• Produktnummer (SKU)
  • Et link til produktet på din hjemmeside
  • Et link til et billede af produktet (valgfrit, men anbefalet)
  • Produktets navn
  • Kundens navn
  • Kundens e-mailadresse

Denne information sendes automatisk til Trustpilot, hvis du bruger vores API'er eller apps.

Kan jeg invitere mine kunder til at skrive flere produktanmeldelser?

På nuværende tidspunkt kan du kun få én produktanmeldelse og én serviceanmeldelse fra den samme kunde, når du inviterer via Trustpilot. Hvis du gerne vil sende flere invitationer til at skrive produktanmeldelser til samme kunde, anbefaler vi, at du genererer links ved hjælp af API'er og sender dem til dine kunder via et e-mailværktøj såsom MailChimp eller lignende.

Kan jeg bestemme hvornår invitationerne til produktanmeldelser bliver sendt?

Ja, du kan vælge en periode i indstillingerne for produktanmeldelser. Du kan vælge et bestemt tidspunkt, hvis du bruger API'er, og du får endnu flere valgmuligheder med Apps.

Er det muligt at integrere produktanmeldelser, som ikke er indsamlet med Trustpilot?

Ja, du kan integrere produktanmeldelser, som du ikke har indsamlet med Trustpilot. Find mere information her.

Kan jeg svare på en produktanmeldelse?

Ja, du kan svare på anmeldelser fra modulet Produktanmeldelser på din virksomhedskonto.

Bliver mine svar vist i en Product Reviews TrustBox?

Indtil videre kan man ikke se svar i vores Product Reviews TrustBox. Hvis du gerne vil vise svar på din hjemmeside, anbefaler vi, at du bruger Trustpilots API'er til at bygge en brugertilpasset widget.

Kan mine kunder besvare mig?

Ja, men først når du har startet en samtale ved at svare på en produktanmeldelse. Hvis forfatteren svarer tilbage på dit svar, vil du også kunne se besvarelsen på din virksomhedskonto under Produktanmeldelser.

Hvordan deler jeg mine produktanmeldelser på min hjemmeside?

Du kan dele dine produktanmeldelser enten ved at integrere én eller flere af vores TrustBoxe eller ved at bruge vores API'er til at integrere anmeldelser. For SEO anbefaler vi, at du bruger vores Product Reviews SEO TrustBox, som er nem at implementere. Alternativt kan du bruge vores API'er direkte.

Hvordan adskiller produkt-TrustBoxe sig, når det kommer til implementering og fleksibilitet?

Implementeringens sværhedsgrad

Designets fleksibilitet

Produktorienterede TrustBoxe med og uden SEO Let Begrænset fleksibilitet
SEO TrustBox Mellem Gennemsnitlig fleksibilitet
Brugertilpassede API-integrationer Svært Maksimal fleksibilitet

Kan alle skrive en produktanmeldelse?

I øjeblikket kan brugere kun skrive en produktanmeldelse, hvis du har sendt dem en invitation.

Skal jeg vise alle mine produktanmeldelser på min hjemmeside?

Du bør vise alle produktanmeldelser på din side - den eneste undtagelse er, hvis en anmeldelse ikke overholder Trustpilots retningslinjer. Du er også ansvarlig for at implementere produktanmeldelserne på din hjemmeside, enten med en produkt-rettet TrustBox eller med Trustpilot-API'er.

Hvor bliver mine produktanmeldelser vist, udover på min hjemmeside?

Alle produktanmeldelser bliver sendt i et feed til Google Shopping. Dine produktanmeldelser kan således blive brugt af Google til at vise stjernebedømmelser for de produkter, du sælger.

Hvordan kan jeg sikre mig, at produktanmeldelserne ikke er falske?

Man kan kun skrive en produktanmeldelse, hvis man har fået en invitation. Det betyder, at du har kontrol over, hvem der får invitationerne.

Hvor kan jeg se mine produktanmeldelser?

Du kan se alle dine produktanmeldelser, hvis du logger ind på din virksomhedskonto og kigger under Produktanmeldelser.

Kan jeg filtrere mine anmeldelser efter produkt?

Ja, du kan filtrere anmeldelser baseret på produktnummer/SKU, stjerner, svarstatus, anmeldelsesstatus og datointerval og på den måde nemt få et overblik over alle dine anmeldelser for hvert produkt. Lær mere om produktanmeldelser.

Hvordan kan jeg integrere mine Trustpilot-anmeldelser og anmeldelser fra andre steder end Trustpilot?

Du kan bruge vores Product Reviews MultiSource TrustBox til nemt at importere og vise alle anmeldelser for et produkt. Derudover kan du bruge vores Product Reviews MultiSource SEO TrustBox, hvis du vil have SEO-fordele.

Kan jeg opmærke mine kategorisider med den akkumulerede bedømmelse af mine produkter?

Nej. Produktanmeldelser kan kun bruges på produktsider, ikke på kategorisider. Se Googles retningslinjer for mere information.

Hvorfor bliver mine produktanmeldelser ikke vist i Google Shopping?

Her er de fire mest almindelige grunde til, at du ikke ser dine anmeldelser:

1. Du har ikke søgt om at få dine stjernebedømmelser i Google Product Listing Ads. Læs Googles specifikation for produktfeeds for at lære mere om, hvordan du får et feed med dine produkter sendt til Google.
  2. Du lever ikke op til Googles minimumskrav. Du skal have mindst 50 produktanmeldelser i dit feed for at blive vist i Google Shopping. Derudover skal dit produkt have mindst 3 anmeldelser for at blive vist, hvoraf en af dem skal være skrevet af en inviteret kunde.
  3. De SKU og/eller produkt-URL’er, du har sendt til Google, er forskellige fra dem, du har sendt til Trustpilot.
  4. Produktanmeldelser i Google Shopping er ikke tilgængelig i alle lande, herunder Danmark.

Hvor lang tid går der, fra feed'et med produktanmeldelser bliver sendt, til en produktanmeldelse kan ses i Google Shopping?

Det tager ca. 5-6 uger for Google at afslutte processen og lægge produktanmeldelsen op på Google Shopping. Processen er fordelt på 1-2 ugers onboarding og 3-4 ugers behandlingsproces. Trustpilot indsender dagligt nye produktanmeldelser til Google. Af og til har Google problemer med at behandle feed’et, hvilket betyder, at offentliggørelsen af produktanmeldelserne bliver forsinket.

Kan man få SEO-fordele fra sine produktanmeldelser?

• Du kan få en høj placering i Googles søgeresultater med data fra dine produktanmeldelser, da det bliver anset for at være relevant, unikt og opdateret. For at Google kan gøre dine anmeldelsesdata indekserbare, kan du bruge en af følgende metoder:
    • Product Reviews SEO TrustBoxes: Dette er en client-side-implementering, der viser produktanmeldelser. De er lige så nemme at implementere som vores andre TrustBoxe.
    • Vi har en server-side-implementering af SEO TrustBoxe, hvor vi giver dig et markup, der gør TrustBoxen SEO-venlig.
    • Du er velkommen til at bruge vores API'er og tilføje schema.org/produkt-markup for at gøre det SEO-venligt, hvis vores TrustBoxe ikke passer til dit design.
  • Din stjernebedømmelse bliver synlig i Googles søgeresultater, hvis produktanmeldelserne på din hjemmeside er formateret som Rich Snippet-data. Når der indekseres, vil Google automatisk genkende indholdet og vise stjernebedømmelser i søgeresultater. Du kan læse mere om Rich Snippets på schema.org.

• Product listing ads med bedømmelser er tilgængelige i USA, Storbritannien, Australien, Tyskland, Frankring, Japan, Italien, Holland, Brasilien, Spanien, Schweiz og Tjekkiet. Stjernebedømmelser i Product Listing Ads vil kun være synlige, hvis du deler alle dine produktanmeldelser med Google. For at få stjerner i Product Listing Ads skal du have en Google AdWords-konto og en Google Merchant Center-konto, og du skal sende alle dine produktanmeldelser i et feed direkte til Google Shopping. Dette er et andet produktfeed end det, Trustpilot sender til Google Shopping.

Hvis dine produkter ikke ses i produktsøgninger, så er det muligt, du ikke lever op til Googles betingelser.