Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Kom godt i gang Følg

Trustpilot er et online community for anmeldelser, der hjælper forbrugere til bedre købsoplevelser og virksomheder med at vokse. Du kan indsamle anmeldelser, styrke tilliden mellem dig og dine kunder, få værdifuld indsigt samt skabe brandambassadører, der vil promovere din virksomhed.

Her er alt, du skal vide for at komme godt i gang med Trustpilot.

Saml anmeldelser
Tiltræk nye kunder
Øg din kundeloyalitet.
Aktiver brandambassadører.