AFS 1.0 guide: e-conomic

Vær opmærksom på, at denne vejledning kun gælder, hvis du endnu ikke har opgraderet til AFS 2.0. Klik her for at læse vores guide til AFS 2.0.

Automatisk Feedback Service 2.0 er en smartere og langt bedre måde at integrere Trustpilot i din internetbutik. AFS 2.0 kan hjælpe dig med at øge svarprocenten på dine invitationer, på flere måder. For det første kan du tilføje Trustpilots interaktive stjerner i dine invitationsskabeloner. Ved at tilføje disse interaktive stjerner til din skabelon kan du øge din nuværende konverteringsrate med op til 61%! Desuden kan du nu optimere din konverteringsrate ved at angive det tidspunkt, du vil sende dine invitationer på. En yderligere fordel ved AFS 2.0 er pre-tagging. Du kan for eksempel pre-tagge dine anmeldelser og indsamlingsdata med tags, der angiver by, leveringsmetoder, salgsperson og lignende og på den måde få indsigt i din forretning, hvilket kan hjælpe dig med at træffe smartere forretningsbeslutninger. Endelig kan du med AFS 2.0 inkludere de produkter, dine kunder har købt, så de kan skrive en anmeldelse af både din service og produkterne via den samme invitation. Klik her for at opgradere nu, eller kontakt vores Support Team eller din Account Manager for at skifte i dag.

Lær, hvordan du forbinder Trustpilot med e-conomic for at udløse kundeinvitationer automatisk.

Følg disse trin:

1. Kopier din virksomheds unikke Trustpilot e-mailadresse: [UNIQUEEMAILADDRESS]
  2. Log ind på din e-conomic konto
  3. Vælg Salg
  4. Gå til Opsætning > Kundeopsætning og indsæt din virksomheds unikke Trustpilot e-mailadresse i feltet Send tilbud/ordrer/fakturaer/kreditnotaer/rykkere/kontoudtog BCC til. Klik OK.
  5. Vælg Fakturaer. Vælg en faktura, du ønsker at sende, og klik på Bogfør og send valgte.
  6. Følg denne tjekliste, før du sender den valgte faktura:
    • Vælg Send via e-mail.
    • Inkluder [FakturaNr] og [KundeNavn] i emnelinjen eller e-mailskabelonens brødtekst, da disse pladsholdere indhenter kundeinformationen. [VirksomhedsNavn] kan også bruges i stedet for [KundeNavn].
Bemærk: Hvis du sender ordrebekræftelser fra andre domæner, skal du huske at tilføje dem til din whitelist. På den måde ved Trustpilot, hvilke e-mails, der har tilladelse til at udløse invitationer til dine kunder.

Hvordan tilføjer du ekstra domæner til din whitelist:

Gå til dit Trustpilot Dashboard og klik på Invitationer. Vælg så Automatisk Feedback Service og scroll ned til Domæner der udløser invitationer. Tilføj de(t) domæne(r), som har tilladelse til at udløse invitationer, f.eks. ordre.minbutik.com.

Læs mere her.